Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

magdalinska

no to własnie, szybko robi sie z zimy lato. to nie kupuje na razie, chyba ze mu nagle noga urosnie

Kasia

mam dla Michała jesienno wiosenne buty
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

+ dokupie jeszcze trampki + ma dwie pary sandałów (jednych pewnie sie pozbedę ;)  )

a zimowy bilans kosztów na buty wyszedł nam bardzo bardzo ;) zimowce za 30 czy 40zł ze smyka oraz jesienne wyzsze za 20zł w reserved i w jednych i drugich nózki ciepłe były ale co to za zima w tym roku była, nie miały nawet kiedy zmarznąć

didi_loczek

Ja muszę zmierzyć jesienne buty Wojtka, powinny być jeszcze dobre. No i ma jeszcze adidasy kupione na wyrost na wyprzedażach. Jak dobrze pójdzie będę musiała kupić tylko sandałki w maju :)

magdalinska

Kasia fajne :) no własnie takiej wysokosci mam z jesieni

Kasia

a jakie chciałas kupić?
bo te co mam dla Michała to normalnej wysokosci maja cholewkę, na zdjeciu jakies wyzsze wyszły :knuje:
te i na zimniejszy "letni" dzi9eń beda dobre ;)

bo jesienne tegoroczne to młody miał za kostkę (w zime w nich w zasadzie chodził długo, zimowce wyciagnelismy gdzies na niecały miesiąc tylko, jak snieg był ;)

magdalinska

ishka82

ja muszę kupić jakieś wiosenne, bo na zimowce robi się za ciepło i nie mam nic...ze wszystkiego powyrastała ;D

a w ogóle, to chciałam napisać, że jestem mega zadowolona ze śniegowców elefanten :) Domi dużo w nich chodziła, również w śniegu i po kałużach i nie przemokły :) nogi zawsze cieplutkie pomimo braku grubej skarpety :) jestem tak zadowolona jak abkasia z hugusiowych, chociaż elefanteny jednak sporo tańsze ;)

a tak btw, jaki rozmiar buta noszą Wasze 2latki? bo Domi już 24 ;)

Angie

Lena tej zimy miała Bartki i byłam bardzo zadowolona. Ani razu nie przemokły.

zosia2007

Cytat: Angie w 05 Mar 2012, 12:30:53
Lena tej zimy miała Bartki i byłam bardzo zadowolona. Ani razu nie przemokły.
ja tez z bartkow bylam/ jestem bardzo zadowolona
tylko cena jest dosc wysoka

Angie

Cytat: zosia2007 w 05 Mar 2012, 12:37:28
ja tez z bartkow bylam/ jestem bardzo zadowolona
tylko cena jest dosc wysoka

ja płaciłam 90 zł, bo miałam tego grupona, więc tym bardziej jestem zadowolona

zosia2007

Cytat: Angie w 05 Mar 2012, 12:39:27
ja płaciłam 90 zł, bo miałam tego grupona, więc tym bardziej jestem zadowolona
ja nie mialam wiec cena dosc wysoka, podobna do ecco i geox'ow

feeling.good

mi się nie wydaje żeby one były dużo cieplejsze od trampek.

marcheewka

Cytat: ishka82 w 05 Mar 2012, 12:26:53
ja muszę kupić jakieś wiosenne, bo na zimowce robi się za ciepło i nie mam nic...ze wszystkiego powyrastała ;D

a w ogóle, to chciałam napisać, że jestem mega zadowolona ze śniegowców elefanten :) Domi dużo w nich chodziła, również w śniegu i po kałużach i nie przemokły :) nogi zawsze cieplutkie pomimo braku grubej skarpety :) jestem tak zadowolona jak abkasia z hugusiowych, chociaż elefanteny jednak sporo tańsze ;)

a tak btw, jaki rozmiar buta noszą Wasze 2latki? bo Domi już 24 ;)

Hmm 2 latki? Ola ma 17 miesiecy i nosi rozmiar 23 ( stopa dł 14 cm)!!

mika

Kalina nosi 20, ale juz sa na styk

martullek

Wojtek zimowe ma 25

mobka

Kuba, 18,5 miesiaca - 22, na wiosne 23 kupie.

Dodany tekst: 06 Mar 2012, 07:06:52

W ogole mam problem, zbey mu stope zmierzyc, wiec nawet nie wiem jak bardzo na styk sa obecne buty ;D I o ile w ogole sa na styk ;D

elve

Anka ma 23, a wzrostowo jest w 90 centylu
Kupiłam jej śliczne kalosze w Mothercare za niespełna 30zł
Szkoda, że nie było 24 bo wzięłabym jeszcze na zapas

magdalinska

ishka82

ja muszę dokładnie z nią te buty pomierzyć, bo sama nie wiem, czy 24, czy już 25 te wiosenne...ostatnio się kapnęłam, że w żłobku ma chyba za małe kapcie i kupiłam rozmiar większe (24 befado) pewna, ze będą duuuże, a tu ledwo miejsca zostaje :crazy: z resztą z tymi butami, to jak z rozmiarami ubrań, co firma i fason, to rozmiary inne ;D jak zmierzyliśmy jej stopę, to ma 16cm :padam:

feeling.good

Kata

Ala ma 19 miesięcy i nosi rozmiar 20-21
Pozdrawiam

Kata