wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

zosia2007

Cytat: marax w 17 Sty 2014, 12:50:22
x lander jest wielkogabarytowy ? ja tego bugaboo na oczy nie wiedziałam. Nawet nie wiem gdzie we Wrocławiu mozna go zobaczyć. Musze poszukać/.
mniejszy niż roan ale jednak spory
coś jak mutsy,

mobka

Marax, u Abkasi zobaczysz. Tylko ona ma nowszy model, ale tam niewiele się zmieniło.

marax

Cytat: mobka w 17 Sty 2014, 13:24:17
Marax, u Abkasi zobaczysz. Tylko ona ma nowszy model, ale tam niewiele się zmieniło.
no właśnie co tam sie zmienilo miedzy 2 a 3 ?

mobka

Jest trochę inny pałąk, nie cały z pianki, trochę inaczej się chyba rozkłada i nie wiem czy coś jeszcze ;)

konwalia

mobka

Czyli prawie nic nie zmienili. Na plus tylko, że się nie składa jak nic nie ma zamontowanego. Regulacja rączki na minus moim zadaniem. Hamulec bez znaczenia dla mnie. Gondola uzytkowalam bez tego plastiku, bo nie wiedziałam gdzie go wsadzić.

zwierzatko_mojej_mamy

oo, regulacja beznadziejna, po cholere, ja gondole uzytkowalam bez plastiku, zeby mi sie w bagazniku skladala w plaska deske
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jo_miekka

Kupiliśmy dziecku nowy wózek. Techno XT.
I czekamy, keidy przyjdzie czas, żeby w ogóle w nim jeździła ;)

mobka

jo_miekka

mobka niestety, miał być w prezencie i musiał być nowy. Głupio. Ja tam lubię używki.
A sprzedałaś swój?

mobka

Jeszcze nie. aktualnie dysponuje 3 wózkami :D czekam na wiosnę, żeby wystawić.

jo_miekka

Cytat: mobka w 17 Lut 2014, 12:49:32
O mamusiu!
Trzy wózki!
A za ile wystawiasz?
Z ciekawości pytam, bo w przyszłości pewnie swój sprzedamy.
Oglądaliśmy też bjcm na żywo. No fajny, ale jednak kawał wózka, no i D. był przeciw.

ddu

Cytat: mobka w 17 Lut 2014, 12:49:32

a jakie sprzedajesz?
ja mam po Heli, ale ponieważ w międzyczasie używała go dwójka chłopaków... nie wiem, co z niego będzie

Kasia

my bylismy na uzywanego stokka v3 zdecydowani a tu sie naczytałam ze na allegro sa czesto podróbki :ohboy:
wózki podrabiają, no kpina :zly:

justynaaaa2

Kasia też gdzieś czytałam o tych podróbkach, nawet na jakimś forum laski dawały linki do podróbek, ale powiem szczerze, że ja za bardzo tych różnic o których one pisały nie zauważyłam  :hmm:

Kasia

ja też pewnie bym nie widziała ale podrób nie lubię a jak je kupować to już swiadomie i po podróbowych cenach ;)
a nie ze płacisz jak za stokka a masz prawie stokka :ohboy:
a po drugie, kupie podróbę w cenie stokke, nie bede wiedziała a potem bym miała problem aby go sprzedać, bo jakby mnie ktoś uswiadomił że to podróba to raczej nie zdecydowałabym sie go dalej w obieg puszczać.

wkurzyłam się :hmm:
no chyba ze to blef dystrybutora, bo te sprowadzane stokki jednak jakąś konkurencja są :knuje:

justynaaaa2

absolutnie nie napisałam o braku różnic w kontekście tego, że masz kupować, bo ja też bym nie kupiła, chodziło mi o to, że coś średnio wierzę w te podróbki właśnie  :hmm:

chyba jedyną szansą na niekupienie podróbki jest pokazanie od osoby sprzedającej przedłużonej gwarancji
myślę, że każdy to robi a tam trzeba podać nr seryjny, pewnie strona stokke by nie zarejestrowała nieistniejącego wózka  ;)

Kasia

a nie, absolutnie tego tak nie odebrałam :) spoko bighug

no własnie ja tez nie wiem czy te podróbki to nie blef
a podobno te podrobki da się zarejestrowac na stronie stokke i wydrukowac gwarancje lol lol lol
podobno naklejka z nrem seryjnym tez jest

na fb stokka nie oferuja pomocy, pisza zawsze że jedynie wózek zakupiony w sklepie z ich listy jest gwarancja oryginalnosci .....

jestynka

mobka dla szymona nie zostawiasz spacerówki?
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Jo, nie wiem. Chciałabym chociaż z 500zl,ale nie wiem czy tyle dostanę. Wystawie licytacje pewnie.
A jaki kolor macie?

justynaaaa2

jo_miekka

golinda

który maclaren jest "najlepszy"?
chodzi mi o wózek nie tylko na chwilę samolot/autobus, ale taki, którym po mieście prostych chodnikach można wygodnie pojeździć
bo moim Pippi się nie da

jo_miekka

golinda z mojego researchu wynika, że jedynie XT lub XLR wchodzą w grę. Z tym że ten drugi za duzy jak dla mnie.