sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Kasia

ten ostatni żakiecik moze być :)

panikarola

ja znow czegos szukam na wesele, czerwiec to bedzie, figura gruszka tudziez nawet ostatnio klepsydra (piersi mi od stanikow odrosly:)), mala i kluskowato-pulchna. a moze ktos mi cos sprzeda, co juz weselnie zuzyl, w sensie pokazal sie rodzinie i mu w szafie wisi?
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

calla

To teraz odswiezam moj watek, bo nadszedl czas na zakup butow.
W sklepach  tandeta straszna. No chyba, ze sie ma duzo pieniedzy to wtedy mozna zaszalec ;-)

Powiedzcie mi prosze, czy te beda pasowaly do tej kiecki??
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

mayagaramond

Kurde, potrzeby mi nowy monitor, nic nie widze ;) To peep toe?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

calla

Cytat: mayagaramond w 21 Maj 2009, 14:58:30
Kurde, potrzeby mi nowy monitor, nic nie widze ;) To peep toe?

Tak, to peep toe.
Tylko na boku maja takie malutkie marszczenia i nie wiem czy one beda pasowac.

mayagaramond

Moga byc, ale nie bierz do tego zadnej malej torebeczki wiszacej na ramieniu. Albo wieksza kopertowka albo duza torba. bo bedziesz paniusiowato wygladac ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

calla

Cytat: mayagaramond w 21 Maj 2009, 15:26:40
Moga byc, ale nie bierz do tego zadnej malej torebeczki wiszacej na ramieniu. Albo wieksza kopertowka albo duza torba. bo bedziesz paniusiowato wygladac ;)

No duzej czarnej nie mam, ale skusze sie chyba na kopertowke jakas. Jak znajde...

Aaaa i dzieki za opinie :-)  :beer:

mayagaramond

Cytat: calla w 21 Maj 2009, 15:28:40
Aaaa i dzieki za opinie :-)  :beer:

nowy monitor jeszcze poczeka ;)  :beer: :beer:

renata

fajna sukienka na letnie wesele :)

magoo

dziewczyny, co z biżu proponujecie do czarnej sukienki?? Myslalam o srebrze, ale moze cos innego?? Chcialabym ją troche ozywic, a buty na 100% beda czarne (sandaly) I jaka torebka? Jak macie jekies propozycje to poprosze :)

Kiecka wyglada tak:

zwierzatko_mojej_mamy

magoo no nadal fiolety i turkusy i amaranty panuja - ja bym rypnela wielka broche fuksjowa pod cycami, takaz torebe, kolczyki i done ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magoo

:hmm: ja i brocha?? no sama nie wiem. Ale "modne" kolory, ktore wymienilas podobaja mi sie :)

mayagaramond

Cytat: magoo w 12 Sie 2009, 22:40:49
:hmm: ja i brocha?? no sama nie wiem. Ale "modne" kolory, ktore wymienilas podobaja mi sie :)

brocha to dobry pomysl, tylko jaaks duza, nie musi byc z prawdziwymi brylantami ;)

Tylko jesli zdecydujesz sie na fuksjowa broche, to nie dobieraj wszystkich dodatkow (kolczykow i torebki w tym samym kolorze), mozesz zalozyc do tego np. ciemnoszara torebke.

wrobelek0403

i ja mam dylemat weselny. w zasadzie to nie wesele, tylko slub, chrzciny i obiad na rodziny i przyjaciół

najchetniej poszłabym w tej szarej spodnicy, ale nie mam pomysłu na góre, kilka przykładów  :knuje: :knuje:

myslałam, zeby poszukac bluzki w kolorze granatowym/turkusowym - wtedy pasuje mi turkusowowa torebka, albo moze sliwkowym - kurcze nie bardzo mam czas na bieganie po sklepach, ech...

dodatkowo dysponuje jeszcze szpilkami ze srebrnej, matowej skórki i takąż torebka

laski, pomozcie  :pray: :pray: :pray:

Dodany tekst: pon 17 sie 2009 13:41:51 GMT-1

Dodany tekst: pon 17 sie 2009 14:42:20 GMT-1

Dodany tekst: pon 17 sie 2009 15:43:24 GMT-1

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

golinda

ta spódnica+ marynarka +czarna albo ta wzorzysta bluzka pod spodem wyglądają super
niestety jak ściągasz marynarkę, to ta bluzka wzorzysta dodaje Ci kg (ja wiem, że to biust tak naprawdę dodaje, ale ona jeszcze podwaja efekt) - czyli zestaw 3 i 5 są bardzo dobre, ten z paskiem na wyciągniętej bluzce - nie, nie, nie!
1 zestaw też fajny, ale do pracy

wyglądasz naprawdę fajnie!

zwierzatko_mojej_mamy

natychmiast wykasuj ta fote spodnica1.jpg lol lol lol !!!

www.annawilk.pl

inkageo

Jestem za wersją z wzorzystą bluzką włożoną do środka  :thumbup:
Imagine there is no hate

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Sie 2009, 16:51:28
natychmiast wykasuj ta fote spodnica1.jpg lol lol lol !!!

rzondzi, co? oto jak bez photoshopa można dodać sobie 30 lat :)

mayagaramond

ale laska z Ciebie!!!!

Torebka - nie, to jest torebka wieczorowa i nie pasuje, wygladasz jak paniusia, jeszcze ci yorka brakuje ;)

Podoba mi sie z wzorzysta bluzka w srodek i z czarna bluzka. Nie jestem przekonana do marynakri, czy ona sie swieci?

wrobelek0403

Cytat: golinda w 17 Sie 2009, 16:56:33

rzondzi, co? oto jak bez photoshopa można dodać sobie 30 lat :)

czepiacie się  :P :P

Dodany tekst: 17 Sie 2009, 17:16:14

marynarka lekko się swieci, ale to taki matowy polysk.

bez czuje się zle, bo moja talia nie jest idealna ;)

do tego moge miec czarna kopertówke, o ile tesciowa dysponuje, bo moja chwilowo niedysponowana jest ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mobka

dla mnie zestaw z perlami

Dodany tekst: 17 Sie 2009, 17:18:17

Aaaaa i nie lubie cie - za tego south beacha przy takiej figurze :P

wrobelek0403

Cytat: mobka w 17 Sie 2009, 17:17:57

Aaaaa i nie lubie cie - za tego south beacha przy takiej figurze :P

mobka, to kwestia dobrze zrobionego zdjecia ;)

ja mam tir-opone na brzuchu i potwornie się jej wstydze  :blush: :blush: dlatego marynarka musi być ;)

rubin04

Ja tylko chciałam napisać że ta turkusowa torebka jest piekna i bardzo Ci jej zazdroszczę!

zwierzatko_mojej_mamy

o matko - to ta turkusowa torebka to ta sama co byla na rece przy stajling a la ciotka-klotka? w zyciu bym nie wpadla na to, ze ona ladna!! :D tzn jest super, a na tamtej focie to wszystko tak wygladalo, ze ufff ;)

aha - kostium ostatni jak sie zapniesz to juz mi sie nie podoba

spodnica jest swietna, tylko nie moge sie zdecydowac co mi tutaj pasuje najbardziej, bo te zakietki to takie tez dla mnie postarzajace - bardzo formalnie wyglada Pani w tym - niby bez tancow ma byc, ale kto to zgadnie, co wyjdzie ?;)
mi przypada do gustu pierwsze najbardziej, tylko to z kolei za bardzo codzienne -  pomijajac spodnice ;)
alem doradzila lol lol

www.annawilk.pl