Perfekcyjna Pani Domu - triki ;)

Zaczęty przez zwierzatko_mojej_mamy, 10 Wrz 2009, 00:09:00

cherry

Cytat: aniak1211 w 27 Lut 2012, 23:14:24cherry
W PL mozna dostac proszki sprowadzone z niemiec:)
Polski persil a niemiecki bardzo sie roznia:(
Tez czasem zabieram siostrze pudlo, maz nie moze sie nadziwic.
Z kawa Krönung podobnie inaczej pachnie :-( (moj nos wszystko wyczuje ;-))
Ciekawa jestem ile kosztuje w PL niemiecki persil np.,
Moim zdaniem proszki sa w Polsce drogie w porownaniu do cen tu (o zarobkach nie wspomninajac).
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

Cytat: cherry w 28 Lut 2012, 12:49:33Ciekawa jestem ile kosztuje w PL niemiecki persil
Nie wiem,
moja mam przywozi sobie z niemiec proszki,
podobno ceny sa porownywalne do cen w niemczech,
siostra porownywala ceny na stoisku z chemia niemiecka,mowila ze nie sa duzo drozsze niz w niemczech,
ale jak jest to nie wiem:)

errata

u nas W. przywozi prosto z DE proszki i inną chemię. I faktycznie jest inna, tak jak i kawa.

magdalinska

wczoraj na tvn ruszyła perfakcyjna pani domu.poogladałam poczatek - jezu, ludzie naprawde mieszkaja w takim syfie??  :ohboy:

mada1981

tez się zdziwiłam :padam:, chyba pozbierali wszystkie brudy od sąsiadów  :rotfl:
i nie zbyt podoba mi sie polska wersja, tak na sile stylizowana na angielska  :zly:

elve

mi w dążeniu do perfekcji pomaga on:

Kata

Też oglądałam wczoraj Perfekcyjna Panią domu i jakoś w ogóle do mnie ten program nie przemawia. Bardzo sztuczny mi się wydaje - może to kwestia formatu? Choć ta Rozenek sprawia sympatyczne wrażenie. Ale na miejscu tych ludzi w życiu bym nie pokazała swojego domu, gdybym go tak zapuściła. Umarłabym ze wstydu gdyby to ktoś miał zobaczyć ,a co dopiero iść z tym do telewizji.
Pozdrawiam

Kata

elve

ja bym pewnie najpierw posprzątała :rotfl:

aniak1211

Cytat: Kata w 29 Lut 2012, 10:13:03Choć ta Rozenek sprawia sympatyczne wrażenie. Ale na miejscu tych ludzi w życiu bym nie pokazała swojego domu, gdybym go tak zapuściła. Umarłabym ze wstydu gdyby to ktoś miał zobaczyć ,a co dopiero iść z tym do telewizji.

Sympatyczna babka:)
Ale te mieszkania takie nie ladne,
nie chodzi o balagan;)
Ale uwierzcie mi ten polski syf to nic w porownaniu jaki mam okazje widziec (przez okna;)) tu w UK :D
W tym odcinku wiecej porozrzucanych rzeczy niz zasyfialych bylo;)

rudasekawf

Cytat: Kata w 29 Lut 2012, 10:13:03Ale na miejscu tych ludzi w życiu bym nie pokazała swojego domu, gdybym go tak zapuściła. Umarłabym ze wstydu gdyby to ktoś miał zobaczyć ,a co dopiero iść z tym do telewizji.
dokładnie, jak dla mnie to jest mega wstyd. Zawsze staram się mieć porządek, nigdy nie wiesz,czy ktoś cię nie odwiedzi. Jeśli się już zdarzy, że ktoś wpadnie to źle się czuję jakoś z tym, że mam rozgardiasz. A tu jeszcze tv.

aniak1211

Cytat: elvelve w 29 Lut 2012, 10:02:46
mi w dążeniu do perfekcji pomaga on:

Znajomi bardzo sobie to chwala:)
Dla porownania najpierw odkurzaja sypialnie zwyklym odkurzaczem (w sypialni wykladzina)
poznie puszczaja robota i to co od jeszcze odkurzy to masakra:)

rudasekawf

Cytat: elvelve w 29 Lut 2012, 10:02:46mi w dążeniu do perfekcji pomaga on:
super sprawa :) ehhhh, obawiam się, że u mnie nie przejdzie jednak

aniak1211

Cytat: rudasekawf w 29 Lut 2012, 10:57:58obawiam się, że u mnie nie przejdzie jednak
Dlaczego?
Jak kupisz dobry model to sie sprawdzi:)

zwierzatko_mojej_mamy

ale w malym mieszkaniu to on chyba nie daje rady jak sie obija co chwile o cos nie?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

rudasekawf

Cytat: aniak1211 w 29 Lut 2012, 10:59:59Dlaczego?
Chodziło mi bardziej o to, że M. miałby mnie za wariatkę :) widział ostatnio coś takiego w tv i się mnie zapytał, jakie lenie tego używają, wolałam się już nie odzywać, że mnie się podoba :P bo jeszcze mi powie, że leniem jestem lol lol

elve

zwierzatko_mojej_mamy pożyczyć ci do przetestowania?
nie sprawdza się jak masz dużo mebli, dywany, durnostojki na podłodze

Dodany tekst: 29 Lut 2012, 11:15:05

rudasekawf to powiedz mu że ja używam, i parę ciepłych słów na mój temat ;D

rudasekawf

Cytat: elvelve w 29 Lut 2012, 11:14:27rudasekawf to powiedz mu że ja używam, i parę ciepłych słów na mój temat Grin
ehehe no jak to go nie przekona to już nie wiem ;*

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: elvelve w 29 Lut 2012, 11:14:27zwierzatko_mojej_mamy pożyczyć ci do przetestowania?
nie sprawdza się jak masz dużo mebli, dywany, durnostojki na podłodze
no to spalony na starcie, dywany sa, w przedpokoju 2m2 jest jeszcze wozek, nie ma szans ;(
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: aniak1211 w 27 Lut 2012, 23:14:24W PL mozna dostac proszki sprowadzone z niemiec:)

mhm, jasne ;)

co jakiś czas likwidują nielegalne "fabryki" podrabiające te proszki
kilka miesięcy temu pod warszawą ;)

aniak1211

Cytat: golinda w 29 Lut 2012, 11:53:08
mhm, jasne ;)

co jakiś czas likwidują nielegalne "fabryki" podrabiające te proszki
kilka miesięcy temu pod warszawą ;)

Slyszalam o tym.
Ale u nas 40km. od granicy sa tez oryginaly ;)

feeling.good

elvelve możesz napisać firmę i model?

wrobelek0403

Cytat: Kata w 29 Lut 2012, 10:13:03Umarłabym ze wstydu gdyby to ktoś miał zobaczyć ,a co dopiero iść z tym do telewizji.

ja dokładnie tak samo :D moge miec syf, jak siedze sama, albo jak P przychodzi, ja są goscie to juz sprzatam, ale do tv to bym chyba zamowiła karchera lol lol

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

można to gdzies obejrzeć? na tvnplayer nie ma

elve

Cytat: feeling.good w 29 Lut 2012, 15:10:07
elvelve możesz napisać firmę i model?
to jest roomba firmy irobot
ja mam najniższy model 521
jakbyś miała pytania to pisz na pw

nionczka

Cytat: rudasekawf w 29 Lut 2012, 10:54:57nigdy nie wiesz,czy ktoś cię nie odwiedzi.
ja wiem, nie miewam niespodziewanych gosci. a jesli by ktos sie trafil bez zapowiedzi, to na pewno bedzie to taka osoba i w takiej sytuacji, ze porzadek czy brud beda bez znaczenia.
Wy miewcie gosci bez zapowiedzi?