wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inkageo

Cytat: mary_popins w 04 Kwi 2008, 17:26:30
Inka, te przody wolałabym nie tak okrągłe.
Takie piękne obłe kształty...  :'( Jaki masz rozmiar? Zaraz Cię powalę kolejną propozycją ;)
Imagine there is no hate

mary

rilla

Cytat: mary_popins w 04 Kwi 2008, 17:30:09
dokładnie ten sam rozmiar?
Te z gatuzo z odkrytymi palcami były ewidentnie mniejsze. Te z arte di roma wiernie oddają rozmiar?

ja noszę 39 lub 40.
ostatnio balerinki kupiłam 39, koazki w ryłko tez 39. Ale np cżółenka z ryłko mam 39,5 wszystkie.
Z arte di roma zamówiłam 39 i pół i jest ok.

mary

kurcze, a ja noszę 36, 36,5 - z Ryłko, albo 37. I niby jaki rozmiar ja powinnam zamawiać biorąc arte di roma?

inkageo

Dobra ostatnie dwie pary z allegro, ale wiem że to nie to ;)
Imagine there is no hate

rilla

Cytat: mary_popins w 04 Kwi 2008, 17:37:46
kurcze, a ja noszę 36, 36,5 - z Ryłko, albo 37. I niby jaki rozmiar ja powinnam zamawiać biorąc arte di roma?

36,5 zdecydowanie

kathrines

Mary zdecydowanie te poniżej, z czubami są beee

mary

ten przymierzałam - oczywiście był za duży ;)

kathrines

Bierz te! Zdecydowanie najładniejsze spośród wszystkich pokazanych na fotach. I wygodniej sie tańczy z okrągłym czubkiem :)

mary

monablue piękna ta Twoja modelka! :)
Mogłabyś mi zaproponować coś pasującego do bransoletki?

mary

kathrines gdybym miała brać z arte di roma to te mnie najbardziej kuszą - póki co ;)

mary

Te buty będą krótsze, jak założę właściwy rozmiar ;)

monablue

Tak szczerze mówiąc to do takiej bransoletki najbardziej pasują grona... Ale w zasadzie każde perełkowe będą dobre, byle odpowiadały pannie młodej.
Ja więcej na razie nie mam poza tymi czterema parami. Takie kolczyki to moja raczej działanośc uboczna. Mam - wrzucam i znikają. Po jakims czasie pojawiają się inne.
Teraz biorę się za lutowanie takich naprawdę niepowtarzalnych i też białych, z wisiorkiem, to mnie naprawdę bawi :-)

panikarola

tylko one maja klasyczna szpilke, a nie taka troche splaszczona w przekroju jak arte.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

ze_nitka

Mary wydaje mi się że te z kwiatkiem nie bardzo pasują do Twojej sukni, natomiats te przedostatnie i sofia jak najbardziej. I chodzi mi o kształt. Ten kwiatek tak ni przypiął ni przyłatał no i bedzie zachaczac o suknie.

mona_liza

Cytat: mary_popins w 04 Kwi 2008, 17:37:46

mary, ja noszę 36, czasami 35, a z arte di roma pasują na mnie 35 - wczoraj mierzyłam (a jakby były 34,5 to nawet te mniejsze bym brała, jakbym miala kupować).
Poza tym te ze szpicem z arte di roma są cudne!

ze_nitka

A co do rozmiaru, ja z rylko nosze 37 i takie wzielam tez sofia.

ze_nitka

Cytat: mary_popins w 04 Kwi 2008, 17:57:19
kathrines gdybym miała brać z arte di roma to te mnie najbardziej kuszą - póki co ;)

I bardzo dobrze ze te z czubem z arte di roma cie kusza bo dobrze wygladaj. (i mowie tak pomimo ze czubow nie lubie ;) )

Majeczka

A gdzie one sa po 90 zl??? :) w necie kosztuja 130 +przesylka
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Majeczka

url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

czyli Wam najbardziej podobają się te?

mayagaramond

Te na 1. zdjeciu w ogole mi sie nie podobaja..., to jest wlasnie typ buta, ktory omijam szerokim lukiem.

Ale jesli tobie sie podobaja i spelniaja Twoje kryteria (zakryte, wygodne, nie za wysokie) to kupuj.

Na na 2 zdjeciu maja chyba okraglejszy czubek. Ale tu tez przeszkadza mi pasek wokol kostki...

Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz za moja opinie :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.