art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

Cytat: Angelos w 14 Paź 2009, 12:16:48Kasia gdzie ten sklep ??
w Arkadii obok Smyka :) tylko nazwa sklepu BHS jest pisana tak ze ciężko się tak BHS doczytać ;) w każdym bądź razie BHS :)

Angelos zapomniałam napisać :) te misie to i rózowe były :)

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 12:32:51

zwierzatko_mojej_mamy ja na allegro poluję
ostatnio snip mnie zwiódł i mi nie upolował nowego kombinezony z mothercare, poszedl za 35zł  :zly:
i to jeszcze w Wawie byl do odbioru osobistego :(

a te wielkie paki to juz pisałam ze tam jest nawalone ciuszków od cholery, kilka kombinezonów, kilkanaście spodni, jeszcze kilka kurtek itd
te fajne zestawy dochodzą newet do 600zł
za duze te zetsawy

ja na allegro poluje ale głównie na nowe w jakiejść okazji :)

c

Angie

Cytat: fasolka1980 w 14 Paź 2009, 12:07:29
Angelos, a jak wygląda ten śpiworek?

wygląda tak

http://dino.sklep.pl/nowy/Spiworek-do-fotelika-maxi-cosi-cabriofix-p-1693.html

ma dziury przez które przekłada sie pasy :) Jest naprawdę super :)

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 12:44:28

Kasia  :beer:  w weekend sie wybiore, bo musze Małej parę rzeczy kupić :)
A kombinezon niekoniecznie rózowy  ;)

vobi

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Paź 2009, 13:21:43dzizas, a jakie komplety nowek z anglii sa za 250 zl iles tam sztuk

zwierzu, ale po cholere mi 10 par spodni i 15 sukieneczek???

martullek

ja kupiłam kombinezon dla mojego dziecia na allegro, nowy z metkami, za całe 29,99 pln, jakiejś niemieckiej firmy - i jest śliczny, czerwony z bałwankiem, jak przyszła paczka i go rozpakowałam, to pół dnia chodziłam z tym kombinezonem w rękach jak z dzieckiem ;)

didi_loczek

My tez juz mamy jeden kombinezon dla Bobka  :padam: Dostalismy w spadku od brata P. jak bylam w 3 mc  :rotfl:

Kasia

Cytat: vobi w 14 Paź 2009, 13:57:11
zwierzu, ale po cholere mi 10 par spodni i 15 sukieneczek???

taniej wyjdzie kupienie tego czego się naprawde potrzebuje :)

juz przerabialam te paczki ;) kupiłam jedną musiałam spowrotem na allegro wystawiać - bez sensu!

zwierzatko_mojej_mamy

vobi no dla nowego dziecka ;) obawiam sie, ze moje bedzie mialo takie same tony w szafie, a bedzie lezec w jednych gaciach jak i ja lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 14 Paź 2009, 11:03:57
abkasia z tego co się orientuje to dobre opinie maja kombinezony COCCODRILLO niestety one tanie nie są

mi sie podobaja takie misiowate, widziałam ostatnio w BHS o taki jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item774506326_bhs_puchaty_kombinezonik_mis_6_9m.html

ja pierdykam jakie to zajebiste  :dreaming:

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 19:32:36

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 14 Paź 2009, 14:59:37
vobi no dla nowego dziecka ;) obawiam sie, ze moje bedzie mialo takie same tony w szafie, a bedzie lezec w jednych gaciach jak i ja lol lol
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

fasolka1980

nie wiem czy to dobry wątek...

Igor dostał na chrzest literki do powieszenia na ściane - swoje imię  i zestaw do zrobienia odcisku stópki - SUPER SPRAWA!

o takie: http://peticado.pl/oferta/literki

Jakby ktoś szukał pomysłu na prezent dla malucha, to myśle ze to jest warte rozważenia.

Mają sklep w Warszawie w CH Reduta :)

abkasia

my mamy takie drewniane kolorowe literki z napisem Hugo oczywiscie :D
wisza nad lozeczkiem :D
sliczne sa :D

nionczka

Jakbyscie szukaly to polecam spiworki do wozka, sa tez na fotelik samochodowy. Baardzo tanie (przynajmniej mi sie wydaly). kupilam w sklepie stacjonarnym, ale maja tez internetowy http://www.softbe.pl/menu,7,esklep,katalog,kat,36,name,do_wozka,prod,0
Ja kupilam czerwony, chcialam bezowy, ale nie bylo. Dla mnie bomba. U nas takie cos to od 40 euro w gore jest. Mialam to na spotkaniu w Arkadii nawet :-)

Dodany tekst: 27 Paź 2009, 19:33:29

Hit: pieluchy z Rossmana, lepsze nawet od lidlowskich!

Kit: chusteczki z Rossmana, niebieskie i biale. Nie pachna i dla mnie za suche.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

mi pieluchy z rosmana nie podpasowały :hmm: i teraz nie wiem czy sie na te lidlowe nastawiać czy dalej pampersy kupować :hmm:

nionczka

Cytat: Kasia w 27 Paź 2009, 21:36:33mi pieluchy z rosmana nie podpasowały  i teraz nie wiem czy sie na te lidlowe nastawiać czy dalej pampersy kupować

czemu Ci nie podpasowaly?

marax

dla mnie absolutnym hitem sa te kaszki
http://www.nokaut.pl/szukaj/nestle-kaszka-8-zboz.html
dodaje je malej o mleka przed spaniem.Zagęszczam nimi.Sama sobie czasem jem bo sa bardzo dobre w smaku.O wiele lepsze niz te owocowe (dla mnie te owocowe sa za slodkie). Te chyba nie zawierają cukru (tz nie sprawdzalam ale nie sa slodkie i na opakowaniu pisze ze bez cukru).Moja mala bardzo je lubi.Dla mniejszych dzieci sa takie z 5 zbozami

elve

Cytat: nionczka w 27 Paź 2009, 19:32:47Kit: chusteczki z Rossmana, niebieskie i biale. Nie pachna i dla mnie za suche.
dla mnie też kit

a hit to płatki mydlane do namaczania zabrudzonych ubranek

nionczka

Cytat: maraxela w 27 Paź 2009, 21:52:31
dla mnie absolutnym hitem sa te kaszki
http://www.nokaut.pl/szukaj/nestle-kaszka-8-zboz.html
dodaje je malej o mleka przed spaniem.Zagęszczam nimi.Sama sobie czasem jem bo sa bardzo dobre w smaku.O wiele lepsze niz te owocowe (dla mnie te owocowe sa za slodkie). Te chyba nie zawierają cukru (tz nie sprawdzalam ale nie sa slodkie i na opakowaniu pisze ze bez cukru).Moja mala bardzo je lubi.Dla mniejszych dzieci sa takie z 5 zbozami

Popieram! Sa bez dodatku cukru i sa pyszne! U nas cala rodzina lubi!

A te owocowe perfumowane i dosladzane to dla mnie troche kit. Mojemu dziecku nie przypadly do gustu, mi tez srednio a na dodatek potem jej sie obijalo tym perfumowanym smakiem.

Kasia

Cytat: nionczka w 27 Paź 2009, 21:38:17
czemu Ci nie podpasowaly?

w zasadzie sama nie wiem, chyba lubię ten zielony pasek w pampersach i draznia mnie pieluszki, ktore po zamoczeniu sa żółte ;)
te pampersy premiumy też mi srednio podpasowały :hmm:

może jeszcze raz spróbuję tych rosmanów, na sztuki mozna kupić to nie strace ;)

jestynka

Cytat: nionczka w 27 Paź 2009, 19:32:47Kit: chusteczki z Rossmana, niebieskie i biale. Nie pachna i dla mnie za suche.

dla mnie hitem są białe chusteczki :D

elve

Mam mieszane uczucia co do chusteczek huggies, wydaje mi się że Ania się po nich odparzyła

Na początku pachniały mi znajomo, tak mało chemicznie, mydlanie, zdrowo.... a potem odkryłam, ze mają w składzie EDTA  :rotfl: (dla niewtajemniczonych, odczynnik którego często używałam w pracy)

Kasia

ja w dalszym ciągu zachwycam sie chusteczkami z tesco my baby, no sa po prostu idealne :)

maja dobra wielkośc i grubość, pieknie pachną, są dobrze nasączone ale nie "kapią", maja plastokowy klips zamiast naklejki - po prostu sa super

wypróbowałam tez te softino z lidla i mam mieszane
pieknie pachną ale są mniejsze, cieńsze i za mokre.

w kolejce do sprawdzenia czekaja chusteczki z Auchan, kosztowały około 2,50zł lol mam nadzieję ze zle nie bedą ;)

sonatina

nionczka my też już od jakiegos czasu lecimy na Rossmanowskich pieluchach :)
wg mnie lepszych niż te lidlowe.

Lwica

Dla nas teraz hit chusteczki Cleanica Dzidziuś nowa wersja z ekstraktem z ziół mhhhhh. Wcześniej używałyśmy tylko tych niebieskich dzidziusiów Skin Balanse ale odkąd mają w skłądzie olej słonecznikowy blehh zapach odstrasza.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

kasiad

Cytat: nionczka w 27 Paź 2009, 19:32:47

Hit: pieluchy z Rossmana, lepsze nawet od lidlowskich!

nionczka a opakowanie ma jakiś kolor?  :hmm:
jak one wyglądają?  :knuje:

jest tylko jeden rodzaj, żebym wiedziała, jakie kupić?  ;)

Kasia

kasiad w rosmanie te pieluchy mozna kupic na próbę, pakowane po 2szt
babydream sie nazywają

kasiad

Cytat: Kasia w 28 Paź 2009, 12:23:22
kasiad w rosmanie te pieluchy mozna kupic na próbę, pakowane po 2szt
babydream sie nazywają

Kasia dzięki  :beer:
może dzisiaj zajdę i poszukam :)