Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

ziuta

Cytat: magdalinska w 26 Paź 2011, 09:22:00a dzisiaj u nas w deichmannie -20%
magdalinska a z jakiej to okazji? bo akurat się dzisiaj do deichmanna wybieram, może jakaś ogólna promocja?

marax

ja sie nastawilam na geox . Mialam w tamtym roku i byly genialne . mala brodzila w wodzie a one nie przemakały .

magdalinska

ziuta urodziny naszej galerii :D to  tylko u nas jest ten rabat. Noc zakupów, zaczyna sie od 18 (całe szczescie, bo mi dziecko pada jak mucha o 19,  to zdaze)

feeling.good

moi teściowie kupili ostatnio Stachowi takie śniegowce w decathlonie: http://www.decathlon.com.pl/PL/bibou-niiebieskie-47224610/

Będą w sam raz na sanki i zabawy w ogrodzie. Oprócz tego kupię mu jeszcze coś innego

OlaFasola

Cytat: marcheewka w 26 Paź 2011, 10:42:44
gdzie we Wrocławiu można kupić geoxy?

W sklepach Bartka zawsze widuję po kilka modeli, w faktory też widziałam.

feeling.good

Cytat: OlaFasola w 26 Paź 2011, 11:48:02
W sklepach Bartka zawsze widuję po kilka modeli, w faktory też widziałam.

no i jeszcze zdrowa stópka

feeling.good

Cytat: OlaFasola w 26 Paź 2011, 11:53:51
A to gdzie?

sklep mają w tesco na Bielanach, Factory i na Psim Polu (Litewska).
W Magnolii mają stoisko na środku galerii.

http://www.zdrowastopka.pl/forms/kontakt

dragonfly

ja jej kupilam ecco w tamtm roku ale kurcze ponad 80 euro zaplacilam, wiec troche sporo jak na jeden sezon...

Dodany tekst: 26 Paź 2011, 15:48:05

a, i te ecco bardzo podobne to geox'a byly

marax

a jak ecco sie sprawowały bo bez mysle zeby nabyc w autlecie

dragonfly

Cytat: maraxela w 26 Paź 2011, 15:48:55
a jak ecco sie sprawowały bp bez mysle zeby nabyc a autlecie
polecam kazdemu, swietne, cieple, nie przemakaly

marcheewka

a co powiecie o butach Primigi?
Dzisiaj przymierzyłam Oli, całkiem fajne były i mięciutka podeszwa, tylko, nie wiem, czy nie za wysokie i czy ona w takich bedzie normalni chodzić
Są goretexowe, wiec na pewno nie przemokną.
o takie:

http://www.mivo.sklep.pl/product-pol-3226-Grimilde-E.html

Kata

marcheewka My mieliśmy dla Małej sandałki Primigi i bardzo fajne były, a poza tym coś kojarzę, że chyba Aniak się kiedyś o tej marce pozytywnie wypowiadała.
Pozdrawiam

Kata

feeling.good

primigi to bardzo dobra firma.

Widziałam wczoraj, że w ccc jest jakas nowa marka butow dla dzieci wykonanych ze skóry. Całkiem nieżle wygladały, kozaczki ocieplane kosztowały 89 pln

magdalinska

marchewka ja sie zastanawiałam na sandałkami primigi, bo miały miekka podeszewe. one chyba są fajne

zosia2007

marcheewka buty z tej firmy ma chyba moja sasiadka dla swoejgo malca, pani rehabilitantka jej takie polecala. tylko na 100% nie jestem pewna czy to ta firma

zuzia

M miał jesienne z primigi. super były

marcheewka

Dzięki, tylko troche kosztują i nie wiem ile Ola w nich pochodzi. Powinnam kupić chyba wieksze, tak na grupszą skarpetke jeszcze, tak? Bo to takie śniegowce na zimę