wykonało się!

Zaczęty przez mary, 16 Paź 2007, 19:04:17

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

Zuzia ja do menbura jade w czwartek z przyjaciółką właśnie po buty ślubne i nie wiem czy poprzestane na jednej parze :)

zuzia

Cytat: mika9983 w 31 Mar 2008, 15:40:54
Zuzia ja do menbura jade w czwartek z przyjaciółką właśnie po buty ślubne i nie wiem czy poprzestane na jednej parze :)
to może ja też? ale tylko do menbura czy też do everesta gdzie jest menbur?

mary

nie wydaje Wam się dziewczyny, że te pełniejsze to by były już tylko na ten jeden raz? Kurcze, nie umiem się zdecydować.

mika

Zuzia zapraszamy, jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie, musimy jej kupić butki ślubne, pomyślałam o Wola Parku bo tam i menbur i buty tej firmy fantasy shoes można kupić

marlen_ka

a nie możesz zamówić tych z odkrytym palcem, tylko ze skóry? bo wg mnie własnie te są świetne po prostu:) kurcze, szkoda, że ja nie mogę mieć takich:( ale niestety mały problem z palcem mi nie pozwala. :'(

ulala28

ja z kolei spotkalam sie z opinia, ze buty z satyny moga obcierac ( nie sa podatne na rozciaganie) wiec nalezy kupowac skorzane... ???
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

zwierzatko_mojej_mamy

ulala28 witamy!!! :D pierwszy post ;) brawo!!
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

właśnie mama pokręciła lekko na nie nosem, bo są odkryte palce ;)

ulala28

odwazylam sie... rece mi sie trzesly i glupio mi bo nie mam pol znakow. sorki za smiecenie Mary

natka

mary..Twoja mama tez cie męczy pewnym przesądem?? ;) U mnie do ślubu daleko ale juz z 1000 razy mowila ze buty z zakrytymi palcami maja być ;)
aaa..zapomnialam dodac ze mi sie te drugie bardziej podobają

marlen_ka

a jest jakiś przesąd związany z butami??? bo ja nic o tym nie słyszałam.

ale myślę, że te drugie buty są swietne:) :) :)

mary

te drugie to znaczy które?
Nie wiem nic o przesądzie, mama twierdzi, że mi będzie noga leciała do przodu i palce wyją z butów ;)

natka

Coś o wyciekaniu pieniędzy w późniejszym  życiu !?! czy coś takiego ;)

Te drugie to znaczy te bardziej wycięte, z satyny chyba.

mary

aaa, rozumiem ;) Te zabudowane są efektowniejsze od wewnątrz.

marlen_ka

tak, te drugie to te bardziej odkryte.

zawsze możesz sobie kupić obie pary. butów nigdy nie za dużo... ;)

zwierzatko_mojej_mamy

ulala28 i bardzo dobrze - ;) nie boj sie - mamy dosc tolerancyjna polityke smiecenia ;) ja tez nie uzywam polskich ;)

www.annawilk.pl

mary

Zwierzaku, to może szepniesz słówko o butach, skoro już Cię tu gościmy? ;)

zwierzatko_mojej_mamy

aaa Ty ;) nic nie mowie, bo mi sie obie podobaja - skorkowe dopiero po tym jak napisalas, ze wyciete od wewnatrz, wydaja mi sie sztywne, ale przeciez na nodze ich nie mialam, bardziej bym ufala zapinanym satynowym, ale sama mam pelne i wiem, ze sie trzymaja jak na kleju - wiec it's your call ;)

www.annawilk.pl

mary

szkoda, że są tak bardzo wycięte w przodu. Nadal wolałabym iść w pończochach do ślubu :(

ulala28

ponczochy to chyba dobry pomysl. Ja w takich butach  jestem momentalnie obtarta/obablowana:) jesli nie mam ponczoch.

mary

wydaje mi się, że do butów z odkrytymi palcami pończochy odpadają :/

cumberland

mary_popins  obie pary fajne, gdzie je wypatrzyłaś?

zabudowane bardziej mi do sukienki pasują bo mam wrażenie, że jest tam srebrny "guzik", a Twoja suknia chyba bardziej w tonację srebrzystą niż złocistą się skłania? hmm ..tak mi się coś kojarzy ;)

te bez piętek z Tego co widzę mają te detale w złocie

z drugiej strony modele z paskiem na pięcie dobrze "trzymają" i można paskiem "sterować" w razie czego
ale jeśli kierować się tylko wizerunkiem całości to bardziej mi do Twojej sukni pasują zabudowane

mary

cumberland, kolor klamry można zmienić - srebro w złoto i odwrotnie ;) Buty wypatrzyłam w salonie Lilea, są z jakieś firmy na G - Guido czy coś podobnego ;)

mary

natka_26 te buciki podane w linku też mają bardzo wycięte przody i jeszcze obcas - 10 cm. Nie dla mnie ci on ;)