wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

natka

tez nie lubie takich wielkich obcasów, u mnie moze byc max 5 ;) ale fajnie wygladają

cumberland

mary, a byłaś w La Stradzie na 3 Maja ?? Oni mają tam dość sporo ślubnych butów. Fasony raczej "typowo ślubne", ale na pewno widziałam tam pełne czółenka.

ze_nitka

Mary, mi się wydaje że te z zakrytą piętą są bardziej eleganckie. Ale na czerwiec lepsze mogą się okazać te bardziej odkryte, raczej zimno nie będzie. A goła stopa + upał = obtarcie.
Nie wiele tego palca wystaje, może takie bardzo cienkie pończochy bez tego wzmocnienia na palcach będą dobrze wyglądać?

katgoli

Mary mi sie bardziej podobaje te z pieta otwarta ale wydaje mi sie ze w tych z pieta zamknieta latwiej Ci bedzie zapanowac nad obtarciami i odciskami

mary

cumberland, nie kojarzę La Strady na 3 Maja. W stronę Rynku czy Pl. Wolności?

dagi

Mojemu M bardziej podobają się te pierwsze czyli z zakrytą piętą :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

dagi

Mary a czy to są te same buty co w wątku dragonfly_80?
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mary

rilla

hm a jaka cena bucików? ja jak zawsze biorę pierwsze lepsza a podobają mi się inne:D
aha dla mnei tylko pełne do twojej sukni... widziałam ją i te satynowe zdecydowanie nie jak dla mnie.

dagi

[/url]

Stabilo

Cytat: mary_popins w 31 Mar 2008, 17:11:52
nie kojarzę La Strady na 3 Maja. W stronę Rynku czy Pl. Wolności?

La Strada znajduje się na odcinku między dworcem a rynkiem (po tej stronie ulicy co New Yorker i Troll). Mniej więcej na przeciwko Terranovy.

cumberland

Cytat: Stabilo w 31 Mar 2008, 18:43:08
Cytat: mary_popins w 31 Mar 2008, 17:11:52
nie kojarzę La Strady na 3 Maja. W stronę Rynku czy Pl. Wolności?

La Strada znajduje się na odcinku między dworcem a rynkiem (po tej stronie ulicy co New Yorker i Troll). Mniej więcej na przeciwko Terranovy.

dokładnie tam ;)

zosanka

Ja kupiłam buty w salonie Margaret. Jest na tej ulicy co Cymbeline. Moje maja odkryte palce i niestety nie pamietam czy było cos takiego jak Ty szukasz ale zobaczyc zawsze mozesz.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

zosanka

to i ja poproszę o pomoc w doborze bukietu. Moja sukienka i buty są w wątku dylemat sukienkowy. Jak mi sie uda dodam zaraz linka
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

mona_liza

Mnie się bardziej podobają z zakrytą piętą! Super!

kathrines

Cytat: mika9983 w 31 Mar 2008, 15:32:57
ja bym wzięła z odkrytą piętą i palcami - świetne!!!! zgrabnie i delikatnie się prezentują
ja też, ja też :)

mary

Cytat: dodaa84 w 31 Mar 2008, 19:20:51
mary, a masz bukiet?
bo ja znalazłam fajna stronę z bukietami i mam ochotę podoradzać :)

doradzaj moja droga, śmiało :)
Bukietu póki co nie mam

mary

Cytat: zosanka w 31 Mar 2008, 19:15:19
Ja kupiłam buty w salonie Margaret. Jest na tej ulicy co Cymbeline. Moje maja odkryte palce i niestety nie pamietam czy było cos takiego jak Ty szukasz ale zobaczyc zawsze mozesz.

widziałam i przymierzałam te buty (230zł). Jak dla mnie brązowy obcas nie bardzo, chwiałam się lekko. Ale piękne są :)

mary

Cytat: dagi81 w 31 Mar 2008, 17:42:40
Mary a czy to są te same buty co w wątku dragonfly_80?

Dagi, tak te pełniejsze buty to te same co kupiła dragonfly_80. Właśnie się przyjrzałam bacznie ;)

mary

Doda, pojęcia nie mam. Ja generalnie w kwestiach ślubnych słabo zdecydowana jestem ;) Co masz fajnego?

mary

Ten pierwszy bukiet bardzo mi się podoba. Kolorystycznie stonowany i taki delikatny:)
zastanawiam się czy takie rozwiązanie (gdy nie ma wody w bukiecie) jest praktyczne i dobre dla kwiatów ;)

mary

bukiet 7 też mi się podoba ;)
Z bukietem chyba nie muszę się zbytnio spieszyć?
Widziałam Twój na relacjach około ślubnych. Zajrzyj tam.

rilla

dodaaa ja dziś też zwróciłam uwagę na twój bukiet:) bardoz ładny był

mary

czy Twój bukiet nie miał jakiegoś pojemniczka z wodą? (brak profesjonalnego nazewnictwa niech wytłumaczy fakt, że nie zgłębiłam dotąd tematu). Czy te kwiaty nie zwiędną lekko nim dotrą do wazonu na weselu?