sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

brawurka

dziewczyny czy bardzo źle będa wyglądały te buty do którejś z tych sukienek?

brawurka

brawurka

wrobelek0403

brawurka132 no nie wiem, moze do tej drugiej i ostatniej... Ale ja bym generalnie stawiała na jakis delikatniejszy bucik.

A kiecki to wszystkie piekne  :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Moim zdenim tez nie pasuja...nie masz jakies mnie zabudowanych, ktore moglabys teraz zalozyc? Balerinki tez bylyby OK.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

bozena.dp

sukienki bardzo ładne :ok:
ja się nie znam, ale wydaje mi się, że te buty nie bardzo... ale zgadzam się z maya, ze balerinki powinny byc ok :)

inkageo

Pokaż jakie jeszcze masz do wyboru :)
Imagine there is no hate

brawurka

calla

Kupilam sobie taka o to sukienke. (Kolor granatowy na zdjeciu w rzeczywistosci jest fioletowy).
Myslicie, ze nadaje sie ona na wesele?? Nie chce sie stroic nie wiadomo jak, bo podejrzewam, ze po polnocy i tak wyladuje w domu ;-)
I powiedzcie prosze, jakie buty do niej?
Wesele w sierpniu, wiec pewnie bedzie cieplo.
Wenn Dir das Leben eine Zitrone gibt, mach Limoncello ;)

elve

bardzo ładna, tylko taka trochę zbyt "dzienna"

czy pasuje to zależy od charakteru wesela, miejsca w którym się odbędzie

calla

Forme bardziej wyjsciowa uzyskam, jak zaloze do niej jakies dodatki typu bizuteria.
A bedzie to w takim miejscu: http://www.hotel-wodnik.com.pl/pl/site/208/prezentacje/
Tylko nie wiem, czy sala bedzie dokladnie tak samo wygladala jak na zdjeciu. Nigdy tam nie bylam na weselu.

mayagaramond

A z czego ona jest? Bo jak z dzianniny to nie bardzo. Z butow zalozylabym do niej gladiatory na obcasie, ale ja do wszystkiego zakladam gladiatory ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magoo

Wow  ;) Masz już sukienke na sierpniowe wesele? Normalnie gratuluję bo ja też się w sierpniu na weselicho wybieram, ale nawet jeszcze nie myślałam, że coś trzeba ubrać...  :blush:

Sukienka mi się podoba :)

calla

mayagaramond poliester i elastan. Ona jest lekko taka polyskujaca.

Dodany tekst: 07 Kwi 2009, 07:40:22

magoo akurat mi wpadla w rece to kupilam, bo nie lubie kupowac czegosc jak musze, na ostatnia chwile. Wtedy biore co jest, albo nic nie biore i ide w starym ;-) Tak bylo w tamtym roku.

Na to wesele ide tylko z grzecznosci, kompletny brak ochoty mam wiec i stroic sie nie chce nie wiadomo jak.

elve

calla jeśli idziesz z takim nastawianiem, to nadaje się :)
na dodatki nie mam jeszcze pomysłu, ale czasu jest sporo

zwierzatko_mojej_mamy

calla sukienka fajowa  :thumbup:  - ja bym pewnie ubrala do niej spodnie  :rotfl: :rotfl: i wielkie korale ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

golinda

wg mnie nadaje się i to bardzo! do tego ładne dodatki i będzie git.
dlaczego przyjęło się, że na wesele trzeba zakładać tafty i inne badziewia?
to panna młoda ma być "strojna" :)

inkageo

Ja wychodzę z założenia, że wieczorowe i odpowiednie jest to czego nie założyłabym na dzień i na przykład na spacer czy do kawiarni ;) Mam mieszane uczucia co do tej sukienki, ale na pewno dodatkami można zmienić jej charakter na bardziej wyjściowy :) Fajne kolory ma, więc jest pole do popisu :)
Imagine there is no hate

elve

golinda mnie sznurkowe wykończenie dekoltu nie pasowało, takie plażowe

nigdy nie miałam ne weselu tafty...
byłam na dwóch weselach w tej samej sukience (tej ze zdjącia ;) ), na jednym wyglądałam ok, na drugim jakbym się przypadkowo przyplątała

magdarynka

Ja nie wiem czy od tafty te swiecace materialy nie gorsze

golinda

Cytat: magdarynka w 07 Kwi 2009, 10:45:16
Ja nie wiem czy od tafty te swiecace materialy nie gorsze

tafta też się świeci
zresztą to był tylko przykład, chodziło mi o super strojne sukienki, w których większość wygląda jak na balu przebierańców
młoda dziewczyna nie musi z siebie robić ciuchami starej matrony tylko dlatego, że to wesele

nadal uważam, że tego typu sukienka jest ok, jeśli dodatki będą odpowiednie (więc szpilki, a nie japonki ;) )

szelma

Mnie się sukienka bardzo podoba! brawo Do tego jakieś fajne buty na obcasie i dodatki - i będzie super :).

magdarynka

Owszem tafta ma polysk, ja mam na mysli taki material "podszewkowy'.  Niewazne, i tak sie zgadzam z opinia na temat strojenia sie na wesele.