art. dla niemowlat - hity i kity

Zaczęty przez vobi, 17 Sty 2009, 13:30:52

abkasia

Hit:
mata antyposlizgowa do wanny
bardzo ladna, przyczepia sie do wanny przyssawkami, szybko ocieka

jest na dole strony
http://www.bebeconfort.pl/product.php?id=1279

ishka82

A wg mnie taka wkładka z gąbki do wanny :) Nam się super sprawdza :D

abkasia

Cytat: ishka82 w 26 Mar 2010, 13:12:13
A wg mnie taka wkładka z gąbki do wanny :) Nam się super sprawdza :D
a ja nie lubilam tej wkladki gabkowej... nie wygodna byla dla mnei... ;D

ishka82

Cytat: abkasia w 26 Mar 2010, 13:13:16
a ja nie lubilam tej wkladki gabkowej... nie wygodna byla dla mnei... ;D
A widzisz...ilu ludzi tyle opinii ;D
Do hitów mogę jeszcze dopisać nosefridę i leżaczek z mało znanej firmy arti. Dla leżaczka ogromny plus za to, że ma regulowane siedzisko i oparcie i można go rozłożyć praktycznie na płasko, co jest fajne i przydatne przy malutkim niemowlaczku :D

nionczka

Nowe hity:
-zolte chusteczki wilgotne z Reala
-zielone (jakies aloesowo-rumiankowe) chusteczki z Carrefoura
W ogole odnosze wrazenie, ze w PL nie markowe chusteczki sa o wiele lepsze niz w ES.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: nionczka w 26 Mar 2010, 20:40:09W ogole odnosze wrazenie, ze w PL nie markowe chusteczki sa o wiele lepsze niz w ES.

te niemarkowe z carefoura i tesco sa super :)

feeling.good

chusteczki tesco były w szpitalu i bardzo je sobie chwalę, mąż też ;D

Do moich HITÓW zaliczam też woreczki na pieluszki z tesco i poduszkę "fasolkę" do karmienia.

Kasia

Cytat: feeling.good w 14 Kwi 2010, 13:46:58chusteczki tesco były w szpitalu i bardzo je sobie chwalę, mąż też Grin
prawda? super są :)

aniak1211

A jaka jest cena tych tescowych chusteczek??

ishka82

My chusteczek nie używamy ;D A jakie są te woreczki z tesco? Chodzi o takie ala paklanki? Bo ja nic takiego nie umiem znaleźć u siebie...buuuu

Kasia

Cytat: aniak1211 w 14 Kwi 2010, 13:34:49
A jaka jest cena tych tescowych chusteczek??
oj nie kojarzę :hmm:
coś koło 5zł chyba
trochę tańsze niż pampersa

Dodany tekst: 14 Kwi 2010, 17:25:27

Cytat: ishka82 w 14 Kwi 2010, 16:03:18A jakie są te woreczki z tesco? Chodzi o takie ala paklanki?
tak, takie jak paklanki

zuzia

ja uwielbiam chusteczki huggies. ja się trafi dobrą promocję to wychodzą 4 z groszami za opakowanie,

ishka82

Kasia, a gdzie te woreczki w tesco leżą ???

feeling.good

Cytat: ishka82 w 14 Kwi 2010, 19:21:52
Kasia, a gdzie te woreczki w tesco leżą ???

u nas obok chusteczek albo na półce z kosmetykami

ishka82

feeling.good, dzięki :beer: Może i u nas znajdę :)

aniak1211

Cytat: zuzia w 14 Kwi 2010, 17:39:27
ja uwielbiam chusteczki huggies. ja się trafi dobrą promocję to wychodzą 4 z groszami za opakowanie,

Dla mnie sa okropne,
kupilam 2 opakowania i jednym Dominika sie bawi a drugie czeka az pierwsze sie skonczy :D

OlaFasola

Hit: Krem na ciemieniuszkę Klorane, smaruje się główkę 15 min przed kąpielą, potem tylko zmywa szamponem lub wodą. Bez szczotkowania czy wyczesywania. Po dwóch razach po ciemieniuszce nie ma śladu.

feeling.good

HITY

- szczotka do butelek tommee tippee
- laktator medela harmony - ręczny, ale bardzo łatwo i szybko się odciąga

tucha

Hity - tommee teppie butelki, dobrze się w nich miesza, tzn szeroki gwint butelek pozwala bez trudu wsypać te 6 - 7 miarek mleka + anatomiczny cycek :D

konwalia

Cytat: sonatina w 21 Lip 2010, 12:27:29
OlaFasola

a ten krem to do zakupienia w aptece ??
ja nie Ola ale odpowiem, tak, seria klorane bebe

OlaFasola

sonatina ja kupiłam w superpharm, ale pewnie w innych aptekach też do kupienia.

aja

szukałam i chyba znalazłam - nie jestem pewna czy to dokładnie ten którego potrzebuję ale miałam identyczny i byłam bardzo zadowolona http://sklep.dzidzio.pl/szczegoly/8189/przewijak_exclusive_150_bl_gluck tylko nie wiedziałam,że tyle kosztuje az mi sie wierzyć nie chce  :crazy:  ze zdejmowanym pokrowcem (który sie łatwo czyści i mozna też zdjąc zagłówek )

mobka

Z kitow wg mnie (moze bardziej - u mnei nsie nie sprawdzilo)
- butelka LOVI aktywne ssanie - za szybko leci, maluch mi sie krztusil. Al emial wtedy raptem kilka dni, teraz nie wiem jakby bylo.
- smoczek TT w wersji soft - ogolnie widok ssajacego dziecka rozbrajajacy (smoczek ma przezroczysta te czesc od samego smoczka i widac jak dziecko zasuwa jezykiem w buzi), ogolnie ma bardzo gruba i ciezka te czesc zewnetrzna i Mlodemu wypada z buzi.
- smoczek LOVI dynamiczny - tu ani kit, ani hit - taka tylko luzna uwaga - wzor na czesci srodkowej smoczka bardzo szybko sie sciera. Ale ogolnie smoczek lubiany przez mojego syna.

feeling.good

o tak, smoczki TT faktycznie są ciężkie