wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

zaraz obadam sprawę, a jak nie wyjdzie to może Tobie prześlę ;)

mary

podłączyłam kabel, coś tam się instalowało i d.pa

mika

a sprawdz w mój komputer czy nie widać nowej ikonki przenośnego dysku??

mary

mika

to spróbuj jeszcze raz podłączyć... nie masz żadnej płyty ze sterownikami do tego kabelka??

mary

mam płytę. Nie wiem co się działo, ale już działa.
Zdjęcia są kiepskie, bo - powiedzmy sobie szczerze ;) - nie inwestuję w aparaty tel. ;)

mary

Oto dwie dzisiejsze pary - po jednej na jedną nogę ;)

mary

buty mają 10cm obcas, ale można zamówić w wersji 7 cm. Te pełniejsze są ze skóry, drugie z satyny.

mika

czubka drugiej nie widać ale obie zapowiadają się super

mary

już widać ;)
Stoję w nich przy mojej sukni.

inkageo

Imagine there is no hate

mary

Te pełniejsze od wewnątrz są wycięte.
Jak Wam się widzą?

mika

ja bym wzięła z odkrytą piętą i palcami - świetne!!!! zgrabnie i delikatnie się prezentują

mary

Inka, ale które?
Chciałam - kurcze- pełne przody, a tu jedyne co mi się podoba to te ;) W sumie, pod koniec czerwca powinno być gorrrąco, no nie? ;)

mika

mary

Mika, ja też się ku nich skłaniam. Nie wiem tylko czy satyna to dobry pomysł. Praktyczne chyba nie bardzo? Ciężko będzie potem je nosić chyba?

zuzia

ja bym wybrała te pełniejsze. wydają sie bardziej eleganckie :)

mary

hmmm. Zastanawia mnie jak w takich prawie pełnych butach wytrzymam bez pończoch.

aureola

Ja tez wtrace swoje trzy grosze. Mnie sie akurat z tych dwoch par podobaja bardziej te z wycietym czubkiem i pieta. Ale wydaje mi sie, ze wygodniej tanczy sie w butach z pieta pelna lub zapinanych na kostke. Takie buty jak na twoim drugim zdjeciu zawsze mi "klapia" :) jesli wiecie o co mi chodzi.

Pozdrawiam

mika

to zależy, ja ostatnio w menburze mierzyłam boskie satynowe czółenka i pięknie się komponowały z dżinsami i były szalenie wygodne... nie wiem tylko jak z czyszczeniem bo słyszałam że satynę przy czyszczeniu bardzo łatwo zniszczyć i trzeba na to uważać

inkageo

Ja bym wybrała wygodniejsze :)
Satyna jest wygodniejsza czy skóra? Satyna może się upaparać, jak odpukać będzie padało.. ;)
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: mika9983 w 31 Mar 2008, 15:38:10
to zależy, ja ostatnio w menburze mierzyłam boskie satynowe czółenka i pięknie się komponowały z dżinsami i były szalenie wygodne... nie wiem tylko jak z czyszczeniem bo słyszałam że satynę przy czyszczeniu bardzo łatwo zniszczyć i trzeba na to uważać
ja sie muszę do menbura wybrać, ale nie wiem jak K. to zniesie :)

mika

mary pozostaje jeszcze jedna kwestia, czy ty masz bardzo szczupłą kostktzn piętę... bo w takich butach z pełną piętą ja raz w życiu tylko trafiłam na takie które mi po pół godziny chodzenia nie kłapały (i na szczęście były to moje buty ślubne) a tak to zawsze po kilku chwilach chodzenia ta pięta robi się za szeroka... takie buty na pasek i na wysokim obcasie miałam na studniówce i mam je do dzisiaj noszą się świetnie i nic nie spada

mary

wygodniejsze są chyba jednak te z satyny. Choć przymierzane przeze mnie miały 10cm obcas, a ja zamawiać będę 7 cm, więc na pewno będzie lepiej w obu.

zuzia

Cytat: inkageo w 31 Mar 2008, 15:38:35
Satyna może się upaparać, jak odpukać będzie padało.. ;)
nie jest tak źle. ja miałam satynę i nie narzekam aż tak :)