art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

nionczka

Cytat: sonatina w 28 Paź 2009, 11:23:52nionczka my też już od jakiegos czasu lecimy na Rossmanowskich pieluchach Smiley
wg mnie lepszych niż te lidlowe.

tylko u nas nie ma rossmana :-(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

Cytat: nionczka w 28 Paź 2009, 12:33:49
tylko u nas nie ma rossmana :-(

Ale za chwilę będziesz w Warszawie a tu rossmanów masz pod dostatkiem :)

aniak1211

Dominika po lidlowskich pieluchach ma odparzona dupke,
nie dla niej one.

nionczka

Hit! Jednolite skarpetki z H&M, takie podkolanówki pakowane po 3. Nie dosc, ze cieple i dlugie i dobrze chronia stope to na dodatek moje dziecko sobie z nimi nie radzi! I skarpetki zostaja caly dzien na nodze. Do tej pory kupowalam podobne w Zarze, ale tez sicaga w oka mgnieniu i gorzej zachowuja sie w praniu.

aja

Cytat: nionczka w 04 Lis 2009, 20:47:35Hit! Jednolite skarpetki z H&M, takie podkolanówki pakowane po 3. Nie dosc, ze cieple i dlugie i dobrze chronia stope to na dodatek moje dziecko sobie z nimi nie radzi! I skarpetki zostaja caly dzien na nodze. Do tej pory kupowalam podobne w Zarze, ale tez sicaga w oka mgnieniu i gorzej zachowuja sie w praniu.
o tak jeśli mamy na myśli te same to faktycznie są bardzo fajne -

elve

a są małe rozmiary? bo Ania sobie radzi ze wszystkim skarpetami ;D

nionczka

Cytat: elvelve w 04 Lis 2009, 23:02:42
a są małe rozmiary? bo Ania sobie radzi ze wszystkim skarpetami ;D

Chyba sa, w dziale niemowlaków je kupuje.
Wiesz co? Z h&m mialam tez fajne kolorowe z hello kitty, tez tak latwo nie schodzily.

vobi

ja sie poddalam jesli chodzi o skarpety, jak bylo cieplo Hania "latala" z bosymi stopami, a teraz w rajstopach ;D

Angie

Te skarpety są super. Jedyne z których Lena się nie wykopie
i które nie spadną jej z nóg, a ona ma naprawdę chude patyki  :mocking: :mocking:

jestynka

Filip daje radę tym skarpetkom z h&m :zly: dla niego skarpetek nie wyprodukowali :D

dragonfly

Cytat: vobi w 04 Lis 2009, 23:21:12
ja sie poddalam jesli chodzi o skarpety, jak bylo cieplo Hania "latala" z bosymi stopami, a teraz w rajstopach ;D

to samo.... nawet jak je ciagnie to nie da rady zdjac ;)

aniak1211

Ja w H&M kupilam takie ze skorkowa podeszwa,dla mnie rewelacja :)

marax

Cytat: aniak1211 w 05 Lis 2009, 17:24:40
Ja w H&M kupilam takie ze skorkowa podeszwa,dla mnie rewelacja :)
rewelacja to prawda tyle ze cena straszna.Identyczne kupuje na targu za 9 zl !!!!

aniak1211

Cytat: maraxela w 05 Lis 2009, 17:28:51
rewelacja to prawda tyle ze cena straszna.Identyczne kupuje na targu za 9 zl !!!!
No niestety do tanich nie naleza,
ale kapci nie dostalam normalnych w UK,wszystkie z taka gruba podeszwa co sie wyrabi po czasie,
ja sama nie lubie w takich chodzic a co dopiero dziecko.

marax

Cytat: aniak1211 w 05 Lis 2009, 17:30:43
No niestety do tanich nie naleza,
ale kapci nie dostalam normalnych w UK,wszystkie z taka gruba podeszwa co sie wyrabi po czasie,
ja sama nie lubie w takich chodzic a co dopiero dziecko.
w polsce sa identyzne do tych w HM za max 10 zl w sklepach dla dzieci .Kupilam te z HM i kupilam te na targu jakos identyczna cena nieporownywalna

feeling.good

A jakie są Wasze opinie na temat kosmetyków dla dzieci Musteli? Używacie ich?

Do końca grudnia w superpharmach wszystkie produkty Musteli są przecenione o 40%  się zastanawiam, czy warto coś kupić :hmm:

Kasia

w zasadzie male dziecko to nie używa kosmetyków
kremy, masci to dopiero w razie potrzeby sie kupuje
wiec cieżko przewidzieć co Ci sie przyda a co nie

płyn do kąpieli czy jakieś mydełko w płynie jak najbardziej z resztą bym sie wstrzymała

Ja sama mustelli nie kupowałam bo drogawa ;) ale od koleżanek słyszałam same pochlebne opinie aczkolwiek wszystkie chwalące poprzestały na zakupie tylko tych pierwszych produktów, bądź wykorzystaniu próbek i później kupowały juz tańsze takie jak nivea czy j&j czy inne :)

abkasia

Cytat: feeling.good w 15 Gru 2009, 09:43:38
A jakie są Wasze opinie na temat kosmetyków dla dzieci Musteli? Używacie ich?

Do końca grudnia w superpharmach wszystkie produkty Musteli są przecenione o 40%  się zastanawiam, czy warto coś kupić :hmm:
ja uzywalam ale krociutko-bardzo-dobra!
z tanszych bardzo lubie nivea :)

elve

feeling.good ja mam takie mydlo i szampon 2 w 1, uzywam do mycia pupy, jest fajny, b. wydajny, nie uczula i na POMPKE
ale nie mam porownania z innymi produktami
przyjaciolka bardzo chwalila mustelle

aja

całkiem niezły jest Linomag w pudrze - do polecenia

feeling.good

Chciałam Was zapytać o dobre niemieckie produkty dla dzieci, niedostępne w Polsce.
Niebawem wybieramy się do Niemiec po zapas kaw, chemię i leki na kolkę niemowlęcą, więc jeśli macie coś godnego polecenia, chętnie się zapoznam i być może nabędę :D
Później pewnie nieprędko będzie ku temu okazja.

martullek

na kolkę z Niemiec Sab Simplex, chociaż ja mam wątpliwość czy u mojego Wojtka on działa... na szczęście już sporadycznie ma kolkę

feeling.good

Sab Simplex na pewno kupimy, wiele mam mi go polecało. Mam też zapisaną nazwę jakiejś maści na brzuszek. Podobno też bardzo dobra.

feeling.good

marax

KIT
http://www.allegro.pl/item919035082_6169_prima_baby_nocnik_mis_kolory.html
kupilam ten nocnik i zaluje strasznie . Nabylam go na szybko w drodze w gory bo zapomnialam tego najzwyklejszego z kaczka . Jakie bylo moje zdziwienie kiedy okazalo sie ze ta glowa psa to ma byc miedzy nogami = musimy dziecko cale rozebrac (chyba tak ma byc bo instrukcji nie bylo LOL LOL) . Mala potraktowała go jako "konika" wziela go podniosla i zaczela  na nim jezdzic( mala juz umie kozystac z nocnika i nawet czasami sygnalizuje potrzeby)  . Ten nocnik jest tak przekombinowany ze dziecko odbiera go jako kolejna zabawke (no bynajmniej moje dziecko skupilo sie li tylko na glaskaniu kolysaniu i jezdzeniu po calym pokoju LOL ) . No wiec najprostszy bez melodyjek i innych rozpraszających gadżetów. ..........