wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

A ja mimo wszystko polecam baby jogger City mini. Tyle że raczej 3 kołowy nie, chyba że GT. Od maclarena jest dużo lepszy, a składanie i rozkładanie to bajka, nie tłucze się na chodnikach, ma niezła amortyzację na przodzie, lepsza niż maclaren na 4 kołach. No i rozmiar po złożeniu tez super, kółka sue ściągają. Bajka ;D

jo_miekka

Cytat: golinda w 17 Lut 2014, 15:30:17
czyli bliźniaczy to byłby ten?

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=388&%3CosCsid%3E
Tak, to bliźniacze xt.

Dodany tekst: 17 Lut 2014, 15:34:11

I właśnie widzę, że przpełaciłam o 50pln.

konwalia

marax

Cytat: jo_miekka w 17 Lut 2014, 15:27:43
golinda z mojego researchu wynika, że jedynie XT lub XLR wchodzą w grę. Z tym że ten drugi za duzy jak dla mnie.
ja miałam oba zdecydowanie wygodniejszy XLR. Nie mieliśmy problemów z jego wożeniem w samochodzie.

mobka

Konwalia, ono się dobrze kręci, po prostu trzeba włożyć trochę siły jak dziecko jest w środku, a jak jeszcze podloga jest gładka jak w marketach, to się ślizga, bo na nie nie ma dużego ciężaru rozlozonego i traci przyczepność.

konwalia

Rozumiem, to pewnie wynika z podłoża. Ale i tak uważam, ze to lepsze niż parasolka.

jestynka

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

jo_miekka

Cytat: jestynka w 17 Lut 2014, 15:52:45
fajny :)
No, fajny, dziewczyński. On jest taki bardziej malinowy niż różowy.
Mi się ten wóz podoba, szkoda tylko, że dziecko mam niewózkowe ;)

golinda

Cytat: mobka w 17 Lut 2014, 15:32:31
A ja mimo wszystko polecam baby jogger City mini. Tyle że raczej 3 kołowy nie, chyba że GT. Od maclarena jest dużo lepszy, a składanie i rozkładanie to bajka, nie tłucze się na chodnikach, ma niezła amortyzację na przodzie, lepsza niż maclaren na 4 kołach. No i rozmiar po złożeniu tez super, kółka sue ściągają. Bajka ;D

dzięki, pójdę go obejrzeć
widzę, że jest dwie stówy droższy od maclarena
pewnie trudniej go też później sprzedać...?

mobka

Golinda, Konwalia twierdzi, że nie. Na forum gazety chyba spore zainteresowanie nimi jest.

ddu

mobka, ponawiam pytanie, jakie wózki sprzedajesz?

mobka

Maclarena xt i bugaboo 2 offwhite/red.

konwalia

Golinda spokojnie sprzeda się później

ddu

golinda

kupiliśmy baby jogger city mini :)
fajny, lekki, szkoda że czerwony (do wyboru był jeszcze czarny)

konwalia

super, czyli wygrał z maclarenem
daj znać jak się użytkuje, choć pewnie w "teren" zostaje easywalker?

golinda

Cytat: konwalia w 06 Mar 2014, 22:38:18daj znać jak się użytkuje, choć pewnie w "teren" zostaje easywalker?

dzisiaj byłam z nimi na pierwszym spacerze baby joggerem, tu w okolicy, czyli dziury, wertepy, mały kawałek asfaltu
bez zarzutu, choć różnica (w takim terenie) między nim a easywalkerem jest jak między oplem corsą a audi A8 :D

ddu

jusia chyba miała, choć nie wiem, czy do mutsy

cumberland

bardziej chodzi mi o to jak się sprawdza i czy warto, więc w sumie nie musi być tylko do mutsy ;)

rilla

ja właśnie chyba na wiosnę taką lascal kupię... może hm używaną

errata

a to jest taka pasująca do każdego wózka? Bo ja też chce kupić, tylko nie wiem, czy do maclarena, czy do teutonii ;D

feeling.good

errata, tak. My ją przez chwilę mieliśmy przy dużym wózku, a później już tylko przy maclarenie