wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

Louve

mary myślisz o "mikrofonie"?
ja na ślubie cywilnym nie miałam - same dłuższe łodygi, a na kościelnym miałam mikrofon i powiem szczerze - bardziej podobał mi sie bukiet z cywilnego, ten mikrofon do mnie nie przemawia...

mary

Louve, tak - o mikrofonie myślałam ;) Czy bez niego kwiaty nie zdechną? ;)

Louve

ja na cywilnym miałam pełniki - kwiaty trzymały się dzielnie przez półtorej godziny bez wody i jestem pewna, że wytrzymałyby i dłużej.
wydaje mi się, że to kwestia kwiatów - niektóre wytrzymają bez problemu, inne potrzebują mikrofonu...

mary

ok, kwestię mikrofonu odkładam na potem. Teraz kwiaty, buty i fryzura ;)

Louve

cumberland

mary, nie wiem jaki masz stosunek do "czubów" ale dziś przez przypadek znalazłam coś co moim zdaniem świetnie pasowało by do Twojej kiecki ;)

http://www.allegro.pl/item337758379_menbur_slubne_atlas_z_haftem_biale_piekne.html

like it ?? ;)

dagi

Mary, tak myślałam, że to te same. W takim razie tylko mnie to utwierdziło, że świetnie będą pasować do Twojej sukni. Hmm nawet sama zaczynam się nad nimi zastanawiać ;)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

rilla

Cytat: mary_popins w 31 Mar 2008, 22:38:21
ok, kwestię mikrofonu odkładam na potem. Teraz kwiaty, buty i fryzura ;)

a bielizna? ja szukam juz od stycznia i nic. Ja bym Mary ci delikatnie zasugerowała już zaglądać...

Kasia

mary co do mikrofonu ...

oddanie/sprzedanie bukietu z mikrofonem nie za dobrze świadczy o florystce, kwiaciarce

no chyba że jest to mikrofon ozdobny, który jest jednocześnie istotnym elementem dekoracyjnym bukietu

dobrze przygotowany bukiet slubny ma dobrze "zabezpieczone" kwiaty i nie powinien stracić na swiezoiści przez dobę albo i dłużej

mika

ja miałam bukiet bez mikrofonu i kwiaty wyglądały jak świeżo ścięte przez tydzień... ale przed ślubem też się martwiłam hehehe

mary

dagi81 tylko ta znacząca różnica w cenie mnie zastanawia ;)

mary

Rilla, a gdzie chodziłaś za bielizną? Ja muszę mieć koniecznie coś z wkładkami, bo suknia wymaga powiększenia dekoltu ;)

mary

cumberland ja do szpiców mam stosunek w miarę tolerancyjny. Mój przyszły mąż niestety nie  ;)

ze_nitka

Cytat: Kasia w 01 Kwi 2008, 08:59:47
mary co do mikrofonu ...

oddanie/sprzedanie bukietu z mikrofonem nie za dobrze świadczy o florystce, kwiaciarce

no chyba że jest to mikrofon ozdobny, który jest jednocześnie istotnym elementem dekoracyjnym bukietu

dobrze przygotowany bukiet slubny ma dobrze "zabezpieczone" kwiaty i nie powinien stracić na swiezoiści przez dobę albo i dłużej
Kasia, czemu?
Mi w każdej z 4 kwiarciani mówili że pakują w mikrofon kwiaty....

Mary, przepraszam za zasmiecanie

magdarynka

Cytat: mary_popins w 01 Kwi 2008, 09:25:47
Rilla, a gdzie chodziłaś za bielizną? Ja muszę mieć koniecznie coś z wkładkami, bo suknia wymaga powiększenia dekoltu ;)
Ja w efekcie kupilam tu www.lupoline.pl, Chyba Inka tez tu kupowala " pancerny " biustonosz, ja jestem zadowolona
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mary

Zenitka, u mnie nie ma zaśmiecania ;) Czuj się jak w domu ;)

Kasia

ze_nitka ale ozdobny mikrofon
czy taki biały???

biały mikrofon ma słuzyć jako pomoc przy układaniu kwiatów
kwiatów, które np. maja krótkie łodyżki itp

zresztą gdzieś tu nawet była wypowiedź chyba mam6lat na temat mikrofonów

bukiet to bukiet i maja być i łodygi i kwiaty ;)

ze_nitka

Kobieta układa kwiaty w mikrofonie i mikrofon owiją wstążką... łodyg nie będzie (ale to storczyki, to nie dziwne)

ze_nitka

Mary, dziekuję :) Piwo dla Ciebie za gościnność ;)

dagi

Mary a ta znacząca różnica w cenie to jaka?
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

emcia

Cytat: Kasia w 01 Kwi 2008, 08:59:47
mary co do mikrofonu ...

Co do mikrofonów...niektórych bukietów nie da się inaczej ułożyć niż w mikrofonie. A i to wcale nie jest takie proste jak się wydaje. Układanie bukietu to nie tylko "powbijanie" kwiatków jak sądzą niektórzy.

kathrines

Mary i na czym stanęło z fryzurą? Zdecydowałaś się już na jakąś? Kiedy wybierasz się na probną?

mary

Cytat: Louve w 31 Mar 2008, 23:06:23
mary a przypominj jakiej szukasz fryzury?

właśnie o to chodzi, że nie wiem w jakiej będzie mi dobrze

kathrines

Też mam długie ciemne włosy...dlatego pytam...sama szukam fajnego pomysłu :)

mary

na razie wiem tylko, że chcę mieć spięte. Koleżanka poleca mi taką fryzurę (zdjęcie z komórki, więc kiepskie)