wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

Niech mnie ktoś oświeci gdzie się kupuję osłonę na nóżki do spacerówki  bugaboo ? Czy też nie ma czegoś takiego i musze kupić ten śpiwór za 400 zł ? Co z torbą musze kupić bugaboo nie mogę innej - tylko jak ją używać żeby się trzymała.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 19 Mar 2014, 12:30:19
Niech mnie ktoś oświeci gdzie się kupuję osłonę na nóżki do spacerówki  bugaboo ? Czy też nie ma czegoś takiego i musze kupić ten śpiwór za 400 zł ? Co z torbą musze kupić bugaboo nie mogę innej - tylko jak ją używać żeby się trzymała.
ja mialam normalny spiworek uniwersalny od fasolki chyba pozyczony albo kupiony, taki, co dziecko do niego wsiada - mial dziury na pasy ten spiworek, w zwiazku z czym nie zmienial miejsca przymocowania - mial akurat pod tylek + nogi

torbe wieszalam zawsze normalnie, zsuwala sie do hamulca i zostawala, ale jesli chcesz tansze rozwiazanie, to kup duzy karabinek, przyda sie na pewno do miliona innych rzeczy:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

A po co jest ten sznurek na rączce też nie moge rozkminić :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 19 Mar 2014, 12:44:34
A po co jest ten sznurek na rączce też nie moge rozkminić :)
no tam jest petla, wkladasz reke w petle, zaciskasz, jak psa na smyczy masz ;) jesli Ci sie wozek wysliznie z reki, to nie ucieknie, tylko Cie pociagnie lol

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Mar 2014, 12:45:46
no tam jest petla, wkladasz reke w petle, zaciskasz, jak psa na smyczy masz ;) jesli Ci sie wozek wysliznie z reki, to nie ucieknie, tylko Cie pociagnie lol
nie wpadłabym na to ........ w sumie nie przypomina mi się zebym miała kiedyś taki przypadek

jo_miekka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Mar 2014, 12:45:46
Ooooo, mamy coś takiego w maclernie, też nie rozkminiłam, o co cho

jestynka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Mar 2014, 12:41:13a mialam normalny spiworek uniwersalny od fasolki chyba pozyczony albo kupiony, taki, co dziecko do niego wsiada - mial dziury na pasy ten spiworek, w zwiazku z czym nie zmienial miejsca przymocowania - mial akurat pod tylek + nogi

ode mnie :) jak chcesz marax to moge pożyczyć :)

aniak1211

A ja myslalam ze te sznurki sa do noszenia wozka jak torbe po zlozeniu:D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: jestynka w 19 Mar 2014, 12:56:16
aaa, przepraszam, pojebaly mi sie lejce ;D

www.annawilk.pl

marax

Cytat: jestynka w 19 Mar 2014, 12:56:16
ja mam jakiś śpiworek musze zobaczyć czy pasuje. Dzieki za propozycję, najpierw sprawdzę ten co mam.

ddu

ja nosiłam torbę na karabinku

ale teraz muszę kupić nową. jak ktoś poleca jakąś ładną torbę na wózek, kt. nadaje się też na ramię - poproszę

śpiworek do fotelika samochodowego też będę musiała pożyczyć/kupić

no i przede wszystkim wózek :D na razie czekam na gondolę po H, ale potem, gdyby któraś chciała sprzedawać jakąś super spacerówkę, pamiętajcie o mnie

marax

Cytat: ddu w 19 Mar 2014, 14:01:30
ja nosiłam torbę na karabinku

ale teraz muszę kupić nową. jak ktoś poleca jakąś ładną torbę na wózek, kt. nadaje się też na ramię - poproszę

śpiworek do fotelika samochodowego też będę musiała pożyczyć/kupić

no i przede wszystkim wózek :D na razie czekam na gondolę po H, ale potem, gdyby któraś chciała sprzedawać jakąś super spacerówkę, pamiętajcie o mnie
ale na karabińczyku wozicie zwykłą swoją torebkę czy taką specjalnie dla dziecka ? Polecacie jakąś torbę wozkową?

konwalia

Z toreb pole am skip hops, saszetki-mini torby używam do dziś.

A śpiworek możesz zwykły, ja mam do sprzedania dwa, jeden polar wzór krowy, drugi z wartswa materiałowa biało czarny w kwiatki.

A do bbo możesz wpiąć też besafe.

Pasek bezpieczeństwa ma też bj

Dodany tekst: 19 Mar 2014, 14:13:27

A jak chcesz zwykłą torbe z tych co masz, to kup zaczepy jj cole, ja na nich wozilam swoja torebkę albo siatki

ddu

Cytat: marax w 19 Mar 2014, 14:06:03
ale na karabińczyku wozicie zwykłą swoją torebkę czy taką specjalnie dla dziecka ? Polecacie jakąś torbę wozkową?

ja woziłam zwykłe, jedną miałam taaaakąąąą wielką, wszystko się tam mieściło, ale nie miała kieszeni w środku, więc znalezienie telefonu czy kluczy graniczyło z cudem. dlatego teraz chcę kupić już taką z kieszeniami

Dodany tekst: 19 Mar 2014, 14:17:50

Cytat: konwalia w 19 Mar 2014, 14:11:40A śpiworek możesz zwykły, ja mam do sprzedania dwa, jeden polar wzór krowy, drugi z wartswa materiałowa biało czarny w kwiatki.

jest ok do wózka, ale do fotelika już nie. nie da się zapiąć.

Dodany tekst: 19 Mar 2014, 14:18:36

a skip hops też oglądałam. ładne są. ależ mi żal 300-400 zł na materiałową torbę ...;)

Norka

Ddu, to się spóźniłaś. W weekend planetadziecka.pl miała 25% obniżki na torby skip hop. Ale i tak można kupić najtańsze za ok. 229 zł. Jakby co to mam u nich stałą zniżkę 10% ;)

konwalia

Do fotelika to najlepiej śpiworek dedykowany firmowy albo uniwersalny otulacz fotelikowy

ddu

Cytat: Norka w 19 Mar 2014, 14:29:07
Ddu, to się spóźniłaś. W weekend planetadziecka.pl miała 25% obniżki na torby skip hop. Ale i tak można kupić najtańsze za ok. 229 zł. Jakby co to mam u nich stałą zniżkę 10% ;)

dzięki, zajrzę, a gdybyś jeszcze widziała jakieś promocje, daj znać :)

no taaaaaak najbardziej podoba mi się taka za 558 :D

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

fasolka1980

ddu, taka cena za torbę na pieluchy jest IMO bardzo niezrównoważona ;)

ddu

zdecydowanie :D
a dopiero teraz przeczytałam, że ona taka eko
zwróciłam uwagę na to, że jest szara
i taka, że mogłabym ją kupić jako normalną

większość ma durne wzorki

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

konwalia

Fajne torby do wózka z przegródkami bywają w tkmaxxie za 89-119

ddu

o! tk maxx nawet już mamy w toruniu, od kilku dni
może się doczłapię

golinda

Cytat: fasolka1980 w 19 Mar 2014, 15:06:49
ddu, taka cena za torbę na pieluchy jest IMO bardzo niezrównoważona ;)

aaaaaa, grubo

poza tym, że brzydka