wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

Monablue to przeze mnie te wejścia :) ale to chyba dobrze... robiłaś moją bransoletke we wrześniu ubiegłego roku :) zdjęcia możesz obejrzeć w strefie relacji

monablue

Mika, obejrzałam z przyjemnością i niejakim zdumieniem - całkiem zapomniałam o tej bransoletce!!!
Może dlatego, że nawet zdjęć nie zdążyłam jej zrobić :-)
Piękny mieliście ślub - rewelacyjna fryzura!

cumberland

mary, wklejam Ci apartowe kolczyki o których pisałam przed świętami ;)

zuzia

Cytat: cumberland w 24 Mar 2008, 20:38:07
widzialam je, nawet przymierzalam, ale jakoś tak..... za dużo w nich tego metalu (srebra znaczy się :) )

sierpniowajulka

Cytat: zuzia w 25 Mar 2008, 00:25:15
widzialam je, nawet przymierzalam, ale jakoś tak..... za dużo w nich tego metalu (srebra znaczy się :) )
Ja w poprzednim sezonie widziałam kilka takich wzorów i zupełnie do mnie nie przemówiły. Brak im (jak dla mnie) harmonii. Oprócz tego, że zbyt wiele w nich metalu, to te "kępki" koralików są irytujące.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

cumberland

Cytat: sierpniowajulka w 25 Mar 2008, 10:19:34
Cytat: zuzia w 25 Mar 2008, 00:25:15
Ja w poprzednim sezonie widziałam kilka takich wzorów i zupełnie do mnie nie przemówiły. Brak im (jak dla mnie) harmonii. Oprócz tego, że zbyt wiele w nich metalu, to te "kępki" koralików są irytujące.

nie wszystko i nie zawsze musi być harmonijne i klasyczne, lekka nonszalancja i pozorny nieład często są zamierzone!
do mnie bardzo przemówiły i absolutnie mnie nie irytują!  ;)

mary

widziałam je w salonie. Dla mnie od razu odpadły, nie są na wkrętkach ;)
Wygląda na to, że już prawie mam bransoletkę (bo ta od Zuzi to ta sama, którą miała Inka), więc teraz kolczyki będą spędzały mi sen z powiek.
No i - oczywiście - buty.

sierpniowajulka

Cytat: cumberland w 25 Mar 2008, 10:35:03
nie wszystko i nie zawsze musi być harmonijne i klasyczne, lekka nonszalancja i pozorny nieład często są zamierzone!
mam inne zdanie w tej kwestii... :P harmonia nie oznacza od razu klasyki. Pozorny nieład i nonszalancja definiują wg mnie trochę co innego... ;)

Mary, widziałaś buty Dragonfly: http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,1587.0.html ?
To o nich kiedyś pisałam, że są b.ładne i że do dostania w Cymbeline (przynajmniej w warszawskim salonie). Wiem, że nie chcesz odkrytych palców... ale... z tej samej kolekcji było też kilka ciekawych par z pełnymi noskami. :)

mary

Julka, widziałam te butki i Twój komentarz na tamtym temacie ;)
Na pewno muszę udać się do Cymbeline! Znalezienie butów z zakrytymi palcami powoli urasta do rangi cudu.

cumberland

Cytat: sierpniowajulka w 25 Mar 2008, 12:54:38
mam inne zdanie w tej kwestii... 

nikt z tego powodu nie jest zły ;)

harmonia nie oznacza od razu klasyki.

ale nie zmienia to faktu, że cechą klasyki jest harmonia

Pozorny nieład i nonszalancja definiują wg mnie trochę co innego... ;)

a ja nie napisałam że coś definiuje, tylko że czasem jest w modzie celowo wykorzystywana do osiągnięcia konkretnego celu ;)

mary

cumberland, a Ty planujesz tylko kolczyki do ślubu?

sierpniowajulka

Cumberland, chyba się nie zrozumiałyśmy... ale (w sumie) to nie ma znaczenia. :)
Piwo dla Ciebie dla miłego zakończenia małej wymiany zdań. :)

cumberland

sierpniowajulka - cała przyjemnośc po mojej stronie ;) ja w takim razie stawiam drugą kolejkę :)

mary, planuję długie kolczyki i bransoletkę, aktualnie mam wizję beznaszyjnikową

mary

Dziewczyny! Udało mi się wczoraj rozwiązać kwestię bransoletki - prześlą ją do Katowic w przyszłym tyg. :D

Zuzia, Inka - wielkie dzięki za pomoc :)

mary

Mam jeszcze pytanie - czy ta bransoletka występowała w dwóch odcieniach? Bo w W-wie ponoć mają dwie. Wybrałam jaśniejszą - to chyba taka jak ta Inki?

inkageo

Ja nie miałam wyboru, odcień był jeden..
Imagine there is no hate

mary

prawie biały? Czy bardziej ecru?
Kurcze, nie wiem czy dobry wybrałam.

inkageo

Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: mary_popins w 29 Mar 2008, 14:38:48
Mam jeszcze pytanie - czy ta bransoletka występowała w dwóch odcieniach? Bo w W-wie ponoć mają dwie. Wybrałam jaśniejszą - to chyba taka jak ta Inki?
są takie same. drugą weźmie moja koleżanka, tylko musi z wojaży wrócić :)

mary

Zuzia, facet wyraźnie powiedział, że są w dwóch odcieniach ;) Kurcze, już blady strach na mnie padł. Mam nadzieję, że dobiorę do niej kolczyki. W każdym razie wielkie Ci dzięki :):):)

mary

Cytat: dodaa84 w 29 Mar 2008, 17:22:47
mary, ale Twój suwaczek pędzi ;)

ja tego jeszcze nie odczuwam. Ciągle mam wrażenie, że jeszcze kuuuuuuupę czasu ;)

mary

Spędziłam dziś sporo czasu na poszukiwaniu butów. Rezultat? Kolejny dylemat, bo jedyne jakie wpadły mi w oko to buty z odkrytymi palcami ;)
Mam dwie opcje, odkryte palce+pełny tył lub odkryte place+odkryta pięta. Fotki też mam, ale zrzucić z tel. nie umiem ;)

inkageo

Mary możesz wysłać mi mmsa, ale wtedy stracimy trochę jakości ;)
Imagine there is no hate

mary

Inka, to może mała instrukcja co gdzie wpiąć i uda mi się zrzucić na komp?

inkageo

Ja mam kabelek usb, podłaczam do telefonu, do komputera i dalej to się mnie pyta co chcę zrobić, otwieram folder (jak pen drive czy z aparatu) i kopiuję pliki. Tak to zwyczajnie u mnie działa..
Imagine there is no hate