stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ishka82

bagietka12, życzę Wam na jutro dużo słońca i uśmiechu, niech wszystko uda się tak jak zaplanowaliście :) I wracaj do nas szybko z relacją i zdjęciami ;) :P

sonja

bagietka12

dzień dobry :)

ja już nie spie od 5:30  :zly: ale odpoczywam jeszcze w łóżeczku :) budzik nastawiony dopiero na 7 :)

za oknem..... zimno i pochmurno....  :foch: mam nadzieje ze popoludniu wyjdzie jakies sloneczko  :pray: :pray: :pray: A zreszta byle nie lalo :D

o 9:15 odebrac kwiati do włosów
o 9:30 fryzjer
o 11:00 makijaż
0 13:00 fotograf

takze plan dnia napiety :) 3 majcie za nas kciuki a tym co juz trzymaja dziękuję :)

magoo

bagietka12 życzę ci cudownego i niezapomnianego dnia!!

tuska

Ten dzisiejszy dzień i noc na pewno pozostaną w Waszej pamięci niezapomniane... Życzę Wam z całego serca aby każdy dzień Waszego małżeństwa był taki piękny i tak radosny jak dzień dzisiejszy! Aby miłość dominowała nad wszystkim innym :)
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :)

Anupka

My tu gadu, gadu, a Ż O N A bagietka na parkiecie szaleje na wpół pijana zapewne :) ze szczęścia, of course ;) :beer:
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

effik

Było słoneczko w Bielsku, BYŁO!!! Bagietka, widzisz, mówiłam  :agreed:
na pewno teraz się dobrze bawicie - wracaj, żono, szybko i pokazuj foty  :dance: :dance:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aga.ant

zwierzatko_mojej_mamy zdecydowanie powinny być już jakieś foty :D Wszystkie naj.... młoda ŻONO :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mati

bagietka, przyłączam się do życzeń:
serdecznie gratuluję i duuużo miłości na wszystkie wspólne lata!!!
:daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy:

betaka 25

bagietka Wszystkiego Najlepszego Duzzzo Milosci i Sloneczka prze cale Zycie:))) :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy:

zuzia

Kasia

magoo

bagietka wszystkiego dobrego i czekam na relację i foty!!

syrenka

Wszystkiego naj naj naj, dużo miłości i uśmiechu!  :wedding: luck :fireworks:

bagietka12

Witam sie jako ŻONKA :D

weselisko strasznie udane :) ale relacje zdam jak znajde chwilke czasu bo narazie to jeszcze jestesmy zabiegani

zdjęć narazie nie mam zadnych ale jak tylko coś dostane to wrzuce :)

dzieki wszystkim za miłe słowa i życzenia :)

Chermelle

sunflowerka

vobi

Cytat: bagietka12 w 14 Lip 2009, 17:27:09
Witam sie jako ŻONKA :D

weselisko strasznie udane :) ale relacje zdam jak znajde chwilke czasu bo narazie to jeszcze jestesmy zabiegani

zdjęć narazie nie mam zadnych ale jak tylko coś dostane to wrzuce :)

dzieki wszystkim za miłe słowa i życzenia :)

ooo, juz myslalam ze "zaginelas w akcji" ;)
Super ze wszystko sie udalo, gratulacje  :daisy: i ... licze na bardziej wylewna opowiesc jak juz "oprzytomniejesz" ;) i pare zdjec :)

bagietka12

napisze wiecej jak sie troche ogarne :) i w pracy sie troche przewali bo narazie jest masakra

a zdjecia wrzuce jak tylko jakies mi sie dostaną :)