co teraz fajnego czytacie? co ostatnio czytalyscie?

Zaczęty przez panikarola, 11 Mar 2008, 22:31:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

potrzebuję jakąś dobrą sensację (czytającym ma być facet, jeżeli ma to znaczenie)

help!

szelma

Sensację-sensację czy może być kryminał? Jeśli może być, to polecam Ćwirleja :).
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

Anupka

zuźka, bierz tą moją  :rotfl: :rotfl: :rotfl: tylko pewnie nie ukazała się w PL...
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

zuzia

Cytat: Anupka w 06 Mar 2012, 15:26:49
zuźka, bierz tą moją  :rotfl: :rotfl: :rotfl: tylko pewnie nie ukazała się w PL...
Ale on ma juz dzieci :-)

rudasekawf

Ooooo Kurcze, wątek przypomniał mi, że nie oddałam książek do biblioteki, baba mnie oskubie :(

Justynna

Cytat: rudasekawf w 07 Mar 2012, 08:32:37
Ooooo Kurcze, wątek przypomniał mi, że nie oddałam książek do biblioteki, baba mnie oskubie :(
ja mam do skończenia 2 tom Millennium, który miałam oddać w poniedziałek. Za każdy dzień spóźnienia kasują u nas 5 groszy, więc jakoś nie śpieszę się z czytaniem :D

golinda

Cytat: zuzia w 06 Mar 2012, 14:47:30
potrzebuję jakąś dobrą sensację (czytającym ma być facet, jeżeli ma to znaczenie)

help!

weź Czarne Oceany Dukaja
nie jest to sensacja, ale coś naprawdę dobrego i facetom bardzo się podoba

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

Justynna

Cytat: jusia w 07 Mar 2012, 21:23:43
Justynna u nas za dzien spoznienia 1 pln  :padam: :padam:
Bardzo dużo! W tej sytuacji nie pozwoliłabym sobie na przetrzymanie książki kilku dni, żeby ją przeczytać do końca.

wrobelek0403

Cytat: jusia w 07 Mar 2012, 21:23:43
Justynna u nas za dzien spoznienia 1 pln  :padam: :padam:

o matko, u nas tyle jest za przetrzymanie DVD, ale nie ksiazki :padam:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

jusia

koncze "Kamieniarza" Lackberg, alez te kryminaly sa wciagajace i faktycznie wybitnie antystaraniowa, jak zauwazyl rudasek, az sobie zaczelam przypominac :)

bozena.dp

dostałam na urodziny "służące"
czytałyście?

margareta

Cytat: bozena.dp w 09 Mar 2012, 21:07:42
czytałyście?
Czytałam. Mnie się podobały.

jusia

Cytat: bozena.dp w 09 Mar 2012, 21:07:42
czytałyście?
film fajny, książka pewnie tez

wrobelek0403

bozena.dp wlasnie czytam, bo dostałam na urodziny :D i podoba mi sie :)

szelma

Przeczytałam Mocne uderzenie Ćwirleja. Jak zwykle boskie i uśmiałam się jak norka :D. Facet ma tak świetne wyczucie języka i poczucie humoru, że szkoda, że książki nie są dłuższe :D. No i ta poznańska gwara :D.

malutenka

Burtona i Swinburne'a Tom 1 W Dziwnej Sprawie Skaczącego Jacka  :)

paela

Ja się zabieram za "Nie wierzę w życie pozagrobowe" Marka Niedzwiedzkiego. Podobno smutna...

margareta

Cytat: paela w 16 Mar 2012, 16:12:29
Ja się zabieram za "Nie wierzę w życie pozagrobowe" Marka Niedzwiedzkiego. Podobno smutna...
a nie "pozaradiowe"?

dragonfly

lo boze, jako gupia ta ksiazka  :mocking: Historia z deka wciagajaca, bo czytalam do drugiej w nocy wczoraj  :rotfl: Kurcze, szkoda ze nie mam 13 lat, na pewno bym bardziej ja docenila lol Ale na film i tak ide ;D

wrobelek0403

szelma

dragon, haha, dobrze, że mówisz, bo prawie kupiłam w sobotę, ale stwierdziłam, że poczekam na więcej opinii :D.

Ja czytam teraz Pacjentów Thorwalda.