Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

vobi

Chcialam Wam pokazac sandalki, ktore Hania dostala od babci, niestety nie znalazlam na internecie zdjecia :( Urocze sa - rozowe, z jakimis blyszczacymi wstawkami, ksiezniczka, motylkami (tak, to wszystko miesci sie na jednym bucie w rozmiarze 25 :ohboy:) Po otwarciu pudelka myslalam, ze wpadly do niego ozdoby z kilku par butow :rotfl: Ale najgorsze bylo przede mna - to ciulstwo ma w podeszwie jakies migajace diody  :headbang:  :headbang:  :headbang: I najgorsze - dziecku sie ten zestaw spodobal okrutnie. Licze ze sie szybko znudzi, i cichaczem je schowam. Ale diabli wiedza.
A najbardziej mnie wkurza, ze za 60 zl (bo oczywiscie z cena dostala) mozna kupic zupelnie ladne sandalki, przynajmniej ze skorzana wkladka. A to oczywiscie sam plastik :(

zosia2007

vobi

taak... chociaz druga Babcia tez dalaby czadu - chciala Hance kupic rozowe rzymianki (tez sam plastik), na szczescie Hani nie podobaly sie kompletnie i odmowila nawet przymiarki (byly razem w sklepie). Bo gdyby nie to, mialybysmy dwie pary rozowych cudeniek :rotfl:

ishka82

zosia2007

przyznam sie ze tez kiedys chcialam miec adidasy z "bajerami", niestety/albo stety moj ojciec nie chcial mi takich kupic :D

vobi

Cytat: zosia2007 w 23 Maj 2012, 12:32:30
przyznam sie ze tez kiedys chcialam miec adidasy z "bajerami", niestety/albo stety moj ojciec nie chcial mi takich kupic :D

trzeba bylo uderzyc do babci :rotfl:

Dodany tekst: 23 Maj 2012, 12:41:38

Cytat: Justynna w 23 Maj 2012, 13:19:45I zupełnie mnie nie dziwi, że Hani się podobają

po odmowie przymiarki rozowych plastikowych rzymianek bylam dumna z jej gustu, a tu prosze, taka blaga

golinda

vobi, przyznaj się, że sama marzysz o takich lol

vobi

Cytat: ishka82 w 23 Maj 2012, 12:14:22
vobi, sorry, ale :rotfl: :rotfl: :rotfl:

uwazaj, bo kupie takie same i wysle Dominice! :P

Dodany tekst: 23 Maj 2012, 12:43:38

golinda no ba! nawet zadowolilabym sie polowa motylkow, ksiezniczek i sreberka ;D

Justynna

Cytat: vobi w 23 Maj 2012, 12:40:10
po odmowie przymiarki rozowych plastikowych rzymianek bylam dumna z jej gustu, a tu prosze, taka blaga
moja ponad czteroletnia siostrzenica uwielbia różowe księżniczki, więc wiesz, to może jeszcze trochę potrwać  :mocking:

ishka82

Cytat: vobi w 23 Maj 2012, 12:41:56
uwazaj, bo kupie takie same i wysle Dominice! :P
śmiem twierdzić, że Dominika byłaby zachwycona ;D

marcheewka

babcia kupiła dzisiaj Oli takie plastikowe chodaki w Biedronce. Na szczeście fioletowe, choć Olka rzucila sie na różowe ;) Podobno dziecko zachwycone, lata w nich cały czas i krzyczy "moje, moje"

magdalinska

marcheewka tez kupiłam, zielone. Kuba zachwycony, wczoraj chodził w nich całe popoludnie :D

Justynna

Cytat: magdalinska w 23 Maj 2012, 15:21:31
marcheewka tez kupiłam, zielone. Kuba zachwycony, wczoraj chodził w nich całe popoludnie :D
mój M. w takich pomyka cały czas. Kupiliśmy je jako klapki basenowe, a że jeszcze nie mamy sandałków, to się nadały :D

ishka82

Cytat: marcheewka w 23 Maj 2012, 14:33:07
babcia kupiła dzisiaj Oli takie plastikowe chodaki w Biedronce. Na szczeście fioletowe, choć Olka rzucila sie na różowe ;) Podobno dziecko zachwycone, lata w nich cały czas i krzyczy "moje, moje"
widziałam je dzisiaj i nawet chciałam kupić jako basenowo/plażowe, ale nie byłam pewna rozmiaru ;)

magdalinska

Cytat: ishka82 w 23 Maj 2012, 15:43:23
widziałam je dzisiaj i nawet chciałam kupić jako basenowo/plażowe, ale nie byłam pewna rozmiaru ;)
ja kupiłam 24, bałam sie, czy nie beda za małe przypadkiem,ale są za duze ;)

Justynna

Cytat: magdalinska w 23 Maj 2012, 15:52:25
M. nosi je w rozmiarze 23  i dobre są, a inne trampki czy adidasy ma 24.

marcheewka

babcia kupila 23, podobno dobre.
Ola nosi sandały 24, półbuty 23. Zobaczę w domu, czy mają jakiś luz, czy takie na styk. U nas w biedronie były tylko 23 i dalej same duże

magdalinska

u mnie nie widzialam 23, tylko 24 i wieksze

ishka82

Domi ma adidasy i sandały 26, a te 26 wydawały mi się duże, a bałam się, że 25 będą małe, jutro podejdę tam z miarką :)

aniak1211

Ja sie dzisiaj zalamalam:(
Zrobilo sie cieplo a Dominika nie ma butow,
obeszlam chyba wszystkie sklepy i nic nie ma,
wszystko sztywne,twarde...
w clarksie jedna para w miare,ale jakos drogo mi sie wydaje;)
Nie mam pomyslu gdzie jeszcze szukac;D

Kasia

Michał z obecnych sandalow już wyrasta, miał je na nogach może z 15 razy :) Dobrze ze mamy drugie, większe.

magdalinska

ja kupiłam dzisiaj sandały na allegro, rozm. 24, mam nadz ze beda dobre

marcheewka

Cytat: ishka82 w 23 Maj 2012, 20:26:05
Domi ma adidasy i sandały 26, a te 26 wydawały mi się duże, a bałam się, że 25 będą małe, jutro podejdę tam z miarką :)

niestety, chodaki sa za małe!! Długość to jakieś 14,6 cm, a Ola ma stopę 14,4. Biega w nich, ale pewnie podwija palce.
Byłam dzisiaj u nas w biedronie i były tylko 25, ale miały coś ponad 16 cm długości, jutro muszę polować na 24.