sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

tachogti

wrobelku ja obstawiam wersje z granatowym plaszczykiem :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wrobelek0403

jesuuuuu teraz to juz kazda co innego lol lol lol lol cos czuje, ze zaczne rzucac moneta lol lol lol

ale dziekuje za wszystkie porady.

w czwartek sie umowiłam z tesciowa na szperanie w jej zasobach ;) zobaczymy co wynajde :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

wersja z bezowym plaszczem, bez szala

justynaaaa2

z beżowym płaszczem fajnie ale ten jest zdecydowanie za duży i wyglądasz w nim jak własna ciotka  :blush:
granatowy wygląda fajnie ale kolor nie bardzo do tej kiecki  ;) no chyba, że ten jasny płaszcz teściowej jest mniejszy to wtedy bierz beżowy :)
buty czarne, bez rajstop :)
bardzo fajna ta sukienka  :thumbup:

ishka82

Beżowy płaszcz, czarne buty i bez szala :)

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 19 Kwi 2010, 15:58:46z beżowym płaszczem fajnie ale ten jest zdecydowanie za duży

taka byłam ;) 5 lat temu :mocking:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

z tego co masz tu granatowy płaszcz, czarne buty

Dodany tekst: 19 Kwi 2010, 22:29:15

ew jasny płaszcz-mniejszy, z granatowymi butami, szal zaleznie od pogody

cherry

w sierpniu ide na wesele przyjaciol i mam takie pytanie
udalo mi sie juz kupic sukienke (jedwab), buty i torebke (chyba jakas zakupowa wrozka sie do mnie usmiechnela, bo buty i torebke kupilam za 1/4 ceny).
chyba powinnam jakis szal/okrycie jeszcze kupic jak bedzie chlodno, ale jaki kolor - nie mam pomyslu, no i jaki lakier pasuje do paznoki u stop. Normalnie maluje takim ciemnym czerwonym (bordo) lub ciemy braz latem - lubie takie mocne kolory, ale do tych butow...hmmm
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

mayagaramond

Piekna jest ta sukienka!

Mysle, mysle co na wierzch. Z szalem moze byc ciotkowato, bo suknia jest dluga.

Pomysle jeszcze nad tym.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Piękna sukienka! Buty i torebka też mi się podobają. Paznokcie pomalowałabym na kremowo, a na ramiona najlepiej nic ;) Ja mam taki żakiecik z HM, ale szkoda zakrywać sukienkę  :hmm:

Dodany tekst: 26 Kwi 2010, 13:22:34

Żakiecik z poprzedniego sezonu ;)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

cherry śliczna sukienka i buty z torebką też super  :thumbup: ja bym zamiast szala założyła krótką, dopasowaną marynarkę albo z krótkim rękawem jak inka pokazała ale może też być długi rękaw albo 3/4 :)
gdzie kupiłaś buty  :hmm: to jest fiolet czy fuksja bardziej  ;)

mayagaramond

Nie wiem czy ta sukienka bedzie sie dobrze ukladala pod zakietem. Ona jest odcinana pod biustem i moze byc za duzo materialu w talii.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

suegro

Sukienka super, buty i torebka również.

Ale ja na wierzch dałabym coś jasnego, bo będzie "za fioletowo".

Tak na szybko, chodzi tylko o krój:

"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

inkageo

No właśnie za bardzo fioletowo.. Grafit/szary chyba byłby najlepszy :)

Dodany tekst: 26 Kwi 2010, 15:01:41

A takie? To aktualna kolekcja HM
Imagine there is no hate

justynaaaa2

inka ja nie wiem jak ty wyszukujesz te fajne rzeczy z hm  :hmm: ja byłam w sobotę w dwóch i jak dla mnie tam są same szmaty  ;)

inkageo

Cytat: justynaaaa2 w 26 Kwi 2010, 15:03:30
inka ja nie wiem jak ty wyszukujesz te fajne rzeczy z hm  :hmm: ja byłam w sobotę w dwóch i jak dla mnie tam są same szmaty  ;)
Ja sobie przeglądam w sklepie online (zagraniczne serwisy taki mają, niemiecki, szwedzki) i idę mierzyć konkretne rzeczy. Czasem rzeczywiście okazują się szmatami ;)
Imagine there is no hate

cherry

Wow! Dziekuje za komplementy i rady

Cytat: mayagaramond w 26 Kwi 2010, 12:20:47
Piekna jest ta sukienka!
Mysle, mysle co na wierzch. Z szalem moze byc ciotkowato, bo suknia jest dluga.

z tym ciotkowato to sie zgodze

Cytat: justynaaaa2 w 26 Kwi 2010, 13:35:09
gdzie kupiłaś buty  :hmm: to jest fiolet czy fuksja bardziej  ;)
buty w niemieckim Dielmann, Buffalo ma podobne ale bardziej w fiolecie
to jest bardziej ciemna fuksja cos owocowego

Cytat: inkageo w 26 Kwi 2010, 15:59:33No właśnie za bardzo fioletowo.. Grafit/szary chyba byłby najlepszy

wiecej fioltu juz nie chce ;-)

[/quote]
Cytat: justynaaaa2 w 26 Kwi 2010, 16:03:30nka ja nie wiem jak ty wyszukujesz te fajne rzeczy z hm  hmm

nie wiem, moze inka ma jakis inny H&M ;-) ja tez jakos takich fajnych rzeczy nie znajduje.

Jeszcze mam troche czasu, wiec jak bedze na zakupach wyprobuje wasze rady

Slub cywilny, wiec nie musze konicznie zakrywac ramion. Potrzebuje tylko na wypadek jak bedzie deszczowo czy zimno...

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

suegro

Jeszcze takie coś by mi się widziało, tylko w innym kolorze :)

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

suegro o a ja mam takie spodnie :D:D:D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

cherry

piekny zestaw wybrałas :D buty przesłodkie :D

a ja melduje, ze zanabyłam trench - a raczej tesciowa mi zasponsorowała ;)

mayagaramond

Jakby byla ciemna to zalozylabym skorzana kurtke. Powaznie:

http://www.polyvore.com/coco_rocha/set?id=16531758

Zreszta bylam tak kiedys ubrana na wesele, mialam skorzana kurtke do czarnej dlugiej sukienki. Kolezanka, ktore mieszkala wtedy w NY powiedziala, ze wygladam jak zywcem z Big Apple ;)

cherry

Cytat: mayagaramond w 26 Kwi 2010, 23:43:43Jakby byla ciemna to zalozylabym skorzana kurtke.

pomysl z kurtka bardzo mi sie podoba.

mayagaramond

Cytat: cherry w 26 Kwi 2010, 23:08:05
pomysl z kurtka bardzo mi sie podoba.

moze przymierz do  niej jasna?Chociaz czarna, motocyklowa tez mialaby w sobie cos. ja lubie takie kontrasty.

aja

cherry ta sukienka to  zara? jaka firma? a już widzę !
bardzo ładna

Dodany tekst: wto 27 kwi 2010 08:43:58 GMT-1

SU a ta szara kiecka to skąd  ?

suegro

Józef Piłsudski