art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

abkasia

myske, ze mozesz wymienic! jak dostalas rachunek to tym bardziej!
powiedz, ze nie mieli rozmiaru wiec wzielas kombinezon :D

marax

ja mam granatowo niebiski wozek dzieki czemu wszyscy zwracaja sie do Laury jak do cholopaka.Jeszcze jakbym ją ubrala w ta kurtkę to juz calkiem mialabym chlopaka:) doloze moze ze 20 zl i mialabym super kombinezon.

zuzia

marax

pytanie czy sie nie obrazi? jakby ona kosztowala 50 zl to moznaby bylo pozolic zeby sobie w szafie polezala.Ale juz 160 zl to szkoda.Swoją drogą miala gest.Naniosla nam ciuszkow za 300 zl

aniak1211

maraxela
Dominika ma zielono czarny wozek i nawet ja na rozowo kwiatkowo jest ubrana to mowia ze chlopak ;)

Co kurtki to bym wymienila,
z ta cena :padam:
ja mam do sprzedania po Dominice plaszczyk i 2 kurteczki ;)
i futerko ale malutkie;)

Kasia

my dostalismy kurtke od teściowej i niestety wisi w szafie - kurtki dla maluchów są bez sensu!

ja bym wymieniła :)

marax

no wlasnie kurtki sa bez sensu podwijaja sie itd.kombinezon sie szybko ubierA i dziecu jest cieplo

Kasia

abkasia z tego co się orientuje to dobre opinie maja kombinezony COCCODRILLO niestety one tanie nie są

mi sie podobaja takie misiowate, widziałam ostatnio w BHS o taki jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/item774506326_bhs_puchaty_kombinezonik_mis_6_9m.html

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

były te kremowe i niebieskie, najtańsze też nie były, nie pamietam dokładnie ile 109zl, 160zł ???
byly tam jeszcse ortalionowe
ale nie wiem czy masz gdzieś tam u siebie BHS, bo w wawie chyba tylko jeden jest

podobny misiowy widziałam w C&A też chyba koło 100zł kosztowały

w smyku jest kilka modeli kombinezonów takiech ortalionowych (ostatnio chyba zatowarowanie mieli bo jak na razie półki jeszcze pełne) koszt od 70zł

Dodany tekst: śro 14 paź 2009 10:05:22 GMT-1

Cytat: maraxela w 14 Paź 2009, 11:02:27
no wlasnie kurtki sa bez sensu podwijaja sie itd.kombinezon sie szybko ubierA i dziecu jest cieplo

no do kombinezonu to ubierasz dziecko normalnie a do kurtki to musisz rajstopy i spodenki ocieplane zakladać albo na mrozy jeszcze spodnie od kombinezony kupić - BEZ sensu!

ech moja tesciowa jest nierefolmowalna ... kupuje to co gdzieś na promocji zauważy nie pomyśląc czy to sie nada czy nie

abkasia

Kasia

jestem na etapie poszukiwań kombinezonu, już prawie spedza mi to sen z powiek ;) więc kazdy sklep sprawdzam pod tym kątem

juz bym tego z BHS kupiła ale rozmaru nie mieli (mają dość dobra rozmiarówkę, ani nie zaqwyzoną ani nie zaniżoną)

aaaaaaaaaaaaa jeszcze w mothercare były kombinezony, takie misiowe delikatne, misiowe jak z prawdziwego miśka i ortalionowe.

elve

ja mam super kombinezon z Marks & Spencer, niewątpliwą zaletą jest ze jest dość szeroki i dużo się w nim zmieści :P oraz że się bardzo łatwo zakłada/zdejmuje w przeciwieństwie do dwuczęściowych ubranek

Dodany tekst: 14 Paź 2009, 11:09:47

Kasia śliczny ten kombinezon

zuzia

Cytat: Kasia w 14 Paź 2009, 12:03:57abkasia z tego co się orientuje to dobre opinie maja kombinezony COCCODRILLO niestety one tanie nie są
ale piekne sa! w swiecie dziecka widzialam. gdyby nie to, ze kupilismy juz malemu kombinezon to bym sie skusila

Angie

Też musze kupić kombinezon  :knuje: Ten misiowy super :) 
Kasia gdzie ten sklep ??

aniak1211

Cytat: maraxela w 14 Paź 2009, 11:02:27
Ja w zeszlym roku miala tylko kurtki dla malej i nic sie nie podwijalo :)
Fakt za na angielska zime bez sensu jest kupowanie kombinezonu :D

A te misiowate sa cudne i takie milusie :)

Angie

Przypomniałam sobie. Dla mnie ostatnio hitem jest śpiworek do maxi cosi :)
Na pewno nie jest to niezbędny zakup, ale jesli ktos chce wydać kasę to polecam (my dostalismy gratis do fotelika).
Można wtedy lekko ubrac dziecko do samochodu, włożyc w spiworek i w samochodzie rozpiąć.
Unikam w ten sposób wyciągania z fotelika  i ubierania Leny, a  w samochodzie
nie ma zalożonej kurtki :) Także polecam :)

vobi

my mielismy kombinezon z [edit] C&A, bardzo fajny byl!

abkasia

ja to bym chciala taki kombinezon, co ma w srodku takiego misia mieciutkiego a na zewnatrz jest jakis materialowy(ortalion, czy cos takiego) co nei przepuszcza powietrza..
bo takie smame misiowe sa dobr jak nie ma wiatru....

vobi

dziewczyny, ale zwroccie tez uwage na zapinanie - mielismy jeden kombinezon, ktory co prawda byl sliczny, cieply, nieprzemakalny itd. ale byl tak kretynsko zapinany (zamek konczyl sie bardzo wysoko), ze balam sie ze przy ubieraniu/rozbieraniu polamie Hani nozki :crazy:

zuzia

Cytat: Angelos w 14 Paź 2009, 11:16:48
Też musze kupić kombinezon  :knuje: Ten misiowy super :) 
Kasia gdzie ten sklep ??
w Arkadii

Angie

kasiad

Cytat: abkasia w 14 Paź 2009, 10:13:58
a jakiej firmy polecacie kombinezony dla dzieci???

ja mam z h&m :)
taki fioletowy z napisem girls :D
ale napis odpróliśmy :D

widziałam teraz identyczny, kosztuje 120 zł  :crazy:

fasolka1980

Angelos, a jak wygląda ten śpiworek?

marax

jade dzisiaj wieczorem ta kurtke wymienic tylko ceny w sklepie dziecko maja pawalające

zwierzatko_mojej_mamy

na allegro nikt serio nie zaopatruje? :> nowe z metkami sa tez w roznych cenach - znalazlam boskiego miska :D
http://www.allegro.pl/item743474106_next_kombinezon_nowa_kolekcja_zima09_3_6.html

dzizas, a jakie komplety nowek z anglii sa za 250 zl iles tam sztuk :D normalnie musze wyjsc z allegro, bo jeszcze kupie lol lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl