wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

mary

Do naszego czerwcowego ślubu jeszcze 8 miesięcy. Dotychczas ograniczałam się jedynie do podziwiania (nie często) sukni w wersji www. Zastanawiam się czy już pora na mnie, by sprzed komputera przenieść się na salony mody ślubnej. Zanim jednak to uczynię proszę o rady wszystkie doświadczone PM.

Jak należy ubrać się na przymiarkę? (czy mam mieć buty przystające do sukni?, biustonosz bez ramiączek? włosy związane, żeby lepiej widać było?)
Wszystkie rady będą mile widziane.

Jak tylko załapię jak wkleić zdjęcie to Wam przedstawię mą posturę, żebyście ewentualnie mogły polecić jakiś krój pasujący do tego, czym mnie matka natura obdarzyła (trochę niehojnie).

aniak1211

Dobrze jak wezmiesz nie najstarszy stanik :mrgreen:
A tak serio to nawet  jak wezmiesz stanik z ramiaczkami to mozesz je zsunac i schowac pod suknia ;-)

Buty tez mozesz wziasc na obcasie,podobnej wysokosci jak zamierzasz miec w dniu slubu.

Mozesz wziasc cos do spiecia wlosow,zobaczysz jak w rozpuszczonych a jak w zwiazanych wygladasz w sukni :lol:

foszek

Wcale bym nie przywiazywala wage bo butow, wiekszosc sukienek i tak nie bedzie na Ciebie pasowac :-)
Wez ze soba spinke do wlosow, klamre, latwiej Ci bedzie wkladac sukienki, zwlaszcza jak masz dlugie wlosy.
Stanik najllepiej bez ramiaczek, ja mialam silikonowy, bardzo dobrze mi sie sprawdzil :-)

mary

CytujDobrze jak wezmiesz nie najstarszy stanik

Haha, dobrze, że takich nie mam, bo jeszcze by mnie podkusiło :-P

Ktoś mi powie jak wkleić zdjęcie?

foszek

acha, ja mialam jeszcze pelne majteczki, zadnych strigow, ulatwilo i to sie rozbieranie. Jakos bym nie umiala pani pokazac pupy, a one sa z Toba w przymierzalnie pomagaja Ci sie ubrac i rozebrac :-D

mary

foszek, czemu większość nie będzie na mnie pasować?

foszek

popatrz w dzisiejszych romowkach, tam wkleilam instrukcje

[ Dodano: 16-10-2007, 19:34 ]
Cytat: "mary_popins"foszek, czemu większość nie będzie na mnie pasować?
Bo sa to suknie na przymiarki, maja chyba w standardzie 38 albo wiecej i przymierza sie tylko ta jedna z danego modelu (przynajmniej tak byla w salonach jakie ja odwiedzilam). Prawie zeadna na mnie nie pasowala, ale we Flossmannie nie bylo z tym problemu, p. Mlgosia polapala tu i tam, wcisnela na podest i juuz sie widzialo jak sie mniej wiecej bedzie wygladac :-)

aniak1211

Ja w sumie zmierzylam dwie suknie,jedna byla chyba nawet dobra,ale ta ktora zamowilam byla ze 3 numery za duza.

No i z majteczkami sie zgadzam....
Ja sierota zalozylam stringi :oops:
glupio mi pozniej bylo :mrgreen:

rilla

Mary_popins, wrzuć fotki, ja jestem też z Katowic i zamierzam w listopadzie zrobić rundkę, więc będę się orientować co gdzie jest. W dodatku w nastepnym tygodniu robię kolejną rundke po krakowksich slaonach:)

kalwa

ja tez zapomniałam o "normalnych" majtkach jak pierwszy raz poszłam mierzyć  :oops:
później byłam przygotowana o wiele lepiej  ;-)

mary

Ty mi rilla84, z nieba spadasz!
Kusi mnie wyprawa do Krakowa na przymiarkę paru modeli z pronovias i st. patrick. Ale zniechęca wizja przymiarek w Krakowie.

Jakie fotki mam wrzucić? Nie wiem jak to zrobić, bo nie mam żadnego konta na fotosiku ani niczym w tym stylu.

foszek

Cytat: "mary_popins"Jakie fotki mam wrzucić? Nie wiem jak to zrobić, bo nie mam żadnego konta na fotosiku ani niczym w tym st
Tutaj pokazalam jak wrzucac fotki na fotosika bez zakladania konta:
http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=75

salsa

Cytat: "foszek"fotosika
pliz, nie fotosik, ciezko sie to oglada
wrzuc na picassa, ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Kasia

Cytat: "salsa"pliz, nie fotosik, ciezko sie to oglada

salsa ale tym foszkowym sposobem nie musisz ogldać zdję przez fotosika
one będą od razu widoczne na forum :)

salsa

Cytat: "Kasia"salsa ale tym foszkowym sposobem nie musisz ogldać zdję przez fotosika
one będą od razu widoczne na forum :)

a to ciekawe jest, poproszę o szczegóły:)

Kasia

salsa,

Cytat: "foszek"
Cytat: "mary_popins"Jakie fotki mam wrzucić? Nie wiem jak to zrobić, bo nie mam żadnego konta na fotosiku ani niczym w tym st
http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=75

i np. tablica z szóstka weidera została wklejone tą metodą :)

[ Dodano: 17-10-2007, 18:52 ]
i zasadnicza zaleta
zdjęcia siedzą na serwerze fotosika i nie zajmuja miejsca na serwere z którego korzysta strefa

salsa

Cytat: "Kasia"salsa,

Cytat: "foszek"

i np. tablica z szóstka weidera została wklejone tą metodą :)

[ Dodano: 17-10-2007, 18:52 ]
i zasadnicza zaleta
zdjęcia siedzą na serwerze fotosika i nie zajmuja miejsca na serwere z którego korzysta strefa

oki oki
prosiłam o szczegóły tu, bo ploty już dawno odznaczone i nie bede sie dzień w dzień przez to przebijać , niestety, wiec nie mam pojęcia co tam napisałyście:P

ale z tym serwerem to pomysł dobry:)

cos zwierzaka nie widac....

foszek

jakos wyszlo w pltach, wezme zaraz to wrzuce do wklejania zdjec

Kasia

Cytat: "salsa"oki oki
prosiłam o szczegóły tu, bo ploty już dawno odznaczone i nie bede sie dzień w dzień przez to przebijać

no właśnie ja też nie dam rdy sie przez to przebić aby znaleźć post o wklejaniu  :->

foszek

Post juz jest powtorzony w poscie: wklejanie zdjec, tam chyba latwiej znjajdziecie

salsa

foszek, juz Ci dałam za to plusa i mozna to oglądać w Twoim profilu:P

mary

ja nadal nie wiem jak w prosty sposób zamieścić tu foto. Ta instrukcja Foszka wcale nie wydaje mi się prosta.

Mój najnowszy typ sukni to http://www.suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=baile

rilla

może po prostu zamieść link do twoje miejsca, wrzuć je na jakąś stronkę np. fotosik.pl , pstrykaj.pl

foszek

Cytat: "mary_popins"Ta instrukcja Foszka wcale nie wydaje mi się prosta.
OOo a z czym nie dajesz rady, pomoge chetnie... Sroki juz prosciej wytlumaczyc nie potrafie  :cry:

salsa