stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bagietka12

macie w 100% racje ;) jak dla mnie to za mocny ten fiolet i wogole za mocny ten makijaż.... ja sie źle w nim czułam, sprobuje jeszcze gdzie indziej isc :) mam nadzieje ze bedzie lepiej :)

syrenka

podoba mi się, ale... na pewno nie dawałabym aż tak brokatowych cieni, no i faktycznie o ton jaśniej by się przydało.

giga

Taki niedopracowany, bardziej wygląda mi na sylwestrowy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

masz piękne brązowe oczy, moim zdaniem w różu i ecrue/beżu będziesz wyglądać młodziej, jaśniej weselej... i zamiast fiolety ciemny róż? mnie fiolet nie pasuje do różowych storczyków

zresztą z własnego doświadczenia wiem, że storczyki różowe moga być różne
moje były mocniejsze, a chciałam jaśniejsze

jak dostaniesz takie bledsze to z tym fioletem byłoby nieładnie

ale ogólnie ładna jesteś, to i bez makijażu byłoby pięknie pewnie:)

golinda

makijaż musi być dopasowany do ogólnej kolorystyki stroju
ja miałam pomarańczowy bukiet i oczy w kolorach: brzoskwinia+zimny brąz, usta też taka przygaszona brzoskwinia

ale nawet jeśli bukiet wybierzesz fioletowy, to ten fiolet nie jest zbyt atrakcyjny, taki mało szlachetny
są piękne fiolety, śliwkowe albo ciemniejsze zgaszone, ale nie ten! won! ;)
poza tym sposób umalowania oczu podoba mi się

zwierzatko_mojej_mamy

bagietka12 to moze nie zmieniaj tej babki ? :> chyba, ze czujesz, ze musisz :D
bo wiekszosc osob gani tylko kolory - ale sposob malowania/ fason makijazu raczej kazdemu sie podoba ;) a to jest wieksza umiejetnosc jak dla mnie niz kolorystyczna gafa - pokazesz jej palcem jakie chcesz kolory i niech robi nowy - tak samo rozprowadzony, tylko w innych kolorach ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Cze 2009, 10:23:51
bo wiekszosc osob gani tylko kolory - ale sposob malowania/ fason makijazu raczej kazdemu sie podoba ;) a to jest wieksza umiejetnosc jak dla mnie niz kolorystyczna gafa - pokazesz jej palcem jakie chcesz kolory i niech robi nowy - tak samo rozprowadzony, tylko w innych kolorach ;)
zgadzam się  :beer:
bagietka zmień kolory, ale babkę zostaw ;)

magoo

weszłam na ten wątek żeby napisać... dokładnie to samo, co napisała zwierzatko_mojej_mamy  :rotfl:
:beer: za zgodność poglądów

vobi

bagietka12 popieram przedmowczynie, zwlaszcza ze duzo czasu Ci do slubu nie zostalo, moze lepiej dopracowac makijaz z ta niz szukac troche na wariata innej? Zwlaszcza ze sezon slubny w pelni, nie bedzie latwo znalezc kogos dobrego i "wolnego"

bagietka12

rilla no makijaż miał byc z różem a wyszedł fioletowy :( ja sie zle czuje w filoletach i to jeszcze takich mocnych

Dodany tekst: 22 Cze 2009, 14:33:33

golinda ja tez uwazam ze makijaż powinien byc dopasowany do bukietu :) bo inaczej bede wygladac jak kolorowa choinka :D

Dodany tekst: 22 Cze 2009, 15:35:30

zwierzatko_mojej_mamy no wlasnie w tym jest problem że jej nie ma już aż do mojego slubu... wraca 10 lipca a slub 11 :( takze nie ma szans na kolejny probny makijaż u niej, ale jakość kosmetyków którymi mnie malowała moim zdaniem tez pozostawia duzo do myslenia... takze pojde chyba jeszcze gdzie indziej :)

Dodany tekst: 22 Cze 2009, 16:36:40

vobi spoko spoko :) zabezpieczylam sie :D umówiłam sie do 2 kosmetyczke :D zeby w razie czego miec wybór... kolejny probny w Pachnidle w piatek :D

zwierzatko_mojej_mamy

bagietka12 no w sumie to idz - ladnych makijazy nigdy za wiele ;D

www.annawilk.pl

bagietka12

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Cze 2009, 16:46:06

a no pojde :) zobaczymy :) narazie nie dzwonie do tej babki i nie odwoluje... zobaczymy w piatek :D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

effik

don't worry, ja się podpisuję pod zwierzątkiem - makijaż ok, tylko zmieńcie kolory i dopracujcie.
ja nie zmieniłam fryzjerki i było ok :D :D

Dodany tekst: 23 Cze 2009, 12:09:12

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 22 Cze 2009, 16:46:06

:D

bagietka12

effik tylko tak jak pisałam ta kosmetyczka jest na urlopie do 10 lipca wiec nie mam szans na kolejny probny u niej... a w ciemno zmieniac kolory troche sie boje... zobaczymy co bedzie w piatek :D

effik

Cytat: bagietka12 w 23 Cze 2009, 16:33:06
effik tylko tak jak pisałam ta kosmetyczka jest na urlopie do 10 lipca wiec nie mam szans na kolejny probny u niej... a w ciemno zmieniac kolory troche sie boje... zobaczymy co bedzie w piatek :D

czekamy :D

bagietka12

niestety nie mam zdjeć z drugiego próbnego bo aparat został w szczyru :( ale to dalej nie było to co miało byc :( nie wiem czy szukac dalej czy olac???

dziewczyny mam pytanko :) bo za tydzien organizuje panienski :D spotykamy sie w naszym mieszkanku, a potem idziemy na impreze do pubu. Jak myslicie co zobic cieplego do jedzenia?? i wogole co podac?? jakas sałatke... nie mam pomyslu :(

vobi

bagietka12, kiedys byly tu watki o jedzeniu na wieczor panienski, o tu
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,200.0.html
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2120.0.html
nie wiem czy o to Ci dokladnie chodzi, ale moze chociaz jakas inspiracje znajdziesz :)

A co do makijazu - a co Ci w tym nie pasowalo? I ktora makijazystka byla blizej Twojej wizji? No i ktora Ci bardziej odpowiada (w sensie dogadywania sie), bo to tez wazne?

bagietka12

vobi dzieki wielkie za te linki  :beer:

kurde nie mam czasu ani pomyslec o co na ten panienski zrobic, mam nadzieje ze w piatek cos na szyko wymysle :)

Dodany tekst: 29 Cze 2009, 19:30:46

no a tak wogole to jestem lekko podlamana :( i kosmetyczka i pani w kwiaciarni powiedziały mi że do mojej urody pasują ciepłe kolory... pomarancz, czerwień...... no i nie wiem co teraz????  :crying: :crying: :crying:

faktycznie w fioletowym makijażu czułam sie beznadziejnie, najlepiej czuję sie w brązach... a do brązu to raczej bukiet w pomaranczowym odcieniu.....

macie jakies zdjęcia pomaranczowych bukietów????

czy któraś z Was widziała pomarańczowe storczyki???? POMÓŻCIE  :pray: :pray: :pray: :pray:

mignon

ja miałam pomarańczowe storczyki, są były bardzo delikatne i nie takie duże jak np. białe czy fioletowe, więc jak zobaczyłam bukiet to była załamka i rozczarowanie, ale wszystkim innym bardzo się podobał :)

bagietka12

mignon a mozesz wkleic zdjecie swojego bukietu???  :pray: :pray: :pray: :pray:

bagietka12

Cytat: mignon w 29 Cze 2009, 21:05:05
poszły na maila :)

dzia ;)  :beer:

Dodany tekst: 30 Cze 2009, 10:52:08

chyba będą kalie pomaranczowe ze storczykami.... może żółtymi...

chyab że macie jakis inny pomysł???

effik

na pewno są pomarańczowe kantedeski - można dobrać do tego czerwone i żółte kwiaty. tu się dużo pomarańczu pałęta po wątkach.
a makijaż przecież może być z brązami, czymś złocistym, lekko łososiowym albo brzoskwiniowym. zobacz sobie fotki makijażu u agi ant na przykład, ona ma delikatny, ale można go wzmocnić:)

bagietka12

effik kalie wiem że są pomarańczowe i to ładne pomarańczowe ;) bo storczyków nie ma takich jak bym chciała ;)

a makijaż już zdecydowałam będzie tak jak piszesz :) jakis braz czy brzoskwinia :D

Dodany tekst: 30 Cze 2009, 11:16:23

effik a jaki Ty miałaś makijaż?? masz gdzieś zdjęcie??