sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy zwierzatko, no coz - ja taki styl raczej formalny mam ;) takiej kiecki, jak ty bierzesz na wesele bym nie załozyła - dla mnie za duzo się w niej dzieje  :blush:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

no jak masz formalny to idealna bedzie spodnica 1 z paskiem lub perly - ale przy perlach masz byc zapieta ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

wrobelek0403 jak dla mnie zestaw z perłami jest super  :thumbup: świetnie wyglądasz :)

elve

mnie się podoba z koszulą do środka i bez żakietu

wróbelek wyglądasz świetnie

mika

ja też głosuje na wersję z perłami :D pięknie wyglądasz :)

emcia

ale lachon, a największy w perłach :)

jusia

wrobelku mnie sie podoba ze sweterkiem i perłami, jaka Ty masz piekna figure dziewczyno..zazdroszcze, madra i piekna  :knuje: :knuje: :knuje: ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

goga

po chu...steczkę ci ta dieta ???  wzorki lub czarna !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

aja

wróbel ale zgrabna jesteś!!!
podoba mi sie wszystko oprócz tych dwóch ostatnich zdjęć ! matko te ciuchy to .... stranie w nich wyglądasz jakieś takie rozmemłane/  powyciagane! nie !!! tracisz w nich swoją elegancję!

wrobelek0403

dzieki laski  :blush: az się zarumieniłam, ale i tak uwazam, ze Wasze zachwyty sa spowodowane kiepską jakoscią zdjec  :blush:

jak siąde juz w tej kreacji, to na kolana wyleje mi się tir-opona i zachwyty zniknał  :thumbdown: :thumbdown:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

wrobelek0403 - a masz moze jakis fajny top? Taki bardziej wieczorowy, moze z jakims dekoltem albo cos, zeby nie bylo tak grzecznie?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

jusia czy madra to się okaza za dwa tygodnie ;)

Dodany tekst: 17 Sie 2009, 22:30:11

mayagaramond no wlasnie nie bardzo, byłam przed chwilą na zakupach i wpadłam do dwóch sklepów, cos tam mi sie rzuciło w oczy, ale nie mierzyłam bo prosto z roweru nie chciałam smrodzic ciuchów ;)

znalazłam sympatyczny top-gofik bez rekawów w kolorze ciemnej sliwki, satynową bluzkę filetowa (podobną fasonem do tej mojej dwukolorowej) i czerwoną bluzke na guziki, ale mocno przy ciele i głębszym dekoltem w łezkę.

widziałam tez super bluzki kopertówki, ale do tej spodnicy chyba nie bede pasowac  :knuje:

i jeszcze taką fuksjowa

i podobną, ale w kolorze farbkowo-niebieskim.

zwierzatko_mojej_mamy

widze, ze Ty milosniczka golfow jestes ;) zupelnie bez sensu ;)

www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Sie 2009, 10:14:49
widze, ze Ty milosniczka golfow jestes ;) zupelnie bez sensu ;)

aż zbrodniczo bez sensu!
za zakrywanie takich dekoltów powinny być jakieś kary!

wrobelek0403

Cytat: golinda w 18 Sie 2009, 10:16:36
aż zbrodniczo bez sensu!
za zakrywanie takich dekoltów powinny być jakieś kary!

lol lol lol

Dodany tekst: 18 Sie 2009, 21:16:50

no dobra, dojechały buty i cos tu jeszcze wyszperałam  :knuje: :knuje:

zuzia

wrobelek0403
jestem za srebrnym paskiem

Dodany tekst: 18 Sie 2009, 21:29:03

i buty jakie masz ładne

zwierzatko_mojej_mamy

pasek tylko srebrny ;) ales naodslaniala dekoltu ze hoho ;)

www.annawilk.pl

mayagaramond

wrobelek0403 - koniecznie srebrny pasek! Buty piekne. Nie widzi mi sie gora. ten dekolt + perly nie stanowia dobranej pary. Dp tego dekoltu musialabys miec cos wiszacego w nim ;)

I chyba jednak lepsza bylaby jakas kolorowa bluzka. ta fuksjowa jest piekna!

http://www.polyvore.com/fashion_set/set?id=5091924
http://www.polyvore.com/see_chlo%C3%A9_ruffle_front_silk/thing?id=9405995

albo przezroczysta i pod nia top:

http://www.polyvore.com/just_cavalli_sheer_chiffon_blouse/thing?id=8972506
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

mayagaramond bluzka zostanie, bo nie mam juz czasu na zakupy przed sobota. bizu jeszcze przemysle ;)

a takie rózne farfocle pod szyją/na biuscie absolutnie do mnie nie pasuja, bo powiekszają mi biust (jest to efekt najmniej pożądany ;) )

emcia

tam chyba jest jakiś top pod spodem, co?
ściągaj!

zwierzatko_mojej_mamy

to to nie jest razem????????

www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 18 Sie 2009, 21:28:36

i buty jakie masz ładne

a dziekuje, buty mojej sis ;) kupiła sobie na moej wesele jakies takie noname i sa mega wygodne - to wyprawiana skóra jest  :dreaming:

Dodany tekst: 18 Sie 2009, 21:46:55

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Sie 2009, 21:44:22
to to nie jest razem????????

oczywiscie ze razem  :P :P

a nawet jakby było osobno, to przeciez nie wyszłabym z domu w przezroczystej bluzce  :headbang: :headbang:

emcia

wrobelek0403

emcia patrz moj post wyzej  :P

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 18 Sie 2009, 21:42:17
mayagaramond bluzka zostanie, bo nie mam juz czasu na zakupy przed sobota. bizu jeszcze przemysle ;)

a takie rózne farfocle pod szyją/na biuscie absolutnie do mnie nie pasuja, bo powiekszają mi biust (jest to efekt najmniej pożądany ;) )

a te perly sa trzema sznurami czy jeden zlozony ny trzy? jak jeden to zrob supel i pusc luzno jak trzy to byloby lepiej jakbys poszukala czegos dyndajacego.