sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

tachogti

no to cieliste (zaraz zarobie w leb, wiem) dobrane do koloru skory i tyle, bo w niebieskich wyjdzie smerf, prawda inka? ;)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

inkageo

W razie czego mam moje smerfne niebieskie, tylko raz użyte :D
Imagine there is no hate

mayagaramond

To moze grafitowe rajstopy?

Ale nie wiem, bo mi tu nie pasuja zadne...

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

tachogti

no mnie tez nie, ale jak ta kozica sie zaparla, ze nog nie pokaze?
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

wrobelek0403

ja bym dała grafitowe rajty, jak juz bardzo chce rajty ;)

a moze kabaretki??? ale to czarne :) i czarne korale i fascinator :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

inkageo

Kabaretki do tych falbanek nijak mi nie pasują :(
Imagine there is no hate

tachogti

no kabaretki bedzie too much na moje oko, a grafitowe jakies takie smutne mam wrazenie.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

to do tego musialaby miec jeszcze zlote rekawiczki za lokiec :D

mignon

effiku, a może wklej nam tu te Twoje nogi, ocenimy czy gołe mogą być :D

szelma

Jakie rozczłonkowanie na Strefie - doopa szelmy w dżinsach, nogi effika w kiecy lol.

Pokazuj kopyta, to ocenimy :D.

tachogti

panikarola

a może sobie opalisz zamiast rajstop?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

tachogti

panikarola

lub: one mississipi... :)

tacho już dalej wie!
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

ddu

chciałam tylko dodać, że uwielbiam simple, kupuję w outlecie i właśnie 34. i zzwyczaj jest. raz nie było marynarki moich marzeń 34 w outlecie pod gdańskiem, ale pod poznaniem była :D

abkasia

Cytat: ddu w 11 Maj 2010, 18:18:48
chciałam tylko dodać, że uwielbiam simple, kupuję w outlecie i właśnie 34. i zzwyczaj jest. raz nie było marynarki moich marzeń 34 w outlecie pod gdańskiem, ale pod poznaniem była :D
hmmmmm to dziwe jakies, bo:
ja kupilam rozmiar 34 ale ty jestes duuuzo chudsza ode mnie....

justynaaaa2

a ja głupia zapomniałam że w fashion w piasecznie jest simple :stupid: może się tam przejadę i jakąś marynarkę upoluję :)
duże są obniżki w outletowym simple?
na mnie niestety 34 za mało w dupie ;D a zawsze miałam małą :D

tachogti

ddu

abkasia aż sprawdziłam metki: marynarka 34, sukienka 34 . spódniczki nie chce mi się szukać...ale oni chyba nie mają mniej niż 34....

effiku! wymyśliłam rajstopy dla Ciebie !!  :aaaa: wczoraj w nocy: szare, takie bardzo jasne. myślę, że powinno być git ;)

effik

a spadóooooowka z nogami :P :D :D

ddu szare powiadasz... trupie :D

zwierzu, a może żółte? lol

szelma

Cytat: effik w 12 Maj 2010, 11:36:12trupie

Ja Ci dam trupie! Noszę szare pończochy i są bardzo cool :P.

effik

Cytat: szelma w 12 Maj 2010, 10:41:00
Ja Ci dam trupie! Noszę szare pończochy i są bardzo cool :P.

:D :D

salsa

Effik a co z tymi nogami Twymi jest nie tak? może by je troche opalić?
bo ja bym tu rajtek nie dała
pomysł Wrobla z kabaretkami jest ok ale raczej na wieczorne wyjście do klubu - widzialam wielokrotnie tkaie falbaniaste kiecki z kabaretkami i fajnie to wygladało :) ale to raczej w klubie ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)