Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Cytat: Kasia w 15 Mar 2012, 09:47:05
dokupiłam młodemu adidasy, stwierdzilam ze jednak te skórzane, kryte uniwersalne nie sa i przydałoby sie cos lzejszego ale nie całkowicie letniego

ale ładne! Gdzie kupilaś i ile kosztowały???

zosia2007

Kasia

o, ciesze sie że sie podobaja :D
w outlecie adidasa, w tesco na połczynskiej, za 80zł
były jeszcze takie bardziej "miesiste" z niebieskimi paskami
z rozmiarami bardzo kiepsko :(

Dodany tekst: 15 Mar 2012, 10:03:41

model clemente

ziuta

Kasia, bardzo fajne!
ja bym chciała tego typu buty, ale szare i nigdzie nie umiem znaleźć :( :(

Kasia

felling, fajne i jeszcze tańsze :D

zutka, szarych nie widzialam :(

feeling.good

Fajne się sprawdzają. Stach je już miał, a teraz teściowie kupili mu na zapas większe.

zosia2007

feeling.good

zosia2007 może zadzwoń jeszcze i zapytaj czy u Was mają. Decathlony czasami różnią się asortymentem

marcheewka

feeling.good na stronie decatlonu nie mogę ich znaleźć, chcialam zadzwonić i zapytać, czy mają, ale chyba muszę podać jakiś numer katalogowy, tak?? Chyba chcialabym rozm 23

o kurcze, nie

http://www.butysportowe.net/adidas_buty_niemowlece_lk_trainer_4_cf_i_iv23070.html

z długości wkładki wynika, ze 24-25!!

zosia2007

ja tez nie znalazlam ich na stronie, decathlon mam niedaleko wiec moze podjade dzis lub jutro

feeling.good

Cytat: marcheewka w 15 Mar 2012, 12:45:11
feeling.good na stronie decatlonu nie mogę ich znaleźć, chcialam zadzwonić i zapytać, czy mają, ale chyba muszę podać jakiś numer katalogowy, tak?? Chyba chcialabym rozm 23

o kurcze, nie

http://www.butysportowe.net/adidas_buty_niemowlece_lk_trainer_4_cf_i_iv23070.html

z długości wkładki wynika, ze 24-25!!

ale w tych linkach macie ich nazwę: Adidas Buty Niemowlęce LK Trainer 4 CF I
Jak Was połączą z działek odziezy dla maluchów, wtedy najlepiej opisac jak wyglądają i zapytać. Oni zazwyczaj tak wolą niż numer katalogowy. No na stronie niestety już ich nie ma, a ja nie mam metki.

Staś ma 24 i są ciut za duże

marcheewka

Cytat: feeling.good w 15 Mar 2012, 13:19:40
ale w tych linkach macie ich nazwę: Adidas Buty Niemowlęce LK Trainer 4 CF I
Jak Was połączą z działek odziezy dla maluchów, wtedy najlepiej opisac jak wyglądają i zapytać. Oni zazwyczaj tak wolą niż numer katalogowy. No na stronie niestety już ich nie ma, a ja nie mam metki.

Staś ma 24 i są ciut za duże

To jaka Staś ma długość stopy?? Ja ostatnio odrysowywalam Oli i wyszło 14,2 cm, wygląda na to, że powinnam kupić 25 bo wkladkę ma 15 cm .
Rozmiar 24 ma 14,5 cm, to zdecydowanie za mało.

Próbowałam dzwonić do dekatlonu, ale m isie tam tylko skrzynka włączała

Kasia

tylko z tymi adidasami jest tak ze one musza mieć bardzo maly zapas
ich nie mozna z wiekszym zapasem kupować, bo ta podeszwa tak jak widzicie jest duza, nie ma podniesionego noska czy piety, takie płetwowate sa
my najpeirw przymierzylismy michałowi mniejsze i wydawało sie ok, boagał w nich super :D
jak wyjełam wkładkę to okazalo sie że but był za mały lol
kolejny rozmiar jest na styk i te kupilismy, wieksze miały odpowiedni zapas ale Michał nie mógł w nich chodzić, jakby za duze były

mobka

Cytat: feeling.good w 15 Mar 2012, 10:44:49
Dziewczyny, w decathlonie takie adidasy: http://r.twenga.pl/g3.php?pg=VDs4NDg1MDg4NTUzMjk0ODgxNjQzOzI2OTM3MTtodHRwOi8vd2ViZXAxLmNvbS9ab2JhY3ovVG8/YT05NTkmbXA9MTA3JnA9NTE5Mjg2Jng9Njg4JnI9THo5d1BYQnliMlIxYTNRbWFXUTlNemsxTkEyOzJjOTY5OTA0NDhiZDYxNjMwNThiYjA3NGM3NjNiYzFm są teraz przecenione na 69 złotych

W Reducie w Warszawie kupilam dzisiaj za 49,99zl.
Feeling polewam :D

Dodany tekst: 16 Mar 2012, 12:31:51

Wzielismy rozmiar 24 i sa ciut duze. Ale 23 bylyby za male. Maja dziwnie numeracje robiona - miedzy wkladka 23 i 24 byla spora roznica, a miedzy 24 i 25 juz b. mala.

feeling.good

niewiemjaka

bylam w decatlonie reducie i te buty kosztuja 94,99, jedynie jakies malenstwa ale z innymi paskami z boki malusi rozmiar kosztowaly 49,99
no chyba ze byly jeszcze jakies trzecie za 49 zł :knuje:
efektem czego kupilismy szare adidaski cos a'la takie http://www.brandosa.co.uk/adidas-neo-label/driscoll-cf-inf-g30920-daronx/a15495 ale szare bez wstawek zoltych,
do tego jeszcze sportowe fila, lekkie profilowane fajne, ale nie moge znalezc w necie

didi_loczek

my dziś kupiliśmy pierwszy raz dla Wojtka elefanteny ;D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

chcieliśmy w jednym sklepie superfity ale nie było rozmiaru, w drugim rozmiar już był ale były o 10% droższe  :zly: :zly:
wkurzyłam się i poszliśmy do deichmana :D

mobka

Niewiemjaka a jaki wybrać rozmiar potrzebujecie?  Bo w reducie do 25 były przecenione,  w takim jakby koszu w lewym rogu hali,  tym na końcu patrząc od wejścia. 

Dodany tekst: 17 Mar 2012, 18:10:33

Niewiemjaka a jaki wybrać rozmiar potrzebujecie?  Bo w reducie do 25 były przecenione,  w takim jakby koszu w lewym rogu hali,  tym na końcu patrząc od wejścia. 

ishka82

didi_loczek, ładne :) powinnaś być zadowolona ;) Niuśka ma już na "koncie" kilka par elefantenów i zawsze byłam zadowolona :D

magdalinska

didi ogladałam je dzisiaj :) w porównaniu to innych, jakie miał Kuba, te maja jakos mniej wyginajaca sie podeszwe  :hmm:
w ogole to mam duzy problem teraz, nie potrafie ocenic, czy buty z jesieni są dobre, czy nie za małe. czy te trampki co mam nie są za duze, a te tramki co dzisiaj kupiłam czy nie za małe  :crazy: zwariowac mozna

mobka

magdalinska, ja mam taki problem, ze 23 jest idealnie na styk, a 24 maja jakis centymetr luzu. I widac, ze kubie w tych 24 srednio wygodnie, znaczy sie idzie, dzisiaj przeszedl baaaardzo duzo, ale jak sie zmeczy to szura butami, po piasku jak idzie, to widac, ze nie ma takego wyczucia stopy. Ale coz poczne. przeciez nie kupie mu butow na styk ;D

magdalinska

no własnie mam wrazenie ze u mojego jest tak samo!! nie wiem czy te jesienne go nie cisna, niby nie powinny, bo ma taki minimalny, minimalny luz, ale ma, no nie wiem, nie wiem :/ dzisiaj załozyłam grubsza skarpete i trampki wieksze, jakos chodził....