O trudnej i długiej do własnego M drodze....

Zaczęty przez elve, 20 Sie 2008, 10:34:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

rilla rurę kupiliśmy dziś, otwory do dostęp do wentylacji

elve

rilla rura będzie nestety widoczna, z góry szafki wyjdzie rura, potem poziomo nad szafkami i do góry do jedenj z kratek, druga będzi stricte wentylacyjna
niestety rura biała, i nie pasuje mi, spróbuję pomalować farbą do ścian, może będzie się trzymać....

rilla

no właśnie my mamy ten sam problem, rura na szczescie prawie jak chrom, ale dodajemy deske w kolorze frontow, ktora bedzie w glebi, po montazu wkleje zdjecie jak to wyglada...

konwalia

elve cudnie  :jejeje:
i ja z widoku podlogi okna bym nie zakrywała

wrobelek0403

elvelve pieknie  :dreaming: :dreaming:

ech, zazdroszcze goraco  :blush:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jusia

elve pieknie, pieknie, pieknie...a jaka podloga...zajebista
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

anyday

pięknie! piękna kuchnia, podloga! a lokalizacja? kraków, w pobliżu? (sorry ale  nie przeczytałam początku wątku) piękne mieszkanie w sam raz na powitanie dzieciaka!
biegać,skakać, latać, pływać! z poradnika młodego zielarza napisanego dla szczęścia ludzkości :D

jo_miekka

elve cud miód :D

mobka

elvelve nie bij i nie smutaj sie czasai ;) ale mnie sie kuchnia nie widzi... ale ja nie lubie takich drewnianych oklein... podoba i sie ta czerwona nadstawka nad barem, czy jak to nazwac ;)

Ale za to szalenczo podoba mi sie podloga! 

I nie zakladalabym drewnianych rolet, zrobi sie ciemno i przyciezkawo - moze jakies ladne jasne rzymskie rolety?

elve

mobka nie będę :) dobrze ze mamy rozne gusta... szwagrowi tez sie nie podba
to czerwona, to.... coś, nadstawka, noo element dekoracyjny , że odrobinę kuchnię od reszty oddzielic

okna chciałabym zasłonic na stałe, bo wszystko widac
wiec w gre wchodza zaluzje, panele okienne, firanki
nie musze na szczescie podejmowac decyzji natychmiast

abkasia

elve

abkasia Alex z Krakowa, ta sama co kuchnię zwierzaka i suegro

fasolka1980

abkasia

Cytat: elvelve w 07 Wrz 2009, 21:18:12
abkasia Alex z Krakowa, ta sama co kuchnię zwierzaka i suegro
mmm rozumiem :D maz sie pytal, bo mu sie spodobala :D
ja bym zrobila, bez tego czerwonego, ale i tak twoja kuchnia baaardzo mi sie podoba )

martullek

a czy ten Wasz Alex działa też poza Krakowem? czy mogłabym prosić o jakieś namiary na nich?

elve

Chyba odpuszczę te żaluzje
Pomysł nr 2 to panele okienne
Pomna uwag zwierzakowych chciałabym z jakiegos przewiewnego materiału i zeby prać się dało

Tylko teraz nie wiem, panele montowane do sufitu czy do wnęki okiennej?
Może ktoś potrafi mi to zwizualizować.....

zwierzatko_mojej_mamy

panele sa glupie :D prac to juz pralam w wannie - do pralki zeby wsadzic to byl musiala zdejmowac szyne z dolu i z gory - czyli odkrecic srubki, wysunac i miec nadzieje, ze ladnie sie wsunie znow ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

justynaaaa2

elvelve zapytam się M. wieczorem jak to się wygląda od strony prania ;) i czy np. materiał się nie kurczy ;)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

ja bym była za plisami dla elve :) skoro nie chce mieć firanek, to plisy ładniej wyglądają niż roleta ;)
i ewentualnie dałabym z podwójnym materiałem, żeby na noc zaciemnić a na dzień jakieś jasne, żeby przepuszczały światło :)
choć przy takich dużych oknach to koszt nawet zwykłych rolet będzie spory, choć i tak pewnie najmniejszy ze wszystkich innych osłon okiennych  :hmm:

martullek

elve

Cytat: chocoladette w 10 Wrz 2009, 12:10:53
A rzymskie rolety?

nie spełniaja warunku stałego zasłoniecia okna

a zwykłe rolety musiałyby być z półprzezroczystego materiału
sama nie wiem, mnie tam gapie nie przeszkadzaja....