sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

calla

Dobra, to w takim razie sprobuje jeszcze dzisiaj upolowac cos zielonego. A jak mnie sie nie uda, to zostana krysztalowe :-)
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

inkageo

No zielone też fajnie. Wyszperałam jeszcze jakieś granatowe propozycje, poszukam później zielonych. Granatowe też fajnie do jeansów pasują na zwykłe wyjścia ;)
Imagine there is no hate

calla

To za granatem tez popatrze :-)

Inka polewam obficie za pomoc :-)

Pozniej zdam relacje czy cos kupilam.

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

calla - nawet mialabym zielony kolczyki, ale nie zdaza dojsc...Kupialm kiedys, kiedys w vero moda.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

calla

Wklejam zakup zielonych kolczykow. Tylko nie piszcie mi, ze nie pasuja bo i tak innych juz nie kupie;-)

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2009, 12:01:55
calla - nawet mialabym zielony kolczyki, ale nie zdaza dojsc...Kupialm kiedys, kiedys w vero moda.

Kochana, za daleko mieszkasz. Musisz sie przeprowadzic blizej :-)

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

calla

No to sie ciesze, ze Wam sie podobaja, bo mnie rowniez :-)

Polewam za mile slowko i nie pozostalo mnie nic innego jak czekac do soboty...

wrobelek0403

odswiezam watek, bo za 3 tygodnie kolejne wesele ;)

kiecka jest, buty sa,

pytanie co dalej, bizu, zakiet/bolerko???

ewentualnie zastanawiam sie, czy nie skrócić kiecki o 2 cm  :hmm: :hmm:

polewam za kazdą sugestie  :beer:

Dodany tekst: 16 Kwi 2010, 22:33:40

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Ale figura  :thumbup: Bardziej podoba mi się bez paska. Żakiet raczej ciemny.
Imagine there is no hate

brawurka

ja też nad figurą się zachwyciłam, a na reszcie sie nie znam

malybob

Fajne buty! Gdzie sie takie kupuje? Bo ja powoli zaczynam tez za jakimis sie rozgladac (ja na weselu bawic sie bede w czerwcu :) ).

justynaaaa2

nooo figura wróbelkowa boska  :bravo:
ja też obstawiam bez paska, bo i tak talia jest fajnie zaznaczona :)

siog

wrobelku, mnie buty bardzo podobaja sie ale.. nie do tej sukienki  :blush: jakos granat mi nie pasuje do czarno-bialego. no i kwiaty na sukience gryza sie z kokarda na butach. Pasek tez out.
moze jakies gladkie buty i kolorowa kopertowka, czerwona np i czerwone usta? buty albo czarne gladkie albo czerwone

aja

kolor butów nie pasuje mi do tej kiecki
ale widzę,że z paskiem to tylko mi sie nawet i podoba
buty fajne / kolor też ale nie w połaczeniu z ta kieca

emcia

tak, czerwone dodatki byłyby strzałem w 10

zosia2007

wrobelku sukienka zdecydowanie bez paska, a buty tez mi jakos nie teges do wzoru sukienki, stawialabym na czerwien lub mocne bordo

konwalia

bez paska ;)
z paskiem do pracy jak już, żeby ją troche nieformalnie złamać
ja bym wolala krótki żakiet niż bolerko (jasny) a buty czarne

Dodany tekst: 17 Kwi 2010, 09:54:25

ew jesli muszą byc te buty to jakis dlugi naszyjnik w ich kolorze może masz?

wrobelek0403

za figure - zawstydzacie mnie :blush:

a co do dopasowania butów, załamujecie mnie ;) nie mam chwilowo innych prócz tych i zwykłych czarnych czółenek z kokardką ;) - zdjecie

myslałam, zeby wyszukać cos na ramiona pod kolor butów - krótki zakiet/bolerko itd. W koncu to maj, wiec wieczorem bedzie chłodno (slub o 17.00) i wtedy dorzucic czarną kopertowke.

mam srebrno-granatowe kolczyki, - zdjecie

inka, te kolczyki- kwiaty sa fajne, ale chyba jednak za duzo juz tych kwiotków ;)

generalnie miała być inna kiecka - zdjecie, ale nie udało mi sie do niej schudnąć ;) i juz chyba nie uda, zwazywszy na tydzien we włoszech tuz przed weselem ;)

Dodany tekst: 17 Kwi 2010, 12:26:02

a, z pierduł mam jeszcze taką opaske na głowe - ale ona tu nie bedzie pasowac ;)

załozenie jest takie: ani na nową kiecke, ani tym bardzie buty mnie chwilowo nie stac  ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Ta szara sukienka super  :thumbup: Zmieściłaś się w nią, więc chyba jest ok :)
Imagine there is no hate

konwalia

wróbel te czarne z kokarda lepsze do tej sukienki(w kwiaty)
to ta kupiona w krk z salsą? bardzo fajna
ja bym dała krótki jasny żakiet do tego i czarna kopertówkę, delikatną biżu typu czarne kulki wkręty/bransoletkę ew

a ta druga mi sie nie podoba  :blush: i rozplaszzca twój biust

wrobelek0403

Cytat: konwalia w 17 Kwi 2010, 13:46:04i rozplaszzca twój biust

no bo jest za mała  :crying: kurcze, byłam w niej na weselu we wrzesniu i była ok. jestem gruba  :crying:

Dodany tekst: 17 Kwi 2010, 11:53:10

inkageo patrz co napisała konwalia - spłaszcza mi cycki :(

Dodany tekst: 17 Kwi 2010, 13:01:41

NO DOBRA a gdyby założyc mała czarna, granatowe buty i niebieskie dodatki w kolorze kokardki na bucie???

inkageo

Aaaa myślałam, że to złudzenie, bo masz ręce wyciągnięte do przodu. Szkoda bo bardzo mi się podoba! Może pancerny stanik by ją rozepchał :D
Imagine there is no hate