Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

ishka82

Cytat: marcheewka w 23 Maj 2012, 23:06:24były tylko 25, ale miały coś ponad 16 cm długości
pewna jesteś? bo to oznaczałoby, że dobrze myślałam, że 25 wydaje mi się dobre, a 26 za duże ;)

marcheewka

Cytat: ishka82 w 23 Maj 2012, 22:11:09
pewna jesteś? bo to oznaczałoby, że dobrze myślałam, że 25 wydaje mi się dobre, a 26 za duże ;)

byłam dzisiaj i obmierzyłam sobie. W zależności od modelu (koloru) one mają różne długości! Wzięłam różowe w kwiatki rozm 25! i one były mniejsze, niz żółte rozm 24.
Zobaczę dzisiaj w domu, jakby co to oddam, bo pytalam, czy można.

ishka82

ehh, ja miałam iść do Biedrony i zapomniałam po co i nie poszłam lol

mika

vobi

magdalinska

oszukali mnie. w biedronie. jak odkleiłam naklejki z numerem z podeszwy, to okazało sie, ze te buty nie są 24 tylko 25 :/ i dlatego takie duze. dziady.

ishka82

Cytat: maraxela w 24 Maj 2012, 22:39:16
moja nosi 28 !
wreszcie inna wilkostopa dziewczyna :) ja byłam lekko przerażona, że Domi nosi taki rozmiar buta jak jej 4letnia kuzynka ;) pewnie w wieku Laury tez będzie miała 28 ;D

Angie

Lena też ma 27, a wolałabym, żeby miała mniejszą stopę  :crazy:

Kasia

Michał teraz ma 27
chociaz wczoraj mu kupiłam sandałki do wody w rozmiarze 26/27 i sa ok :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Kasia, fajowe! Ja się ostatnio zastanawiałam, czy Stach by umiał w japonkach chodzić.

Kasia

fajne i niedrogie, nawet bez przeceny

w ogóle byłam w czoraj w reserved i naprawde ceny ciuchów dziecięcych przyzwoite
koszuki po 20zł (nawet bez przeceny)
bluzy po 40zł

no tanio a kolekcja IMO bardzo ładna :D

Dodany tekst: 25 Maj 2012, 09:40:53

Cytat: feeling.good w 25 Maj 2012, 10:38:25a się ostatnio zastanawiałam, czy Stach by umiał w japonkach chodzić.
Michał w zeszłym roku miał takie z HM
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

nauczył się szybciutko

u nas byty do wody sa koniecznością, bo my czesto nad fontanne chodzimy i nie chce aby biegał boso
dodatkowo na wakacjach w takich przy basenie biega, ja wskoczy w nich do wody to nic się nie dzieje :D

Justynna

Kasia, a Michałkowi dobrze się w nich chodzi?

Dodany tekst: 25 Maj 2012, 09:42:01

Już doczytałam :D

Kasia

nogi trochę koslawi ale co zrobić - na niewygodę nie narzeka
nie chce aby chodził boso po niepewnym terenie, jakieś szkło itd

Angie

Kasia też kupiłam japonki w reserved  :highfive:

niewiemjaka

w koncu kupilam sandałki :D prawie skonczylo by sie na tym z helikopterem vel piłką, ale wzielam te czarne z Superfita - Rocky
naprawde ciezko znalezc wieksze rozmiary z wysoką pieta :( geoxy teoretycznie są ale w praktyce ich nie ma..

a na wode to kroksy mamy i są super, choc mlody nie powinien w nich chodzic, bo piete ma okrutnie krzywą :crazy:

marcheewka

Cytat: magdalinska w 25 Maj 2012, 09:01:49
oszukali mnie. w biedronie. jak odkleiłam naklejki z numerem z podeszwy, to okazało sie, ze te buty nie są 24 tylko 25 :/ i dlatego takie duze. dziady.

No, a u nas babcia kupila z naklejka 23 a pod spodem rozm 22! Dlatego takie małe, bo miały 14,5 cm długości chyba.

U nas dużo było takich poprzeklejanych, nie wiem dlaczego??

zwierzatko_mojej_mamy

niewiemjaka fajne te buty sa, fran ma dwie pary butow - zabudowane superfity i sandaly superfity i sa swietne - te z CCC poszly w kat ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

niewiemjaka bardzo ładne te buciki! A w jakim sklepie je kupiłaś?

niewiemjaka

troche lepiej wygladaja w oryginalnym rozmiarze :D bo te co wkleilam to dzidziusiowy rozmiar;)
sa bardzo fajne, skórkowe ale mięciutkie, lekkie, widać że dopasowane, do tego mają ta superfitową miekka a'la profilowana wkladke, no inna jakość życia, jestem bardzo zadowolona!
kupiłam w tym MIVO Kids w blue city

EDIT: dzisiaj:
no to sie kur$# nacieszylam :crying: długo w tych sandalkach nie pochodzi bo jednak mamy kupic Wik buty w sklepie ortop/rehab ze specjalna wkladka i obcasem :( a takie fajne sa :(

golinda

edit

magdalinska

ja zwariuje. Przyszły dzisiaj buty, jak zmierzyłam na szybkO (bo dokładnie sie nie da), to są chyba na styk. Do tego za szerokie, wyglada na to, ze odziedziczył po mnie szczupła stope. No i piete maja bardzo wysoką. Chyba odesle. Kupiłam 25 takie jak w tamtym roku miał, mam nadz ze nie beda za duze  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

niewiemjaka

a to Wik kapcie ortopedyczne, nawet nie wyglądają tak źle...
jedyny problem to taki że Wik przez 3 lata boso po domu chodził, no ale mówią, żeby w kapciach... zobaczymy czy będzie chetnie nosił :/ wczoraj 1 dzień nawet nie zajeknal (efekt nowosci?), dzis juz nie chciał ubrać :(
a do tych sandałków superfita dołożymy odpowiednią wkładkę, a na jesień kupimy pełne profilaktyczne buciory