stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

ulala28

bagietka 12 spróbuj zadzwonić do Marzeny z Super Oka (mogę ci wysłać nr), może jeszcze miała by coś wolnego . Pani Jojczyk nie polecam, w zeszłym roku na próbie zrobiła mi tapetę słusznie przez dziewczyny nazwaną a la ruska baba... :) Kurcze jeszcze tylko 3 dni!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.

bagietka12

ishka82 to nie tak!!! ona kazala mi po siebie przyjechac do centrum koło Sfery i zawieść siebie do swojego salonu na ul. Złote Łany!! to jest totalna przesada i kpina!!!!

ulala28

bagietka12

ulala28 do Marzeny juz dzwoniłam chyba pół roku temu i nie miała nic wolnego :(

Dodany tekst: śro 08 lip 2009 14:44:07 GMT-1

ulala28 zapraszam na ślub w sobote :D

ulala28

a w którym kościele?

bagietka12

Cytat: ulala28 w 08 Lip 2009, 15:45:22
który kościół?

Chrystusa Króla na Leszczynach, ul. Straconki :) niedaleko Gemini

ulala28

a o której? Jak mi się uda to z przyjemnością przyjdę (będę mieć blisko bo mieszkam niedaleko Gemini;), może Vobi też by się wybrała?

bagietka12

Cytat: ulala28 w 08 Lip 2009, 15:51:58
a o której? Jak mi się uda to z przyjemnością przyjdę (będę mieć blisko bo mieszkam niedaleko Gemini;), może Vobi też by się wybrała?

o 16:00 ZAPRASZAM bedzie mi bardzo miło :)

ishka82

Cytat: bagietka12 w 08 Lip 2009, 15:39:07
ishka82 to nie tak!!! ona kazala mi po siebie przyjechac do centrum koło Sfery i zawieść siebie do swojego salonu na ul. Złote Łany!! to jest totalna przesada i kpina!!!!
O matko i córko :padam: Tej babie chyba odpierdoliło przez ostatnie dwa lata :thumbdown: Czuję się jak bym czytała o innej osobie. Ja na prawdę byłam zadowolona z jej usług i manier również ;) :D

bagietka12

ishka82 no cos niestety jej sie stalo :( opinie o niej są różne...

sunflowerka

o dzizas niektorym w barnzy slubnej naprawdę nieźle odwala

tuska

Bagietko jeśli potrzebujesz jeszcze namiary na kosmetyczkę to mogę Ci dać na tą co mi robiła makijaż. Tyle, że to jest w Wapienicy.

I powiem Ci, że fotografa będziecie mieli świetnego :) (ten sam co nasz  :jupi:) jest genialny!!! Profesjonalista z prawdziwego zdarzenia :) dziś jeszcze mieliśmy z nim plener i było super :)

A jeśli dobrze kojarzę to masz kamerzystę też tak jak my z Multimedial? Jeśli tak to również Ci mogę napisać, że się super spisali :) nie mam do nich żadnych zastrzeżeń!!!

Pozdrawiam i życzę jak najmniej stresów!!!

effik

Cytat: ulala28 w 08 Lip 2009, 15:40:27
salon to chyba za dużo powiedziane:)

:D

bagietka, ale Marzenie się mogło zwolnić, wiesz jak to jest ;)
u mnie było tak, że jakaś dziewczyna z okolicy co brała ślub tego dnia co ja się dowiedziała jakoś, że Marzena mnie maluje i ją prosiła, żeby pomalowała ją też zaraz po mnie, że pośle kierowcę pod mój dom etc. :D
no i się udało :D

bagietka12

aaaaaa.............................
został 1 dzień

cały czas sie zastanawiamy o czym zapomnielismy :D dzisiaj ostatnie sprawy do załatwienia.... i nie wiem czemu ale jestem nadzwyczaj spokojna :) jakis lekki stresik jest ale nie bardzo ;)

dzisiaj jedziemy jeszcze na sale poukladac winietki no i po kwiaty dal rodziców a tak to mam nadzieje ze wszystk dograne ;)

sukienke z salonu odbieram dopiero jutro :D bo zawadzałaby mi w domku :D jest juz dopasowana i zapakowan takze tylko przywiazc :)...... i jest cudna  :jupi: :jupi: :jupi:

sunflowerka

bagietka12 no super super.
to już jutro ajajajajajajajajajjaaaaaaaaa  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Powodzenia , będę trzymać kciuki. :thumbup:

mati

ja również będę trzymać kciuki!
zobaczysz, wszystko będzie  :thumbup:

syrenka

Tylko spokojnie :)
To będzie przepiękny i niezapomniany dla Was dzień, trzymam mocno kciuk! Żałuję, że nie będę mogła wpaść na Twój ślub. Jeszcze gdybym pracowała do 16-tej, to bym zdążyła obsypać Was ryżem, a tak to kicha totalna :(

Oj, a nie miałaś najmniejszej obawy, żeby suknię odbierać w dniu ślubu? :P

zosia2007

yoy

:) Bagietka trzymam z Ciebie kciuki jutro! Ty trzymaj z mnie :D
Pogodę mamy mieć piękną na południu... Ale jak będzie... hmmm....

ulala28

Bagietka będzie pięknie, wszystkie śluby strefowe są udane, moim zdaniem dlatego, że tyle  życzliwych wiedźm trzyma kciuki :)niestety nie wiem czy uda mi się przyjść:( więc tym bardziej będę czekać na relację i zdjęcia.  :beer:

magoo

bagietka12 1 dzień :D :D :D  suuuper, że się nie stresujesz, trzymaj tak dalej :D

suegro

hello bagietka!

Wyjeżdżam jutro, więc dlatego już dziś piszę.

Życzę spokoju, radości i wszystkiego dobrego zarówno jutro jaki i przez całe Wasze małżeńskie życie! :)
Trzymam kciuki!
Połamania obcasów!

:daisy: :daisy:

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

szelma

Ja tez zaraz spadam z pracy, wiec: duzo, duzo, duzo szczescia i milosci!  :wedding: I zeby jutro jak najwiecej rzeczy poszlo zgodnie z planem :). Milego slubnego dnia! :D

bagietka12

dziki Wam wszystkim za 3manie kciuków przydadza sie bo...... dopada mnie lekki stres.... cały czas boję się że czegoś zapomną :(

jak macie jakies porady co wziąść ze sobą to piszcie :D a ja ide cos zjesc bo jeszcze troche załatwien przed nami no i .... spowiedz :D oby byla taka luzna jak ostatnio :)

Dodany tekst: 10 Lip 2009, 14:39:05

yoy powodzenia jutro ;)

elve

bagietka12 nic się nie bój, będzie świetnie! niech to będzie Wasz Dzień!
Powodzenia