wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

rilla

nie mam mary nic a nic, nei wiem nawet co chce. Nic mi sie nie podoba na zywo. W długich kolcyzkahc czuje sie zle. Tylko a tylko lubie małe kulki! ale nic ich nie widac. Mam goly dekolt, jak sciagne bolekro. Musze jakas bransoletke kupic i dlugie kolczyki - ale wsyztskie są odpustowe:/

rilla

zuzia bede ich szukac... jak kupie to cykne. A mary ma bana na piwo w tym atku za brak zdjec:D:D

mary

Rilla, Ty chcesz kupić te same kolczyki co ja? Bo nie kumam. One są długie i faktycznie sztywne, jak napisała cumberland. A co do tego bana -  >:D
Raz jeszcze powtarzam, że nie mam fotek - ja cały czas kombinuję z zapięciem kolczyków. Chciałam, aby mi apart zrobił nie na biglu, ale oni twierdzą, że nie da rady. No to teraz kombinuję, by mi je zrobiła koleżanka po projektowaniu biżuterii. Jak będę je już miała w domu to Wam fotkę wkleję.

rilla

smieje sie mary:) nei wiem jak wygladaja te kolczyki, ale ja nie mam kompletnie nic... wiec zaczynam sie stresowac:/ a z opisu kolcyzki są całkiem ok!

mary

Mam już welon!! :D
Przymierzyłam od razu, jak tylko przyszedł i mama orzekła, że lepiej wyglądam w rozpuszczonych włosach. Siet, to by mi całkiem walnęło koncepcję

inspiracja

mary, mogłabyś napisać gdzie kupiłaś welon? no i jaki on jest?

ja planuję długa mgiełkę, ale te w Madonnie za 250zł  :o to spora przesada  :hammer:

poza tym ja chcę taki, żeby ta najdłuzsza część była do odpięcia, a w Madonnie nie mogą mi nic takiego zaproponować  :(

coś mi się kołacze, że ty tez czegoś takiego poszukiwałaś, więc może skorzystam z namiarów  :)

rilla

Cytat: inspiracja w 16 Kwi 2008, 15:22:28

ja planuję długa mgiełkę, ale te w Madonnie za 250zł  :o to spora przesada  :hammer:

poza tym ja chcę taki, żeby ta najdłuzsza część była do odpięcia, a w Madonnie nie mogą mi nic takiego zaproponować  :(

coś mi się kołacze, że ty tez czegoś takiego poszukiwałaś, więc może skorzystam z namiarów  :)

inspiracja, musimy chyba wymusić na Madonnie zmiany. Może napiszmey wspólnego maila do centrlai, że jest potrzeba klientek a nei możemy tego otrzymać?

mary, a welon ten ze zdjęcia?

mary

Welon to gładka mgiełka, matowa. Ma 2,5 metra, ale ta długa warstwa jest odpinana ;) Mój ciężko wypracowany ideał ;)

mary

myślę, że mail do Madonny to na pewno dobry pomysł, z drugiej strony obawiam się ich powalających cen. Ja swój zamawiałam - za radą Kate Zet- przez internet.

olgaaa1

Cytat: inspiracja w 16 Kwi 2008, 15:22:28

A zamawiałaś suknie w Madonnie, bo ja taki welon mgiełka długa 4 metrowa, gdzie jest możliwość odpięcia, tej dłuższej części dostałam w prezencie, więc się zapytaj czy Ci nie zrobią prezentu.

mary

a co myślicie o tym bukiecie do mojej sukni?
Póki co wygrywa on w rodzinnej ankiecie ;)

mary

P. stwierdził, że kwiaty są chyba pogrzebowe ;)

inspiracja

Cytat: rilla84 w 16 Kwi 2008, 16:43:36
inspiracja, musimy chyba wymusić na Madonnie zmiany. Może napiszmey wspólnego maila do centrlai, że jest potrzeba klientek a nei możemy tego otrzymać?
wiesz rilla, że to nie głupi pomysł  lol  ja nie wiem, jak to jest w tej Madonnie z tymi welonami... Jedym z miejsca dają mgiełkę gratis, a inni musza się upomniec, a i tak nic z tego  :'(
moja sukienka do najdrozszych moze nie nalezy, ale dla mnie tu fura kasy, wiec dodatkowe 250 zł za kawałek "szmatki" to przesada. No... może gdyby była opcja odpięcia najdłuższej części, to bym się skusiła  :( w innym układzie ani mi się śni tak przepłacać  :hammer:

więc chyba się skuszę na zakup welonu tam, gdzie kupiła go mary , i so widzenia  :)

inspiracja

Cytat: olgaaa1 w 16 Kwi 2008, 18:23:31
A zamawiałaś suknie w Madonnie, bo ja taki welon mgiełka długa 4 metrowa, gdzie jest możliwość odpięcia, tej dłuższej części dostałam w prezencie, więc się zapytaj czy Ci nie zrobią prezentu.

hmm... mnie powiedziano, że takiej odpinanej wersji nie uświadcze...  >:D
olgaaa1, ale pewnie miałaś juz ten gratis uwzględniony w umowie, prawda?
Ja tego nie wywalczyłam, więc umowa- umową. Mogę se pomarudzić, ale raczej niczego nie osiągnę.

olgaaa1

[

Ja tego nie wywalczyłam, więc umowa- umową. Mogę se pomarudzić, ale raczej niczego nie osiągnę.
[/quote]

Ja nie walczyłam, Pani sama zaproponowała, że welon będzie gratis, więc przyjełam bez większych oporów :flowers:

cumberland

Cytat: mary_popins w 16 Kwi 2008, 17:40:41
myślę, że mail do Madonny to na pewno dobry pomysł, z drugiej strony obawiam się ich powalających cen. Ja swój zamawiałam - za radą Kate Zet- przez internet.

mary, możesz podać namiary na strone www? jak nie chcesz tu to na PW poproszę ;)

mary

magdarynka

Mary i sie dolacze do prosby o namiary na pw:thx:
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

Cytat: olgaaa1 w 16 Kwi 2008, 20:04:04
[

Ja nie walczyłam, Pani sama zaproponowała, że welon będzie gratis, więc przyjełam bez większych oporów :flowers:
[/quote]

ale w Warszawie taka robia, a u nas w ogóle mówia ze nie i tu jest problem...

zosanka

mary_popins i ja prosze o namiary. A jak juz przyjdzie welon to prosze sie pochwalic :)

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

kathrines

mary

dziewczyny, poszły pw
powinni mi odpalić % za promocje ;)

ze_nitka

Mary, a może fotki w welonie? ;)

Czemu w Twoim wątku jest 48 podstron? Zwierzak zmienił ilość wyświetlanych postów na stronie?