sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

emcia

Cytat: wrobelek0403 w 18 Sie 2009, 21:45:53
a dziekuje, buty mojej sis ;) kupiła sobie na moej wesele jakies takie noname i sa mega wygodne - to wyprawiana skóra jest  :dreaming:

Dodany tekst: 18 Sie 2009, 20:46:55

oczywiscie ze razem  :P :P

a nawet jakby było osobno, to przeciez nie wyszłabym z domu w przezroczystej bluzce  :headbang: :headbang:

na fotach nie widać, że jest przezroczysta

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 18 Sie 2009, 21:58:11
a te perly sa trzema sznurami czy jeden zlozony ny trzy? jak jeden to zrob supel i pusc luzno jak trzy to byloby lepiej jakbys poszukala czegos dyndajacego.

jeden, ale jak puszcze luzno z supłem to siegają mi po uda - strasznie dziwnie to wyglada ;) pewnie do gładkiej kiecki byłoby ok, ale spodnica pasek i te perły to juz za duzo szczescia. poszperam u tesciowej w kuferku, na pewno cos znajde ;)

Dodany tekst: 18 Sie 2009, 22:03:49

Cytat: emcia w 18 Sie 2009, 21:59:25
na fotach nie widać, że jest przezroczysta

acha, góra (tak od biustu) jest z szyfonu ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 18 Sie 2009, 22:01:52
jeden, ale jak puszcze luzno z supłem to siegają mi po uda - strasznie dziwnie to wyglada ;) pewnie do gładkiej kiecki byłoby ok, ale spodnica pasek i te perły to juz za duzo szczescia. poszperam u tesciowej w kuferku, na pewno cos znajde ;)

to rzeczywiscie sie nie nada.

tak noszone perly tez pieknie wygladaja:

http://www.counterfeitchic.com/Images/Coco_Chanel.jpg

ale nie przy dekolcie.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

dobra laski, baaardzo Wam dziekuje :)
piwko stawiam wszystkim  :beer:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

zmieniłam koncepcje w ostatniej chwili :mocking: :mocking: spodnica ta sama, ale był sliwkowy top głeboko wyciety, czarna kopertówka, fioletowe korale i orchidea we włosach ;)

jak dorwe jakies zdjecie, to wrzuce :)

calla

No to Was jeszcze troche pomecze ;-)

Doradzcie mi prosze, jakie dodatki do sukienki?

Wklejam raz jeszcze sukienke i najbardziej zblizone kolory (lepszych zdjec moja popierdolka nie chce niestety zrobic).
Sa dwie opcje:
1. Gdy zaloze buty czarne - do tego czarne kolczyki i cos jeszcze czy wystarczy?
2. Gdy zaloze buty fioletowe (czy beda w ogole takie pasowac?) - fioletowe kolczyki + zegarek z fioletem?
Czy moze kompletnie inna strona i isc w srebro (albo zloto)??
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

calla - hm, fioletu na tej sukience nie ma...A one sa fioletowe-fioletowe czy moze granatowe?

Bo oczywiscie mozesz mieszac kolory, ale na tej sukience juz sa chyba 4, wiec nie wiem czy dodatek kolejnego jest dobrym pomyslem...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Chyba te z kryształkami bym wybrała :)
Imagine there is no hate

calla

Cytat: mayagaramond w 24 Sie 2009, 21:14:12
calla - hm, fioletu na tej sukience nie ma...A one sa fioletowe-fioletowe czy moze granatowe?

Bo oczywiscie mozesz mieszac kolory, ale na tej sukience juz sa chyba 4, wiec nie wiem czy dodatek kolejnego jest dobrym pomyslem...

One sa fioletowe-fioletowe :-)
Oczywiscie myslalam je zalozyc pod warunkiem dopasowania fioletowych butow, ale tez sie zastanawiam nad wprowadzeniem kolejnego koloru. Czy to aby nie bedzie za duza choinka?:-)

Chyba jednak zostane przy czarnych butach...

Dodany tekst: 24 Sie 2009, 23:49:43

Cytat: inkageo w 24 Sie 2009, 21:53:05
Chyba te z kryształkami bym wybrała :)

I do tego ta bransoletke??
Bo na szyje bym raczej nie chciala juz nic wplatac.

mayagaramond

Naprawde nie robie tego specjalnie ;) - bardziej podobaja mi sie te srebrne kolczyki i do tego ta bransoletka.

konwalia

a ja jestem nienormalna, bo czarne buty uznaję generalnie przy czarnych elementach stroju, ewentualnie jako wyjatek czarne oficerki

calla

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2009, 09:12:59
Naprawde nie robie tego specjalnie ;) - bardziej podobaja mi sie te srebrne kolczyki i do tego ta bransoletka.

Mnie tez sie takie rozwiazanie widzialo od samego poczatku :-)
Tylko teraz tak sie zastanawiam, czy do tych kolczykow nie zalozyc tego zegarka??
Ja nie potrafie bez zegarka chodzic, a w sumie fioletu on ma tam nie wiele, wiec nie rzucalo by sie to w oczy.

Jak myslisz??

inkageo

Ja noszę mało biżuterii i pewnie założyłabym tylko te kolczyki z kryształkami, a z bransoletki bym zrezygnowała. Chociaż wiadomo, że trzeba przymierzyć wszystko razem i wtedy decydować :) Jak już będzie fryz i makijaż. Ja w ostatniej chwili zdejmuję biżuterię.

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 08:45:07

Mi te srebrne ozdoby nie pasują do takiej lekkiej letniej sukienki.

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 09:48:56

Tak na szybko znalezione:
http://www.decobazaar.com/produkt-futrzak-fioletowy-123896.html
http://www.decobazaar.com/produkt-nadzieja-123772.html
Ale Twoje kryształki też fajne :)
Imagine there is no hate

calla

Cytat: inkageo w 25 Sie 2009, 09:43:15

A co innego bys do niej zapodala?:-)

mayagaramond

Cytat: konwalia w 25 Sie 2009, 09:17:04
a ja jestem nienormalna, bo czarne buty uznaję generalnie przy czarnych elementach stroju, ewentualnie jako wyjatek czarne oficerki

ale przeciez na tej sukience jest czarny kolor.

inkageo

Cytat: calla w 25 Sie 2009, 10:49:11Cytat: inkageo  Dzisiaj o 09:43:15

A co innego bys do niej zapodala?:-)
Calla przecież wkleiłam  :blush:
Imagine there is no hate

calla

inkageo teraz dopiero mnie sie wyswietlilo. Wczesniej byla tylko Twoja wypowiedz bez zdjec.

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 10:18:47

Futerek, piorek itp. nie trawie.
A jesli chodzi o te drugie, to wybiore sie jeszcze dzisiaj do sklepu i poszukam czegos w tym kolorze.
Bo jak zamowie na allegro to pewnie juz nie dojdzie do soboty.

A moze wystarczyly by same te czarne kolczyki co wkleilam??

konwalia

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2009, 10:07:01
ale przeciez na tej sukience jest czarny kolor.

oślepłam, myslalam, że to ciemny granat w takim razie ok :D

inkageo

Gdzie są czarne kolczyki? Ja nie widzę..
Imagine there is no hate

calla

Cytat: inkageo w 25 Sie 2009, 10:37:09
Gdzie są czarne kolczyki? Ja nie widzę..

Na zdjeciu z cala reszta :-)
One sa dosc dlugie, takie swiderki.

Mam zrobic ich lepsze zdjecie?

inkageo

Aaaaaa ja myślałam, że to ciemne srebro, tak u mnie wyglądają.. Z czego one są w takim razie?
Imagine there is no hate

konwalia

inka chyba musimy do okulsty z tymi kolorami obie pójść  :point_lol:

calla

Cytat: inkageo w 25 Sie 2009, 10:41:32
Z czego one są w takim razie?

Dobre pytanie :-) To jest jakies metalowe cus chyba. Pomalowane na czarno.

mayagaramond

haha, tez myslalam, ze sa srebrne

inkageo

Nadal uważam, że kryształkowe ładniejsze :)

Dodany tekst: 25 Sie 2009, 10:58:27

Jakieś granatowe by były faaaajne.. Ja wychodzę z założenia, że duże kolczyki mają przykuwać uwagę i być ciekawe. A jak nie chcę na nie zwracać uwagi to zakładam dyskretne kropeczki, które tylko lekko błyszczą na uszach. W zasadzie noszę je na okrągło..
Imagine there is no hate