Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

brazowe mi sie bardziej podobaja ale chyab do grafitu bardziej pasuja szare

magdalinska

Angie

ja właśnie nie wiem czy one są brązowe czy czarne  :knuje:

magdalinska

chyba taki bardzo ciemny szary, ciemny grafit

abkasia

Ja sniegowce takie kupilam
http://www.columbia.com/Children%E2%80%99s-Rope-Tow%E2%84%A2/BC1473,default,pd.html

sa genialne :) tak m i sie podobaja, ze sama moglabym w nich chodzic :D

zuzia

a gdzie i co kupić M. tak na teraz? na zimowki troche za wcześnie, myslalam, że dobiega w tych co ma, ale widzę, że są już tak ledwo ledwo i pewnie mu troche niewygodnie.

Angie - drugie!

Angie

Kasia

zuzia a w factory byłaś? w reserved kupiłam młodemu buty jesienne za 20zł

zuzia

Cytat: Kasia w 10 Lis 2011, 14:01:50
zuzia a w factory byłaś? w reserved kupiłam młodemu buty jesienne za 20zł

no chyba muszę podjechać

Cytat: golinda w 10 Lis 2011, 13:52:41
w Zarze piękne :)
to chyba raczej nie ten przedział finansowy....

Angie

Sklep mi się mocno naraził i w końcu wzięłam te szare. Są ładne, ale mam inny dylemat.
Wydają mi się wielkie, a nie wiem jak sprawdzić czy wzięłam dobry rozmiar.
Na tej stópce w Bartku wymierzyli jej 26, ale te są niby pół centymetra większe
niż standardowe 26.
Nie mają wkładki, a paluchów nie da się wyczuć  :zly:

marcheewka

Cytat: Angie w 22 Lis 2011, 11:34:16
Sklep mi się mocno naraził i w końcu wzięłam te szare. Są ładne, ale mam inny dylemat.
Wydają mi się wielkie, a nie wiem jak sprawdzić czy wzięłam dobry rozmiar.
Na tej stópce w Bartku wymierzyli jej 26, ale te są niby pół centymetra większe
niż standardowe 26.
Nie mają wkładki, a paluchów nie da się wyczuć  :zly:

ja mierze na słomkę, albo na starą wkładkę z innych butów.

zosia2007

kupilam w koncu zimowe buty dla P. Powiem wam, ze juz naprawde sa pustki w sklepach :crazy:
http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/17623/t-81235p15.html

ishka82

natka

zosia2007 świetne :)

A ja mam pytanie o obuwie domowe...w czym wasze dzieci biegaja?? Jasio do tej pory smiga w skarpetkach, ale podłoga jest zimna...z drugiej strony on jeszcze sporo raczkuje więc buty trochę będą mu przeszkadzały

Angie

zosia2007 bardzo ładne :)

Ja wczoraj wymierzyłam te 26 i są niewiele większe niż buty, któe aktualnie nosi   :padam: :padam:  dla mnie te buty są ogromne  :crazy:  nie wiem za kim ona ma taką stopę :D

zosia2007

Cytat: natka w 23 Lis 2011, 10:43:44A ja mam pytanie o obuwie domowe...w czym wasze dzieci biegaja??
w skarpetach z abs'em
albo w bosych stopach jak sobie zdejmie skarpety

ishka82

natka, Dominika najczęściej w skarpetkach, ma też kapcie z befado i tez czasem nosi :) w żłobku ma tez befado, ale podobno ostatnio obie z Marceliną ściągają i chodzą bez, tam są wykładziny, więc ok :)

Kasia

natka ja na taka okoliczność kupiłam cieplejsze skarpety z absem :D
w lidlu :D

marcheewka

Cytat: natka w 23 Lis 2011, 10:43:44
zosia2007 świetne :)

A ja mam pytanie o obuwie domowe...w czym wasze dzieci biegaja?? Jasio do tej pory smiga w skarpetkach, ale podłoga jest zimna...z drugiej strony on jeszcze sporo raczkuje więc buty trochę będą mu przeszkadzały

Ola biega w skarpetkach z abs. czytalam, ze dzieci powinny uczyć sie chodzić na boso, w skarpetkach, lub takich kapciach na skórce.

U nas jest ciepło, mozliwe, że na zimę kupie jej takie skarpety na skórce.

natka

Kasia to mamy chyba te same skarpety :) w sumie to mnie uspokoiłyście, Jasio caly czas zasuwa w skarpetkach, ale wiecie- tesciowa drazy temat kapci ;)

magdalinska

natkaKuba cały czas w skarpetkach, dopiero 2mce temu kupiłam mu pantofle i w nich chodzi (ale u mnie chłodno i zimne podłogi). U tesciowej czesto chodzi w samych skarpetach/rajtuzach (ona ma dywany i jemu wygodnie, miekko, to sobie sciaga pantofle)

mobka

Caly czas w skarpetkach z absem z h&m. Kupilam ostatnio frotowe z absem z c&a, ale sciaga, denerwuje sie na nie, wiec lata z zimnymi stopami w tych cienkich z h&m.

dragonfly

Cytat: golinda w 23 Lis 2011, 11:52:26najzdrowiej kiedy stopa ma kontakt z podłożem
Ingrid tak lata caly rok, zero skarpet, tzn. zalozy i po 5 min juz zdejmuje  :crazy: U nas te podlogi sa zimne bardzo a ona nawet kataru  nie ma  :crazy: