wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marlen_ka

Cytat: goga w 29 Gru 2010, 23:31:07
mary_popins ale za taką kwote jak ty napisałaś ( pewnie nieświadomie) to nie tylko wózek może kupić ;) :D
ja na pewno kupiłabym sobie moje wymarzone audi A8

mary

goga dopiero teraz zauważyłam  :mocking: Cóż, jestem od kilku dni mocno chora, miej mnie za usprawiedliwioną ;)

goga

usprawiedliwiam :D :D ale chciałabym taki budżet ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

justynaaaa2

Cytat: marlen_ka w 29 Gru 2010, 23:38:21
ja na pewno kupiłabym sobie moje wymarzone audi A8
dopiero jak przeczytałam o tym audi to zakumałam o co chodzi :D
a czytałam tą cenę już dzisiaj kilka razy i dziwiłam się godze o co jej chodzi ;D

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

abkasia

jak dobrze, ze nie musze juz kupowac wozka :D
i ja mialam nieprzekladana spacerowke... i swietnie sobie z tym radzilam...
i nie bardzo rozumiem te swierdzenia, |:"nie wtobrazam sobie wozic takie male dziecko tylem" ..
ja wozilam i jakos oboje mamy sie swietnie...

pewnie, ze to ulatwia sprawe, ale da sie bez tego zyc.. ;)

Dodany tekst: 30 Gru 2010, 13:48:28

a i tak wiekszosc rzeczy okazuje sie w praniu...

Justynna

Cytat: abkasia w 30 Gru 2010, 13:47:31
jak dobrze, ze nie musze juz kupowac wozka :D
i ja mialam nieprzekladana spacerowke... i swietnie sobie z tym radzilam...
i nie bardzo rozumiem te swierdzenia, |:"nie wtobrazam sobie wozic takie male dziecko tylem" ..
ja wozilam i jakos oboje mamy sie swietnie...

pewnie, ze to ulatwia sprawe, ale da sie bez tego zyc.. ;)

Dodany tekst: 30 Gru 2010, 13:48:28

a i tak wiekszosc rzeczy okazuje sie w praniu...

jakbym nie miała takiej możliwości, to bym woziła Miśka tyłem i już, ale mam taką możliwość i teraz trudno byłoby mi z tego zrezygnować :)
Przyzwyczaiłam się do tego, że go widzę, że mogę do niego gadać jak sobie spacerujemy, że widzę od razu kiedy zasnął i takie tam :D

marlen_ka

moja Lila natomiast bardzo sie denerwuje jeżdząc przodem do mnie. zaraz jest ryk, bo nie widzi wszystkiego:)

marax

Mi chodzilo z kolorem bardziej o to ze płowieje okropnie  .daszek pozniej sie przekłada do spacerówki i widac znaczna różnice . Bez przesady chyba z tym nagrzewaniem sie .

OlaFasola

Cytat: maraxela w 31 Gru 2010, 00:06:07Mi chodzilo z kolorem bardziej o to ze płowieje okropnie  .daszek pozniej sie przekłada do spacerówki i widac znaczna różnice . Bez przesady chyba z tym nagrzewaniem sie .
Mi tam nic nie zblakło, a mam czarny wózek. A lato było bardzo słoneczne i całe dnia na dworze spędzaliśmy.

konwalia

to mam z głowy ;)

wygrał transporter czerwony-w sumie to bardziej bordo(jeśli się załapiemy jeszcze) lub czarny

podobał nam się jeszcze bebeconfort elea(ale 2kg więcej i cena dużo wyższa)

dlaczego: waga-wszystkie z przekładanym siedziskiem miały min 2kg więcej, niektóre były większe ode mnie (mam 162cm), cena moim zdaniem ok gondola, spacerówka,śpiwór, fotelik+adaptery, 2org folie(gond+spacer), torba org, parasolka wyjdą 2300 +ok7% podwyżki (vat+podwyżka producenta)
dodatkowo zadecydowało to, że importer(i serwis) jest 2ulice od nas

od 2010 stelaż jest już poprawiony, od 2011 zmienia się kolorystyka-nie bedzie czerwonego i szarego, wejdzie fiolet i jasny szary
w połowie roku mutsy ma wprowadzić nowy model

ps. co do plowienia-wydaje mi sie, że materialy bawelniane plowieją szybciej i akurat budy są osobne do gondoli i spacerówki

zuzia

Kata

Tez bym brała fiolet :)

My mamy Mutsy 4Rider na pompowanych kołach i gondola jest w kolorze czarnym z taką delikatną białą krateczką, a spacerówkę mamy w kolorze champaigne.
Pozdrawiam

Kata

Justynna

Cytat: sputnik w 30 Gru 2010, 23:51:22
spacerówkę kupiłam 3 kołową ABC design, dziecko jest szczęśliwe, że nie ogląda matki tylko świat  :rotfl:
Michał na razie nie protestuje, ale jak mu się odwidzi, to pewnie w tempie ekspresowym będziemy przekładać :D

vobi

konwalia, no to gratuluje wyboru wozka, zawsze to jeden problem z glowy ;)

Cytat: konwalia w 31 Gru 2010, 10:44:43dodatkowo zadecydowało to, że importer(i serwis) jest 2ulice od nas

no, to tez ma duze znaczenie, choc zycze zebys z serwisu korzystac nie musiala :D

marax

moze mi tak zblaklo bo trzymam wozek na tarasie - zadaszony ale zawsze to inaczej niz w domu .

ishka82

Lwica

Ponawiam pytanie które kiedyś zadawałam.

Sprzedaje któraś z was TAKO JUMPERA?   :bra:

Wygląda na to, że bedzie używany wózek jednak tym razem. No chyba, że kupię jakieś nieznane tanie coś.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

ishka82

Dorotka1981, ja pewnie będę sprzedawać, ale to jeszcze nie teraz niestety.

rilla

Cytat: Dorotka1981 w 06 Sty 2011, 12:05:27
Ponawiam pytanie które kiedyś zadawałam.

Sprzedaje któraś z was TAKO JUMPERA?   :bra:

Wygląda na to, że bedzie używany wózek jednak tym razem. No chyba, że kupię jakieś nieznane tanie coś.

Bożenka ja mam w sumie sprzedania, już go w sumie nie używamy... chcesz pw?

Lwica

Cytat: rilla w 06 Sty 2011, 12:26:24Bożenka ja mam w sumie sprzedania, już go w sumie nie używamy... chcesz pw?

Chcesz.... Dorota   :P :blush:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

natka

konwalia mysle ze bedziesz z transportera zadowolona :) ja mam ale bezowego ( a bardzo chcialam czerwony), co prawda na razie malo uzywany. myslalam i o innych wyzokach ale w koncu wybralam ten o ktorym myslalam od poczatku ;) co do akcesoriow, to na razie mam tylko folie i  oslonke na nozki( ta byla w zestawie), torby jeszcze nei kupilam ale na pewno nei wezme takiej od mutsy, na allegro mozna znalezc fajne i calkiem nei drogie. Pozniej dokupie parasolke i juz :) aaa w transporterze jest juz adapter do fotelika mc citi

Kasia

kupiłam kolejny wakacyjny wózek :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login