stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kasiad

Cytat: bagietka12 w 30 Cze 2009, 11:15:12

a makijaż już zdecydowałam będzie tak jak piszesz :) jakis braz czy brzoskwinia :D

ja miałam brąz na powiekach mych :D

bagietka12

Cytat: kasiad w 02 Lip 2009, 00:46:16
ja miałam brąz na powiekach mych :D
no ja sie najlepiej czuje w brązach :) zobaczymy co wymysli dzisiaj pani kosmetyczka która dzisiaj przychodzi :D

sunflowerka

effik

bagietka12

czesc :)

nie mam czasu tu teraz zagladac :( ale bede zdawac krótkie relacje jak tylko uda mi sie dorwac do kompa :D

a wiec zostało 5 dni..... do zalatwienia jeszcze sporo rzeczy... wlasnie wróciłam od fryzjera :) wloski podciete i zafarbowane :) teraz siedzimy i planujemy rozklad stołów, a na 21:30 jeszcze do fotografa do Tychów jedziemy  żeby ustalić szczegóły :)
jutro paznokietki :D
w srode kolejny probny makijaż bo wszystkie te poprzednie kosmetyczki to jakaś jedna wielka masakra :( no i w srode jeszcze..... odbiór sukni :)
w czwartek jedziemy juz na sale pokierowa wszytkim :)

mam nadzieje ze uda mi sie codziennie zdac Wam jakas chociaz krótka relacje z postepowań w przygotowaniach :) 3majcie za mnie kciuki :)

wis

bagietka12

dzieki dziewczyny :) jestescie kochane :) ja dopiero wrocilam ze spotkania z fotografem a jutro do pracy na 8 :( buuuu....

wis a fotografa mamytego www.grygierczyk.com

oki spadam spac bo na oczy nie widze

syrenka

Oj, jak to już niedługo - trzymam za Was kciuki bardzo mocno!

effik

łohoho, 4 dni!
ohmygod, kiedy to było ;) nam już miesiąc stuknął :D

syrenka

effik - no to wszystkiego dobrego z okazji Waszej miesięcznicy :D

magoo

Cytat: effik w 07 Lip 2009, 10:38:06
łohoho, 4 dni!
ohmygod, kiedy to było ;) nam już miesiąc stuknął :D

oj to gratulacje

btw fajny awatarek ;)

effik

Cytat: syrenka w 07 Lip 2009, 11:15:38
effik - no to wszystkiego dobrego z okazji Waszej miesięcznicy :D

a dziękować, ja ci jutro pożyczę z okazji miesiąca do :D

magoo dzięki ;)

bagietka12

no i teraz mam chwilke to zdam relacje z panienskiego :D

a wiec tak... imprezka zaczeła się spokojnie u nas w mieszkanku :) było nas 10 :) wypiłysmy jakies drineczki i zjadlysmy co nie co :D otwarlam wszytkie prezenty... a tu nagle dzwonek do drzwi.... wpadł "pan" striptizer :D pokaz byl calkiem calkie... usmialysmy sie strasznie :) no i o 23 poszlysmy do pubu sie pobawic:D

imperezka skonczyla sie o 4 rano :) bylo naprawde swietnie,nia zapomne tej imprezy do konca życia :) dziewczyny sie postaraly :)

ishka82

bagietka12, widzę, że miałaś super panieński balanga :party: Fajowo :jejeje: No, a zaraz ślub :)

bagietka12

ishka82 panienski naprawde sie udał  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: mam nadzieje ze wesele tez sie uda

wczoraj bylam na paznokciach i jestem bardzo zadowolona  :bravo: :bravo: :bravo:
nie mamy jeszcze zalatwionego ksiedzia.... hmmm.... moze dzisiaj sie uda
a jestem juz taka zmeczona ze szok, najchetniej wrocilabym do łóżka bo padam  :zieeew: :zieeew: :zieeew:

dzisiaj odbior sukienki, winietek, zawieszek na wódke, menu i etykiet na ciasto i..... kolejny juz ostatni probny makijaż, mam nadzieje ze te pani stylistka pokaze co potrafi bo poprzednie to byla masakra :( makijaz odrazu do zmycia :(

a teraz spadam sie szykowac do pracy i na kawke  :coffee: bo zasypiam na siedaco  :morning:

effik

no to pracowity dzień, powodzenia :)
no i super, że panieński udany - ja swój też bardzo miło wspominam :) i muszę koleżance w sierpniu zorganizować :D

ishka82

bagietka12, 3mam kciuki za makijaż :thumbup: A może spróbuj do Jojczykowej zadzwonić :knuje: Marne szanse na wolny termin, ale może coś jej się zwolniło nagle ;)

vobi

Cytat: ishka82 w 08 Lip 2009, 09:12:06
bagietka12, 3mam kciuki za makijaż :thumbup: A może spróbuj do Jojczykowej zadzwonić :knuje: Marne szanse na wolny termin, ale może coś jej się zwolniło nagle ;)

ishka, nie... jojczykowej bym nie polecala, w zeszlym roku straszna kiche odstawiala (odwolywala spotkanie w dniu slubu!!!), nie wiem jak teraz, ale moze lepiej nie ryzykowac

bagietka12

ishka82 wiesz co ie bede do niej dzwonic bo mnie wkurzyła :( chyba za duzo ma juz kasy i cos jej zaczelo odbijac, kazala mi po siebie przyjechac bo ona nie ma jak dojechac na moj probny makijaż... no bez przesady...

a ide dzisiaj do babki ktora dojezdza do domku w dzien slubu także mialaby komfort :D mam nadzieje ze bedzie oki :)

Dodany tekst: 08 Lip 2009, 08:27:38

Cytat: vobi w 08 Lip 2009, 09:26:37
ishka, nie... jojczykowej bym nie polecala, w zeszlym roku straszna kiche odstawiala (odwolywala spotkanie w dniu slubu!!!), nie wiem jak teraz, ale moze lepiej nie ryzykowac

dokladnie tez o tym slyszalam :(

Dodany tekst: 08 Lip 2009, 09:27:59

vobi a może mas zkogos kogo mozesz polecic??

ishka82

Cytat: vobi w 08 Lip 2009, 09:26:37
No to nieźle, nie słyszałam o tym :padam: Ona właśnie wydawała mi się taka solidna i słowna ;D Dobrze, ze na naszych ślubach plamy nie dała :D No i zaskoczyła mnie bardzo miło jak już po ślubie zadzwoniła pogratulować i jak przyszła pod USC zobaczyć całą stylizację (bardzo dyskretnie zresztą;) ). Nie spodziewałabym się po niej odwoływania makijażu w dniu ślubu :thumbdown:

Cytat: bagietka12 w 08 Lip 2009, 09:26:58
ishka82 wiesz co ie bede do niej dzwonic bo mnie wkurzyła :( chyba za duzo ma juz kasy i cos jej zaczelo odbijac, kazala mi po siebie przyjechac bo ona nie ma jak dojechac na moj probny makijaż... no bez przesady...
No też niezłe zachowanie. Za moich czasów, to ona nie dojeżdżała do panien młodych, tylko one do niej, ale jak zgodziła się na spotkanie u Ciebie, to zdecydowanie powinna sama na nie dojechać.