stylizacja bagietki :) ... przygotowania do panieńskiego :D

Zaczęty przez bagietka12, 09 Lut 2009, 08:26:58

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

syrenka

Nie chcę Ci doradzać, bo mamy chyba zupełnie inny gust i u jubilerów patrzyłam na inne ozdoby, więc nawet nie wiem co mają, co pasowałoby do Twojej sukni, ale ja jestem za czymś kryształkowym i prawie przezroczystym :)

magoo

bagietka12 a może coś w tym stylu i do tego ładby łańcuszek

vobi

bagietka12 ja bym chyba do takiego dekoltu dala cos blizej szyi... np. takie cus

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bagietka12

magoo myslalam o komplecie z krysztalków swarovskiego ale nie ma żadnych naszyjników tylko same wisorki :(

Dodany tekst: 11 Cze 2009, 21:16:45

vobi chciałabym cos bliżej szyi ale nie na żyłce tylko na łańcuszku :)

vobi

Cytat: elvelve w 09 Cze 2009, 12:07:17
z Apartu:

jest więcej w tym stylu, tylko dość drogie, myslę że u zwykłego jubilera dostaniejsz coś podobnego w rozsądniejszej cenie

to mi sie podoba tez, ale nie jestem przekonana czy do takiego dekoltu (dekoldu???) pasuje :hmm:

bagietka12

vobi tez takie ogladalam ale boje sie ze mi to wpadnie za sukienke (ze bedzie za długie) :(

vobi

bagietka, to nie zylka, tutaj opis:

Niezwykle szykowny, ale zarazem nowoczesny w charakterze naszyjnik, który składa się z wyjątkowego przejrzystego kryształu Swarovskiego o nieregularnym kształcie, przepięknie załamującego promienie światła. Kryształ ten zawieszony został na prostej, srebrnej obroży, która nie odwraca od niego uwagi. Obwód obroży to ok. 40 cm (może zostać dowolnie zmieniony). Centralny kryształ ma wymiary ok. 28x16 mm.

http://arsneo.pl/przedmioty/66292,klasyczny-naszyjnik-krysztal-swarovski-galactic.html

Dodany tekst: 11 Cze 2009, 21:20:20

Cytat: bagietka12 w 11 Cze 2009, 21:19:05
vobi tez takie ogladalam ale boje sie ze mi to wpadnie za sukienke (ze bedzie za długie) :(

No wlasnie nad tym sie zastanawiam... z drugiej strony - to chba mozna regulowac na dlugosc? Bo przy czyms blizej szyi trzeba znnowu uwazac zeby nie skrocilo optycznie sylwetki, cholera tak zle i tak niedobrze ;)

bagietka12

no właśnie i tak zle i tak nie dobrze :(

a co do tego kryształka to jest ładny ale ta linka mi sie nie podoba  :blush:

panikarola

mi sie podoba to co vobi wkleila
b. proste i eleganckie
zylka mi sie taka troche bazarowa wydaje, mialam kiedys takie serduszko na zylce, ale nosilam glownie do dzinsow, a zylka sie b. szybko pogiela
ale jest o tyle fajna, ze praktycznie jej nie widac i tylko to cos wiszace sie wtedy w oczy rzuca
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

bagietka12

panikarola no krysztalek jest ładny ale ta linka nie :( a zwykly łańcyszek zepsuje calosc.... :(

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

bagietka12

golinda

Cytat: bagietka12 w 11 Cze 2009, 21:16:07
magoo myslalam o komplecie z krysztalków swarovskiego ale nie ma żadnych naszyjników tylko same wisorki :(

nie, tylko nie kryształy swarovskiego - one stały się tak strasznie popularne, że wszędzie dosłownie są
fakt - w firmowym sklepie w Berlinie widziałam piękną biżuterię z tych kryształów, ale w pl w jednym na 100 sklepów jest coś oryginalnego

bagietka12

golinda zauważyłam właśnie że swarowski stał się strasznie popularny :( noszą go wszyscy juz na codzień :(

golinda

Cytat: bagietka12 w 13 Cze 2009, 12:50:15
golinda zauważyłam właśnie że swarowski stał się strasznie popularny :( noszą go wszyscy juz na codzień :(

kolczyki codziennie nosi Ula w Brzyduli - to trochę zniechęca patrząc na jej garderobę lol

Dodany tekst: 13 Cze 2009, 12:54:18

bagietka12

Cytat: golinda w 13 Cze 2009, 12:54:14
kolczyki codziennie nosi Ula w Brzyduli - to trochę zniechęca patrząc na jej garderobę lol

Dodany tekst: 13 Cze 2009, 11:54:18

hehehe :)

salsa

Cytat: golinda w 13 Cze 2009, 12:54:14

Dodany tekst: 13 Cze 2009, 11:54:18

no nie-jak Brzydzia nosi to ja tez muszę nabyc
chce być " trendi " - szczegolnie, ze wiesz z KIM JA TERAZ PRACUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!
lol

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

callja

Cytat: salsa w 13 Cze 2009, 16:11:13
no nie-jak Brzydzia nosi to ja tez muszę nabyc
chce być " trendi " - szczegolnie, ze wiesz z KIM JA TERAZ PRACUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!
lol

Buchachacha !!!

A ta Twoja lala to by się na 200% z moją godzillą ugadała, ona zawsze podkreśla "bo ja, CÓRKA LEKARZA..." ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

golinda

bagietka12

Cytat: golinda w 13 Cze 2009, 18:45:10
to wklejone przez vobi ładne :)

no ładne ale za długie chyba :( te fredzle wpadna mi za sukienke :(

golinda

jakie frędzle?!? :D
ja mówię o tym swarovskim na metalowej żyłce

bagietka12

Cytat: golinda w 13 Cze 2009, 19:40:56
jakie frędzle?!? :D
ja mówię o tym swarovskim na metalowej żyłce

hehehe no ale wlasnie nie chce zylki....

salsa

Cytat: callja w 13 Cze 2009, 16:52:18
Buchachacha !!!

A ta Twoja lala to by się na 200% z moją godzillą ugadała, ona zawsze podkreśla "bo ja, CÓRKA LEKARZA..." ;)

hmmm, moze sa spokrewnione ;) ?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

effik

Cytat: bagietka12 w 13 Cze 2009, 12:50:15

Bagietka, co się przejmujesz, złoto też wszyscy noszą ;)

bagietka12

Cytat: effik w 14 Cze 2009, 20:50:04
Bagietka, co się przejmujesz, złoto też wszyscy noszą ;)

ehhhh noniby tak ;) sprobuje jeszcze troche poszukac moze cos znajde