O trudnej i długiej do własnego M drodze....

Zaczęty przez elve, 20 Sie 2008, 10:34:57

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nionczka

Ja bym jednak byla za drewnianymi zaluzjami :-)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elve

nionczka no i co ja mam z tobą zrobić  :crying: ja też wolę żaluzje ale wszyscy mówią że to głupota

wrobelek0403

Cytat: elvelve w 10 Wrz 2009, 15:30:20
nionczka no i co ja mam z tobą zrobić  :crying: ja też wolę żaluzje ale wszyscy mówią że to głupota

dlaczego głupota??
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elve

bo drogie, bo ciężkie, bo uciążliwe w pielęgnacji...

suegro

Cytat: nionczka w 10 Wrz 2009, 14:35:34
Ja bym jednak byla za drewnianymi zaluzjami :-)

Ja też :)

U siebie też będę takie robić.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

konwalia

elve jesli zdecydujesz się na drewniane, to warto by było je łatwo zdjąć, by opłukac je w wannie

magdalinska

ja bym zaszalała, rolety materiałowe zespuja ci tylko piekne mieszkanie, te pasy pionowe kojarza mi sie z biurem, a własnie zaluzje drewniane są piekne, i nadaja pomieszczeniu ciepła :) (ale wymysliłam ;D ) ja drewniane zaluzje dam do jednej łazienki, bo tam mi beda pasowac, i w dupie mam ze sie ciezko myje, trudno, ale jak wyglada ;)  (mam nadz ze da sie zamontowac na to moje małe okienko..... )

aja

wow elve - zaskoczyłaś mnie! kuchnia wygląda nieźle! dość nowocześnie!  i wiecej zdjęć wiecej....

elve

aja a czego sie spodziewałaś?  :blush:
zdjęcia mam nadzieję, ze w poniedziałek zrobię, jak zostaną zrobione poprawki i trochę wszystko uprzątnę

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy

wlasnie odslonilam panele w pokoju - wizgnelo, az mi uszy scierply ;P te suwaki z ikei tak jezdza super wrr, a jeszcze towotem ich nie smarowalam - moze to blad ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

OlaFasola

Ja też mam te panele z ikei.
Moim zdaniem one wyglądają super, wcale nie robią klimatu biurowego, wiele zależy od wyranego materiału. Z użytkowaniem już trochę gorzej, jak już wyżej zauważył zwierzak strasznie piszczą przy przesuwaniu i nie jest to wygodna czynność.
Co do prania, to ja mam takie z niby patyczków czy "słomek", niepralne w każym razie, czyszczenie tylko za pomocą wilgotniej szmatki.
A montowane moim zdaniem tylko do sufitu.

zwierzatko_mojej_mamy

OlaFasola co do wyglada to sie zgadzam oczywiscie - jak wisza w swojej "ustalonej" formie to jest git - tylko wtedy powietrze w pokoju mi stoi ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

elve

Znalazłam w katalogu ładne rolety rzymskie, dwie warstwy
- z prawie przezroczystego, jasnego materiału
- z nieprzezroczystego, ciemniejszego płótna
Hmmmmm

elve

NINIEJSZYM OŚWIADCZAM, ŻE SKOŃCZONE !!!
teraz przenosiny
i uzupełnianie stanu

magoo

elvelve w takim razie gratulacje i duzo szczescie we wlasnym M

wrobelek0403

elvelve super  :thumbup: :thumbup:

to teraz musisz zapamietac pierwszy sen na nowym miejscu :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aja

Cytat: wrobelek0403 w 13 Wrz 2009, 14:30:26to teraz musisz zapamietac pierwszy sen na nowym miejscu

nie niech nie pamięta - bo pisała że głupoty się śniły....

konwalia

ishka82

Cytat: ewdomaga w 14 Wrz 2009, 19:56:01
podobno pierwszy sen na nowym miejscu się sprawdza, a ile w tym prawdy, kto wie?
Mam nadzieję, że niewiele, bo miałam zły sen na zlocie ;)

magdalinska

oby nie, bo takie cuda mi sie sniły....... zreszta teraz juz nie pamietam. a w druga noc snilo mi sie ze lysiałam, ale tak strasznie, ze miałam na całej głowie kilka włosków  :padam:

aja

: