wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

konwalia

Ja parasolki nie znoszę szczerze. Mobks będziesz zadowolona, a potem sprzedasz bez wielkiej straty, to swietna alternatywa dla parasolki, a dużo wygodniejsza.
Jo moja Daga znowu korzysta z wizja, nie tak jak kiedyś, ale czasem sama chce, a np do miasta komunikacją miejska zawsze biorę wózek

zwierzatko_mojej_mamy

nie rozumiem, co mozna miec do parasolki ;) sklada sie do waskiej palki, wszedzie wejdzie, w odroznieniu od normalnego wozka, sklada sie jednym kopnieciem, mlody uwielbia, prowadzi sie wiadomo,z e nie tak, jak bugaboo, no ale zaden sie tak nie prowadzi ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jo_miekka

mobka a ten Twój jak się składa?
Trzy koła do mnei nie przemawiają.

Kasia

zwierzu, no ja czułam że pcham wózek
stokke prawie sam jechał
dla mnie to była znaczna różnica, tym bardziej jak musiałaś prowadzic jedna ręką no to dla mnie już bardzo niewygodne przy parasolce było ;)
no nie lubię parasolek :)

jestem ciekawa tego espiro

konwalia

Gorzej się prowadzi jedną ręką, jak dziecko lezy nie masz dostępu do kosza, jak powiesisz siatki, a dziecko wstanie to leci do tyłu

zwierzatko_mojej_mamy

jedna reka prowadzi mi sie ok, nie korzystam z kosza w sumie wcale, nie robie zakupow z dzieckiem i nie wieszam siatek - ostatni zarzut chyba tez dotyczy normalnych wozkow, bugaboo by mi tez polecialo z ciezkimi siatkami, maclaren z lekkimi tez nie

www.annawilk.pl

cumberland

eee no komfort prowadzenia parasolki a mutsy to jest niebo a ziemia
dokładnie taki sam jak komfort wpakowania tej parasolki do bagażnika vs wpakowanie mutsy :D

ale nie mówcie mi, że Wam się tak samo parasolką jeździ jak porządnym pierwszym wózkiem

niewiemjaka

cumber trafne porównanie :D

ja przy drugim musze sobie sparwic jakas porzadna parasolke :)

marax

zwierz maclaren ten ktory masz ma to pęknięcie na stelażu po poleciał z siatką jak Laura zeszła z wózka. Raczej nie ma szans żeby wywrócił się z dzieckiem.

zwierzatko_mojej_mamy

cumberland no przeciez napisalam, ze nic nie zastapi bugaboo, ale rozmawiamy chyba o wozku docelowym dla starszaka, tak odebralam post jo - nie sadze, zeby za rok znowu chciala zmieniac, to dla mnie nic nie pobije parasolki, na pewno bym sie nie pakowala w gabaryty pierwszowozkowe kupujac takiego uzycia wozek

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 14:14:14

Cytat: marax w 13 Sty 2014, 14:10:37Raczej nie ma szans żeby wywrócił się z dzieckiem.
konwalia napisala, ze jak dziecko wstanie to poleci, nie ze z dzieckiem ;)

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 13 Sty 2014, 14:13:52
cumberland no przeciez napisalam, ze nic nie zastapi bugaboo, ale rozmawiamy chyba o wozku docelowym dla starszaka, tak odebralam post jo - nie sadze, zeby za rok znowu chciala zmieniac, to dla mnie nic nie pobije parasolki, na pewno bym sie nie pakowala w gabaryty pierwszowozkowe kupujac takiego uzycia wozek

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 14:14:14
konwalia napisala, ze jak dziecko wstanie to poleci, nie ze z dzieckiem ;)
to zależy co tam powiesisz wtedy był wiatr wiec pewnie i to miało znaczenie. Stelaż się chyba nadal trzyma ?

zwierzatko_mojej_mamy

nic nie wieszam :D trzyma sie wszystko ;)

www.annawilk.pl

mobka

Jo składa się pięknie w mała kosteczke. Maclaren xt, czyli mniejszy niż xlr zwierzątka i tak zajmuje pół bagażnika, bo wchodzi tylko na ukos. I kół nie da się zdjąć. Bjcm jest też 4 kołowy.

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 15:34:05

Samochód mam ten sam co wy ;)

zwierzatko_mojej_mamy

zalezy od bagaznika, mi wchodzi naormalnie, a jak wiadomo, mam auto typu pierd, poza tym miesci sie tez za siedzeniami przednimi pod nogami pasazerow tylnich, ktorych nie posiadam

www.annawilk.pl

mobka

A w środku sie mieści, nawet w lupo. Ale o wsadzeniu do bagażnika w lupo mogę pomarzyć. Nawet jak półkę zdejme ;)

jo_miekka

Cytat: mobka w 13 Sty 2014, 15:33:41Jo składa się pięknie w mała kosteczke. Maclaren xt, czyli mniejszy niż xlr zwierzątka i tak zajmuje pół bagażnika, bo wchodzi tylko na ukos. I kół nie da się zdjąć. Bjcm jest też 4 kołowy.

Interesujące.
Tylko używek nie widzę.

A tu nie chce któraś czegoś sprzedać?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 13 Sty 2014, 16:05:02
A w środku sie mieści, nawet w lupo. Ale o wsadzeniu do bagażnika w lupo mogę pomarzyć. Nawet jak półkę zdejme ;)
nic nie musze zdejmowac ;) wchodzi jak w maslo ;) ale kolezanka miala problem z innym wozkiem przy skodzie fabii - gleboki bagaznik, ale wejscie ma waskie i nawet skosem nie wchodzilo

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 16:09:48

jo_miekka ja bugaboo lol

www.annawilk.pl

salsa

ja narazie nie planuje zmiany wozka, joolz mi w zupelnosci wystarcza
on jest bardzo wygodny , lekki a ze spacerówką składa się tak:
prowadziłam raz czy dwa parasolkę i wydaje mi sie to mało wygodne
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

Ja mogę sprzedać pipi m&p
Tak marax, chodzi mi o to, ze np moja codzienna torba kilka kg przeważa, a zwykłego wózka nie, więc używam elita

Angie

jo_miekka jak kupisz spacerówkę to do mury już nie wrócisz.
Ja miałam mutsy, który bardzo lubiłam, ale spacerówka miała tyle plusów, że tamten chętnie sprzedałam.
Nie wspominam pchania parasolki jako dramatu, dla mnie było ok. Może to wynika z tego, że Lena była lekka,
ale bez przesady.

Dodany tekst: 13 Sty 2014, 17:03:41

konwalia ale pipi do dłuższego używania chyba się nie nadaje   :blush: :blush: :blush:

jo_miekka

Cytat: Angie w 13 Sty 2014, 17:03:11jo_miekka jak kupisz spacerówkę to do mury już nie wrócisz.

I bardzo dobrze!
Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ale nienawidzę tego wózka w wersji spacerowej.

mobka

Jo,  ja mam maclarena xt do sprzedania.

konwalia

Angie dla mnie żadna parasolka nie nadaje się do używania innego niż np z auta do lekarza. ;)
Tylko pelna raczka i normalny koszyk

pipi ma wg mnie jedna zalete-cenę

Angie

jo_miekka na Twoim miejscu poszukałabym jakiegoś maclarena.
Sama kiedyś chciałam też kupić cybexa callisto, więc może zerknij.

Albo któryś z wózków polecanych przez dziewczyny :)