Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

marax

Dlaczego koniec . Te co pokazalas sa bardzo fajne . WIdac ze maja lekką podeszwę . Jednak nie na dni powyzej 20 stopni jak dla mnie . Ja bym nie chciala miec wtedy na nodze takich botów i dziecku takich nie założę .

golinda

każdy wybiera jakie mu pasują. spoko.

marax

bo my jestesmy z 2 innych galaktyk . Ja wstaje rano i lece do roboty . Nie bardzo zastanawiam sie czy oba buty należą do tej samej pary lol lol . Jezdze z butelka wody mineralnej na dachu ( zdzisiaj uprzejmy pan zwrocil mi na to uwagę)  :) no nie jestem w stanie zastanawiac sie nad stylizacja dziecka wicej niz 5 sekund .

golinda

kwestia zorganizowania, stara...
ja wstaję o 6:30, kiedy cały dom śpi
wieczorem prasuję i robię śniadanie do pracy
zastanawiam się czy skarpetki dziecku będą pasowały do bucików i czy staremu też... ;)
i czy mi będzie pasował stanik...

a wieczorem daję w palnik. wiesz zresztą.
wszystko da się. jestem w tym pewnie dla Ciebie ekstremalna. ale jaka w takim razie jest Inka?!? lol

marax

Cytat: golinda w 11 Maj 2012, 23:45:45
kwestia zorganizowania, stara...
ja wstaję o 6:30, kiedy cały dom śpi
wieczorem prasuję i robię śniadanie do pracy
zastanawiam się czy skarpetki dziecku będą pasowały do bucików i czy staremu też... ;)
i czy mi będzie pasował stanik...

a wieczorem daję w palnik. wiesz zresztą.
wszystko da się. jestem w tym pewnie dla Ciebie ekstremalna. ale jaka w takim razie jest Inka?!? lol
o ............... j to trzeba sie takim urodzic . wstaje o 6 rano i nie wyrabiam sie z niczym  . Na szczescie ja mam w robocie staly zestaw ubranie buty skarpetki wystarczy raz na trzy dni sobie przygotowac :) to jestem w stanie jakos ogarnąć

golinda

jak nie? ja jeszcze dla wszystkich śniadanie robię! i zjadam swoje!
i makijaż mam i fryzurę! i pazur i but! no weź!

gorzej, jak czego nie mogę znaleźć - no wtedy jest piekło! lol

marax

Cytat: golinda w 11 Maj 2012, 23:49:37
jak nie? ja jeszcze dla wszystkich śniadanie robię! i zjadam swoje!
i makijaż mam i fryzurę! i pazur i but! no weź!

gorzej, jak czego nie mogę znaleźć - no wtedy jest piekło! lol
oooo to ja nic nie mam . Maz sobie prasuje , robi mi sniadanie ,ogarnia dziecko a ja jestem ..................... zawsze spóźniona :) Zawsze twierdzilam ze perfekcjonizm jest sprawa checi nie czasu . Ja tego nie mam i nigdy miec nie bede .

golinda

ja się zorganizowałam odkąd mamy N
wcześniej bywało różnie

a teraz mam każdą sekundę rano zagospodarowaną

za to w pracy..... ech.... :dreaming:

marax

Cytat: golinda w 11 Maj 2012, 23:55:20
ja się zorganizowałam odkąd mamy N
wcześniej bywało różnie

a teraz mam każdą sekundę rano zagospodarowaną

za to w pracy..... ech.... :dreaming:
za to fajnie wygladasz .

Dodany tekst: 11 Maj 2012, 23:58:15

wejdz na gg

Angie

W sukience za gorąco, ale już w trampkach nie :D :D

golinda jak Ci się nie podobają sandałki jakie wybrałam, to może
nie komentuj. No nie jest miłe czytać, to co piszesz  ;)

inkageo

Po pierwsze Golinda nigdzie nie napisała, że w sukience jest za gorąco, a po drugie po co wklejać buciki skoro ich nie wolno komentować? ;) Przecież to tylko mały bucik, dlaczego budzi tyle emocji? :D

Wypowiadam się, bo Golinda wysyła mi linki do butów dziecięcych przed zakupem i ja je bardzo ostro komentuję, co ją motywuje do dalszych poszukiwań czegoś ładniejszego :D
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: Angie w 12 Maj 2012, 01:28:34W sukience za gorąco, ale już w trampkach nie Cheesy Cheesy

nie napisałam, że za gorąco, tylko niewygodnie (np. na placu zabaw)

wstawiłaś link - nie że kupiłaś tylko zamierzasz :) to chyba można coś napisać?
dałam dwie inne propozycje sandałków, jeśli jednych nie ma, to sprawdź Clarks, bo mają jednolite
chcesz uniwersalne, żeby do wszystkiego pasowały, więc wg mnie takie z doczepianymi kwiatkami etc. nie będą pasować do wszystkiego, a w jednolitym kolorze jak najbardziej...

Dodany tekst: 12 Maj 2012, 10:27:24

Cytat: inkageo w 12 Maj 2012, 11:20:41Wypowiadam się, bo Golinda wysyła mi linki do butów dziecięcych przed zakupem i ja je bardzo ostro komentuję, co ją motywuje do dalszych poszukiwań czegoś ładniejszego Cheesy

ojjjjj tak! dostaje mi się czasem ostro hahaha

marax

angi jak dla mnie te badoxx sa ok . Za ta cene same sie zastanawiam czy nie kupic . CO mi po butach ecco za 220 zl jak po miesiacu wygladaja strasznie . Mala niszczy bardzo buty i chce kupic cos taniego ze skory . Musze miec z 2 pary sandal ( nie mam kasy obecnie na takie drogie ). jedne kupie lepsze a na bieganie po placach zabaw te bylby idealne . Moze sobie robic z nimi co chce a mnie nie irytuje ze niszczy drogie buty .

Angie

maraxela też nie chcę dawać za buty więcej jak 150 - 200 zł.
Lena mocno butów nie niszczy, ale szybko z nich wyrasta.

inka
mi komentowanie nie przeszkadza, ale już jego sposób tak.
Teksty w stylu, że białe sandałki to jak białe kozaczki nie są miłe ;D
Ale ok, może jestem przewrażliwiona ;D

Też nie podoba mi się wiele dziecięcych butów,
ale jakoś nie wydaje mi się, że te wklejone przeze mnie
są jakieś straszne.

golinda przejrzałam clarksy, coś może by się znalazło, ale nie chcę dawać więcej jak 200 zł,
więc raczej odpadają. I mają mało sandałek z zabudowaną piętą, a jakie takie dla Leny potrzebuję.

golinda

Cytat: Angie w 12 Maj 2012, 12:32:20golinda przejrzałam clarksy, coś może by się znalazło, ale nie chcę dawać więcej jak 200 zł,

idź do ich sklepu w złotych tarasach
ja zapłaciłam w zeszłym roku ok. 130zł, zabudowana pięta

abkasia

Cytat: golinda w 12 Maj 2012, 11:34:45
idź do ich sklepu w złotych tarasach
ja zapłaciłam w zeszłym roku ok. 130zł, zabudowana pięta

powyzej nr 26 wiekszosc butow ma odkryta piete

golinda

Cytat: Angie w 12 Maj 2012, 12:32:20Teksty w stylu, że białe sandałki to jak białe kozaczki nie są miłe Grin

naprawdę nie kojarzy Ci się to z minioną epoką? z sukienkami podszytymi tiulem i kolanówkami? :)

abkasia

I cene wieksza niz ta najmniejsza rozmiarowka

Dodany tekst: 12 Maj 2012, 11:37:54

Mi sie biale gladkie sandalki dla dziewczynek podobaja ;)

inkageo

No ale gładkie... A te mają wszystko... Kwiatki, cyrkonie, hafty, 4 kolory (jakie białe?), przecież one będą pasować jedynie do jednokolorowych sukienek bez żadnych ozdób. Niepraktyczne ;)
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: abkasia w 12 Maj 2012, 12:36:24Mi sie biale gladkie sandalki dla dziewczynek podobaja wink

pokaż przykład :)

Dodany tekst: 12 Maj 2012, 10:54:38

te mi się podobają, choć w wersji fuksjowej bardziej :)

http://www.next.co.uk/x492758s4

i te niezłe:

http://www.next.co.uk/g373536s4

ale nie mają sztywnych pięt

Dodany tekst: 12 Maj 2012, 11:56:08

i te super:

http://www.next.co.uk/g373536s1

abkasia

Nie pokaze bo ja dziewczecych sandalkow nie kupuje.. ;) ale kiedys widzialam na 1 dziewczynce
Ladne byly ;D

marax

Te nexta nie maja regulacji paska nad palcami .  Ciezko moze byc tam dopasowac dziecku noge.

golinda

bardzo możliwe, ale wzory mają ładne

Angie

i mają wolną piętę :)

Dodany tekst: 12 Maj 2012, 12:49:42

Cytat: golinda w 12 Maj 2012, 11:35:59
naprawdę nie kojarzy Ci się to z minioną epoką? z sukienkami podszytymi tiulem i kolanówkami? :)

nie :)