Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

marax

Cytat: magdalinska w 18 Paź 2011, 17:04:47
ogladałam dzisiaj bartki, ładne wizualnie, ale sztywne jak cholera :/
to inaczej zapytam, jakie buty zimowe kupujecie dzieciom, z jakiej firmy?

Dodany tekst: 18 Paź 2011, 16:05:57

ja nie jestem ekspertem, ale gdzies czytałam, ze podeszwa powinna sie zginac na 1/3 długosci, zaraz za palcami chyba
ja bylam bardzo zadowolona w ubieglym roku z geoxa z gore texem -super nic nie przemoklo a na allegro tansze od ecco ok 199 zl

magdalinska

u mnie nie bylo nic ciekawego z geoxa, jedna czy dwie pary i brzydkie jak noc...

zosia2007

mi sie spodobaly sniegowce ecco i chyba takie kupie

magdalinska

miał ktos buty zimowe elefanten? jak sie sprawuja na sniegu,  nie przemakaja?  moze nie sa najpiekniejsze, ale maja zginajaca sie podeszwe :D
bartki ładne, ale podeszwa sztywna...w przyszłym tygodniu podjade z Kuba i zobacze, jak chodzi w bartkach, ale strasznie sie boje, ze kupie, a dla niego beda niewygodne i nie bedzie w nich chodził....

marax

Cytat: magdalinska w 21 Paź 2011, 14:20:49
miał ktos buty zimowe elefanten? jak sie sprawuja na sniegu,  nie przemakaja?  moze nie sa najpiekniejsze, ale maja zginajaca sie podeszwe :D
bartki ładne, ale podeszwa sztywna...w przyszłym tygodniu podjade z Kuba i zobacze, jak chodzi w bartkach, ale strasznie sie boje, ze kupie, a dla niego beda niewygodne i nie bedzie w nich chodził....
dzisiaj dotykalam zimowych emel i maja super podeszwe .

Angie

Młoda zaczęła narzekać, że jesienne buty ma za małe.
Kupiłam jej dziś w reserved, bo nie uśmiechało mi się wydawać 150 zł za buty, w których
pochodzi np. 2 tygodnie  :crazy:

http://www.reserved.com/pl/kids-collection/unisex/shoes/R8116

marax

http://klub.fakt.pl/cala-polska/117
zobaczcie na to
czy jak sie zapsize do tego clubu to mam 50% taniej bez zadnych haczyków ?

konwalia

marax kupujesz taki kupon jak groupon do realizacji w sklepie bartka

marax

w tym sklepie maja tez geox i inne hmmmm fajna okazja

Dodany tekst: 24 Paź 2011, 13:37:06

Cytat: konwalia w 24 Paź 2011, 13:36:04
marax kupujesz taki kupon jak groupon do realizacji w sklepie bartka
tylko w sklepie internetowym ale np w tym tyg miala dostawe do paczkomatów gratis

Angie

maraxela  :beer:  kupiłam ten kupon :) Będę miała buty zimowe w dobrej cenie :)

abkasia

ja dlaje nei mam butow na zime dla mlodego... i nei wiem co kupic...

ishka82

abkasia, ja też jeszcze nie kupiłam ;D

marax

nie ma juz tych kuponow z bartka zzzz jak mam kase to nie ma ! ehhh moja ciocia mowila mi ze w factory ecco zimowe za ok 190 zl

abkasia

Cytat: maraxela w 25 Paź 2011, 20:02:19
nie ma juz tych kuponow z bartka zzzz jak mam kase to nie ma ! ehhh moja ciocia mowila mi ze w factory ecco zimowe za ok 190 zl
nie wiem, czy tylko nei te najmneijsze....
bo cos mi sie wydaje, ze te wieksze rozmiary sa drozsze...

marax

Cytat: abkasia w 25 Paź 2011, 20:07:03
nie wiem, czy tylko nei te najmneijsze....
bo cos mi sie wydaje, ze te wieksze rozmiary sa drozsze...
kurcze nie mam czasu zeby tam jechać .

magdalinska

ja jutro kupuje elefanteny. Moze nie sa najpiekniejsze, ale miekkie i w miare przystepnej cenie. Napisze wam po pierwszym sniegu, czy przemakaja :D

mika

My mamy kupione ecco
podobno dobre są i elefanteny i śniegowce firmy Walky - bodajże z deichmanna

Kasia

Walky to chyba z ccc

mika

Cytat: golinda w 25 Paź 2011, 21:54:56kalinka chodzi sama? bo nie w temacie jestem
próbuje, sama robi trzy kroki i upada z impetem na ziemię ;)

ishka82

ziuta

Cytat: magdalinska w 25 Paź 2011, 20:37:25
ja jutro kupuje elefanteny. Moze nie sa najpiekniejsze, ale miekkie i w miare przystepnej cenie. Napisze wam po pierwszym sniegu, czy przemakaja :D
oglądałam ostatnio te elefanteny i rzeczywiście są fajne miękkie, nawet trochę żałowałam, że kupiliśmy te kozaki w smyku, ale właściwie to nie kupiliśmy, a dostaliśmy za darmo w promocji, więc nie wybrzydzałam...
walky to jest na pewno ccc

mika

no może i z ccc, wiem jedynie że nie przemakają i nie marzną w nich nogi, koleżanki mi polecały :D

magdalinska

Cytat: ziuta w 25 Paź 2011, 22:22:12dostaliśmy za darmo w promocji
darowanemu koniowi nie zagladamy w zeby ;)

Dodany tekst: 26 Paź 2011, 08:22:50

a dzisiaj u nas w deichmannie -20%, wiec kupie je za 111zł, to w sumie dobra cena

rilla

Ja mam dla p takie ociellane buty z ccc za 60 zl. Dopoki dadza rade to bedzie.w nich chodzil. Pozniej chce kupic sniegowce jakies niezbyt drogie