sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

abkasia

http://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/Kwiecien2010r?authkey=Gv1sRgCILKqbKZhtLKVQ#5465301586083336098
ta jest genialna!!Zpotrzebuej takiej!! skad ja masz?

Dodany tekst: 29 Kwi 2010, 17:15:17

doczytalam, ze z simple... droga byla? dawno kupowalas?
moglabym o outletu sie  przejsc :D
tylko tam najmniejszy rozmiar to jest 38 :(

inkageo

Abkasiu niekoniecznie ;) Ja znajduję w naszym outlecie 34, chociaż i tak jest na mnie za duże ;)
Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: inkageo w 29 Kwi 2010, 17:33:43
Abkasiu niekoniecznie ;) Ja znajduję w naszym outlecie 34, chociaż i tak jest na mnie za duże ;)
no walsnie oni maja jakas taka duza rozmiarowke.. ;D
ale jesli na ciebie 34 jest za duze to na mnei za male, a 36 pewnie za duze.. :D

aja

Abkas za czarną dałam 440zł

abkasia

Cytat: aja w 29 Kwi 2010, 17:49:22
Abkas za czarną dałam 440zł

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
droga............ a taka ladna......................

justynaaaa2

aja a kupowałaś w outlecie czy w normalnym sklepie? 440 zł. jak na sukienkę z simple w normalnym sklepie to super cena :) ja tam zawsze widziałam sukienki za 700/800 zł.  :crazy:

boże ja muszę sobie kupić jakąś kieckę na wesela ale do pracy  :hmm: nie mam w czym wystąpić :( a sukienka byłaby chyba najwygodniejsza  :hmm:

aja

justa kupiłam w normalnym sklepie - nie była przeceniona i też w pierwszej chwili pomyślałam,że do tej pory były dużo droższe u nich ciuchy

justynaaaa2

aja no to muszę się tam koniecznie przejść, bo z dotychczasowymi cenami to aż nie miałam po co tam zaglądać ;) chodziłam tylko z mamą, bo ona tam mierzyła różne kiecki :)
440 jestem w stanie dać za kiecką, którą wykorzystam kilka razy :) w końcu na każdym weselu będą inni goście więc mogę mieć zawsze ten sam strój, będę zmieniać tylko marynarki i buty :D taka czarna byłaby idealna  :knuje:

aja

jedz, jedż bo poki co mają wszystkie rozmiary - tzn. nie było jedynie z takich bardzo kolorowych, wzorzastych typu bombka

justynaaaa2

kurde byłam dziś na chwilę w galerii m. mogłam zajrzeć  :stupid: ale chyba podjadę jutro przed wyjazdem jeszcze i tak nie mam nic do roboty ;D M. powiedział, że jak będzie ładna to mi kupi  :blush: kiedyś mu oddam  :P

zuzia

a ja się nie załapałam na zdjecia aji w kieckach.
no cóż... kto późno przychodzi... :(

abkasia

ja mam taka prosta gladka czarna sukienke (juz ja kilka razy pokazywalam )
i to moja najlesza skupienka, bylam w niej juz na tylu imprezach.. no uwielbiam ja...
ale jest z grubego materialu wiec nadaje sie na jesien-zime.
potrzebuje czegos lzejszego

takei klasyczne czarne sukienki sa super :)

abkasia

zwariowalam :D

mama kupila mi ta sukienke czarna aji z simple :aaaa: :aaaa: :aaaa: :aaaa: :aaaa: :aaaa: ta z paskami pionowymi srebrnymi w talii.. :D :D :D :D :D

alez sie ciesze... jaka ona jest piekna :jupi: :jupi: :jupi:

inkageo

Imagine there is no hate

abkasia

effik

niedługo będę musiała do tego wątku dołączyć, jedno wesele w czerwcu, dwa w sierpniu, ech. a kasy brak :D

effik

no to kiecka jest. i co dalej? :bra: :bra: :bra:
doradźcie :pray: wstawiałam na Plotach 8 maja, wklejam jeszcze raz.

myślałam dziś o stylizacji w stronę retro. ale co pasuje do tej kiecki? szpilki na pewno będą czarne, butów nie będę kupować nowych. no i teraz: jakie pończochy? z wzorem czy gładkie? byle nie czarne, bo to czerwiec będzie.

torebka? może kopertówka, ale zapinana na bigiel? czarna?

długi naszyjnik? czarne korale czy białe perły?

czekam na sugestie :) będę polewać ;)
:thankyou:

inkageo

Effik a pokaż te buty, bo trzeba się do nich dopasować :)
Imagine there is no hate

tachogti

effik kopertowka, nogi gole i bez wzorka bo falbanki, czarne dlugie korale z suplem i to do wlosow:
http://restyle.pl/Granatowa_opaska_z_pior_z_krysztalami-101.html ko-nie-cznie :D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

effik

gołe nogi odpadają ;D już pisałam, że mam brzydkie i nie pokażę ;)

szelma

O, tak, albo jakiś fascynator :D. Ogólnie piórko a'la lata 20. musi być. Nogi gołe, jeśli to czerwiec - albo rajstopy w spreju czy coś może?

effik

mam rajstopy w spreju. brudzą. szkoda kiecki, bo nawet gdybym pojechała tylko do kolan, to przeca brzeg mi się i tak usyfi ;D

na swoim ślubie też miałam pończochy pod DŁUGĄ suknią, tym bardziej gołych nóg do krótkiej niet ;)

inkageo

Ja mogę pożyczyć czarny fascinator :D
Imagine there is no hate

szelma

Tylko rajstopy mi nie pasują :hmm:. Czarne nie, a do niebieskiej kieck i czarnych butów to nie wiem, jaki inny kolor by mógł być. Może specjalistki coś wymyślą :).

inkageo

Mam taki

Dodany tekst: 11 Maj 2010, 14:43:50

To może te rajstopy w sprayu, na moich nogach się sprawdzają :)
Imagine there is no hate