wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

panikarola

no bo ja sama zamawialam w cymbeline. tylko chcialam pelne czolenka. rubin tez o tym gdzies pisala, ale juz nie pamietam gdzie. szkopul w tym, ze nie mozesz tam zamowic takich tylko z pieta i palcami a po bokach puste, ewentualnie jeden bok moze byc pusty. albo z paskiem wokol kostki. no i zobacz czy ci obcas pasuje, bo on jest taka typowa szpilka, a nie taka troche splaszczona jak w romie, a taka splaszczona jest stabilniejsza. trzy tygodnie trwa zanim te buty przyjda.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mary

Ty miałaś do ślubu te butki, które wkleiłaś?
Ja wolę stabilniejszy obcas, bo na wąskich trzęsą mi się nogi ;)

panikarola

chodzi ci o te z allegro? mialam bardzo podobne. obcas w moich jest taki sam mysle, jak w tych ktore mierzylas w salonie, bo maja takie same obcasy wszedzie. jak ci wygodniej w arte to nie ma tematu, ale jak w tych co mierzylas w salonie ci obcas odpowiadal to mozesz sie zastanowic, zawsze to dodatkowa opcja.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mary

aaaaaaaaaa. Zapomniałam się pochwalić! Jestem już posiadaczką bransoletki z apartu :):):D

Inka, jak masz spuszczoną rękę to dokąd ona Ci sięga? Pani w aparcie, gdy mi zapinała to wydała okrzyk"och, jaka szczupła ręka!"

wredotka

mary_popins a masz moze zdjecie tego twojego cuda z apartu?

mary

zdjęcia swojej jeszcze nie mam, ale dysponuje zdjęciem Inki ;)

inkageo

Cytat: mary_popins w 07 Kwi 2008, 15:51:29

Inka, jak masz spuszczoną rękę to dokąd ona Ci sięga? Pani w aparcie, gdy mi zapinała to wydała okrzyk"och, jaka szczupła ręka!"
Znalazłam fotki
Imagine there is no hate

wredotka

sliczna, bardzo mi sie podoba. Ja bede miala mieszana- perly i krysztaly swarowskiego- jak juz odbiore to wysle fotki. pozdrawiam

olgaaa1

Marry, a gdzie ją kupiłaś, są jeszcze w aparcie?

mary

nie ma ich w ogóle, była robiona na zamówienie w centrali apartu.
Tu wielkie  :thx: dla Zuzi ;)

mary

inkageo kurcze, mi znacznie więcej zwisa  ???

mary

Doda, nie mam jeszcze, choć wiem jakie chcę na dziś (z arte di roma). Wklejaj śmiało! i nazwę firmy podaj koniecznie ;)

zuzia

mary

Zuzia, pisałam już gdzie indziej, że nie mam fotki. Jak będę miała to dam znać ;)
Póki co może wyjaśnie -especialy for You ;)
Na prostym, srebrnym "druciku" ( I ) zawieszone perły (o). 

zuzia

Cytat: mary_popins w 15 Kwi 2008, 12:18:48
Zuzia, pisałam już gdzie indziej, że nie mam fotki. Jak będę miała to dam znać ;)

a był drugi egzemplarz? ile kosztowały?

rilla

Cytat: mary_popins w 15 Kwi 2008, 12:18:48

ja dziasiaj takie widzialam w takim niepozornym sklepie jubilerskim
srebrny pasek, na samym koncu 3 perełki i chyba kupie- do tego niczego sobie bransoletka

mary

Rilla, Ty jeszcze nie masz biżuterii? Wydawało mi się, że już kupiłaś.

Zuzia, kolczyki kosztowały prawie 90zł.

mary

Perły w kolczykach są większe niż w bransoletce i dokładnie w tym samym kolorze ;)

zuzia

Cytat: mary_popins w 15 Kwi 2008, 14:17:03
Zuzia, kolczyki kosztowały prawie 90zł.

to postaraj sie zrobić fotkę. Bo szukam czegoś perłowego a u nas w aparcie to du...a jest a nie kolczyki.

mary

w K-cach były w każdym salonie apartu. Długie, proste, 4 perły zawieszone na srebrze.

zuzia

Cytat: mary_popins w 15 Kwi 2008, 14:19:37
w K-cach były w każdym salonie apartu. Długie, proste, 4 perły zawieszone na srebrze.

już się przyzwyczaiłam, ze chociaż stolica to sklepy gorzej zaopatrzone.

rilla

Cytat: mary_popins w 15 Kwi 2008, 14:19:37

a ja ich nie widzialam:( musze poszukac

cumberland

hmm ja je chyba widziałam, 89 albo 87 z tego co pamiętam kosztowały.... dość "sztywne"  były z tego co pamiętam

zuzia

czy ktoś móglby im zrobić fotkę??? please!