sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aja

cos nie dane mi chyba się was radzic bo piszę już 4 raz ....
liczę na waszą szczerość i pomoc
czy któraś z tych kiecek się nadaję czy może żadna!
jeśli np. czarna to muszę mieć jakieś zdecydowane kolory/dodatki bo to na wesele (muszę przez picasse bo nie chcą mi się zdjecia załadować)

justynaaaa2

aja świetne są te sukienki :) to z simple prawda?
widziałam je, moja mama mierzyła tą niebieską ale nie wyglądała w niej tak fajnie jak ty :)
a widziałaś może taką szafirową też z suwakiem ale jednym? tamta jest piękna :)
mi się we wszystkich podobasz  :thumbup: trudny wybór
a czy ty którąś kupiłaś czy dopiero się zastanawiasz?

aja

simple - kupiłam dwie czarną i beżową ale umówiłam się na wymianę
w czarnej pójdę w zasadzie wszedzie ale korciła mnie ta niebieska a na początku zielona ale nie ta ze zdjęć tylko z paskiem no i zgłupiałam - nie wiedziałam w czym dobrze wyglądam

Angie

aja wór byś ubrała i byłoby pięknie ;D Super sukienki, której nie założysz
będzie ślicznie ;D

justynaaaa2

aja to czarną zostaw bo w niej wyglądasz rewelacyjnie moim zdaniem :)
do tego kolorowe dodatki i będzie git  :thumbup: w zasadzie każdy kolor dodatków będzie super :)

w pozostałych też super wyglądasz dlatego napisałam, że wybór ciężki ;D

aja

a wiecie co -..... dobrze się czuję w tej czarnej i wydawało mi sie że najlepiej wyglądam a pokazałam się R a on stwierdził,że okropna i na wesele sie nie nadaje  :crazy: i mnie zdenerwował ;D

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym wziela niebieska, ale jakby kosztowala tyle co w h&m ;D za kase z simple wzielabym czarna, bo wiecej uzyjesz - ale wygladasz bosko w kazdej, takze trudny wybor jak justa napisala ;D dla mnie to na pierwszym miejscu po rowno jest niebieska, czarna i ta jasna z pasami ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

mayagaramond

Swietne zdjecie :D

http://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/Kwiecien2010r?authkey=Gv1sRgCILKqbKZhtLKVQ#5464353830658362546

Zaraz obejrze sukienki ;D

Dodany tekst: 29 Kwi 2010, 00:02:18

W czarnej wygladasz swietnie, ale wzialabym jakich kolor - chyba, ze nie masz ani jednej ,alej czarnej ;)

W niebieskiej niezbyt podoba mi sie odcien, tak poscielowo wyglada ;) Moze w rzeczywistosci jest inny. Ja bym brala zielona. W zielonej pojdziesz tez wszedzie (z wyjatkiem pogrzebu).
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

aja

a  jakie buty do zilonej ?

dzięki laski

adrianna79

aja.. wszystkie sukienki piekne. ja jestem za czarna ale tez ta niebieska mi sie podoba. aczkolwiek mam jeden zarzut - ja wiem ze kieszenie sa fajne w tej sukience, ale ja bym je zaszyla bo moga cie niepotrzebnie poszerzac. ogolnie wygladasz we wszystkich bardzo, bardzo elegancko, niemalze jak z sex and the city - ale zauwazylam ze sie troche marszczy w okoliach ud. czy przymierzylas a numer wieksza, tak dla porownania?

Dodany tekst: 29 Kwi 2010, 00:41:29

Cytat: cherry w 26 Kwi 2010, 23:08:05
pomysl z kurtka bardzo mi sie podoba.

maya, swietny pomysl z kurtka!!! szczal w 10-tke :)

mayagaramond

Cytat: aja w 29 Kwi 2010, 01:09:37a  jakie buty do zilonej ?

ta zielen jest jasna, wiec moim zdaniem jasne buty - np. bezowe sandaly na platformie albo peep toe na platformie.

http://www.net-a-porter.com/product/60577?cm_mmc=LinkshareUS-_-Custom-_-Link-_-Builder&siteID=Hy3bqNL2jtQ-QhylG5whfiWeZeeinrESfw

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

a wg mnie zielona najmniej podkresla figure i bym jej w ogole nie brala pod uwage - aja to laska jakich malo a mam wrazenie, ze w niej przez te suwaki w talii i z obcislym lonem wyglada jakby brzuch wystawal .. tez mi ze zdjecia wyglada, ze zielona ma cienszy material i przez to jeszcze bardziej odznacza sie kazda czesc ciala - przeciez wyraznie widze w niej pepek ;)

Dodany tekst: 29 Kwi 2010, 01:13:20

stanik zreszta tez bardzo przebija ;)

www.annawilk.pl

ishka82

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 29 Kwi 2010, 01:12:45
a wg mnie zielona najmniej podkresla figure i bym jej w ogole nie brala pod uwage - aja to laska jakich malo a mam wrazenie, ze w niej przez te suwaki w talii i z obcislym lonem wyglada jakby brzuch wystawal .. tez mi ze zdjecia wyglada, ze zielona ma cienszy material i przez to jeszcze bardziej odznacza sie kazda czesc ciala - przeciez wyraznie widze w niej pepek ;)

Dodany tekst: 29 Kwi 2010, 00:13:20

stanik zreszta tez bardzo przebija ;)

ale zielona to chyba bylaby nie ta ze zdjecia tylko inny fason. To prawda, ze czarna swietnie wyglada, ale ja bym kupila kolorowa ;D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

cherry

Cytat: mayagaramond w 29 Kwi 2010, 10:23:07To prawda, ze czarna swietnie wyglada, ale ja bym kupila kolorowa

aja super te sukienki. Jak juz masz mala czarna tez kupilabym kolorowa.

Ja tez zawsze kupuje rozsadnie (oprocz ostetniego fioletowego szalenstwa)
a potem mam coprawda porzadne, ale czesto czarne rzeczy w szafie :-(
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aja

adrianna79 masz rację własciwie we wszystkich - w udach było mi ciasnawo ale w rozmiarze większym juz cała góra mi wisiała
jedyne rozwiązanie to kupić rozmiar wiekszą i oddac do krawcowej do poprawki tylko nie wiem czy to ma sens i czy by sobie poradziła ????

mam jeszcze jedną "gelejdkę" szarą  

a beżową wymienię na zieloną :) (tą zieloną widać ale tylko że wisi na wieszaku na zdjęciach - jest co prawda troszkę oczojebna ale co tam)

siog

czarna jest sliczna ale na wesele chyba jakas kolorowa lepiej by byla

panikarola

Cytat: adrianna79 w 29 Kwi 2010, 00:39:11
aja.. wszystkie sukienki piekne. ja jestem za czarna ale tez ta niebieska mi sie podoba. aczkolwiek mam jeden zarzut - ja wiem ze kieszenie sa fajne w tej sukience, ale ja bym je zaszyla bo moga cie niepotrzebnie poszerzac. ogolnie wygladasz we wszystkich bardzo, bardzo elegancko, niemalze jak z sex and the city - ale zauwazylam ze sie troche marszczy w okoliach ud. czy przymierzylas a numer wieksza, tak dla porownania?

Dodany tekst: 28 Kwi 2010, 23:41:29

maya, swietny pomysl z kurtka!!! szczal w 10-tke :)

hej adrianna  bighug bighug bighug

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

adrianna79

Cytat: aja w 29 Kwi 2010, 11:16:21mam jeszcze jedną "gelejdkę" szarą  tylko się sama nie mogłam zapiąć więc troszkę odstaje - może w tej iść?
http://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/Kwiecien2010r?authkey=Gv1sRgCILKqbKZhtLKVQ#5465468841945692642

to sukienka jest bardzo piekna!!!!!!!!

z wiazku z tymi sukienkami z simple - czy mialas rajstopy na sobie? moze moglabys ubrac jakies sciagajace w udach ( w zadnym wypadku nie mowie ze cos jest nie tak z twoja figura!). ciekawa jestem jak by ta sukienka wygladala jakbys zaszyla kieszenie w niej, bo wydaje mi sie ze te kieszenie moga wlasnie poszerzac.

czesc panikarolu!!!!!!!! :)

niewiemjaka

aja mi sie podobasz w czarnej z zameczkami i bialej z paseczkami
ta niebieska ma jakis majtkowy ten kolor nie podoba mi sie
na trzecim miejscu dla mnie jest ta zielonkawa

a ta ostatnia to wogole za slubną moglaby robic ;)

mayagaramond

Cytat: aja w 29 Kwi 2010, 11:16:21mam jeszcze jedną "gelejdkę" szarą  tylko się sama nie mogłam zapiąć więc troszkę odstaje - może w tej iść?
http://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/Kwiecien2010r?authkey=Gv1sRgCILKqbKZhtLKVQ#5465468841945692642

ta jest piekna, ale nie wiem czy nie bedziesz wygladala jak panna mloda ;)

inkageo

Wg mnie czarna jest zdecydowanie najlepsza  :thumbup:
Imagine there is no hate

siog

Cytat: mayagaramond w 29 Kwi 2010, 16:14:21
ta jest piekna, ale nie wiem czy nie bedziesz wygladala jak panna mloda ;)

to samo pomyslalam