wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

czesc dziewczyny,

dzis po kolejnej rundce po salonach, wklejam zdjecia.

Jestem zmeczona i zrezygnowana. Bo juz sama nie wiem, co mi sie podoba, w czym dobrze wygladam :(

PLIZZZZZ POMOCY, bo oszaleje i zamiast na ślubie odwiedzicie mnie w Tworkach  :-/

acha, suknia juliarosa bedzie miala inny dekolt (małe zdjęcie) i dłuższy tren.

z góry dzieki za opinie :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: "wrobelek0403"PLIZZZZZ POMOCY, bo oszaleje i zamiast na ślubie odwiedzicie mnie w Tworkach :-/

Moja kolezanka tam mieszka, wiec mialabym po drodze :-D

Juz ogladam i sie zaraz wypowiem.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

panikarola

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.

mayagaramond

Ja bym dzialala metoda eliminacji - z tych 3 najbardziej podobasz mi sie w sincerity (3289). Podobaja mi sie ukosne pasy, ale sukienka jest chyba za duza?

Pasek w talii nie, a w julia rosa nie podoba mi sie koronka
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

kotabma

mayagaramond

Wrobelku - wrzuc moze wszystkie do picassy, zeby mozna bylo je razem obejrzec.

nionczka

mona_liza

Cytat: "mayagaramond"Ja bym dzialala metoda eliminacji - z tych 3 najbardziej podobasz mi sie w sincerity (3289). Podobaja mi sie ukosne pasy, ale sukienka jest chyba za duza?

Pasek w talii nie, a w julia rosa nie podoba mi sie koronka

Jak najbardziej popieram!!!

rilla

mnie się bardziej podobałaś w tych z Agnes/Demetrios... hm ja bym coś pomyślała o podkreśleniu talii, albo inny dekolt...

[ Dodano: 25-01-2008, 19:48 ]
model 1353 i ten model 7271L:)

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

A tak poza tym, to nie chce mieszac koncepcji (bo chyba chcesz rybke), ale bardzo ladnie wygladalas w gaudi.

bozena.dp

Cytat: "mayagaramond"Wrobelku - wrzuc moze wszystkie do picassy, zeby mozna bylo je razem obejrzec.

popieram

a z tych 3 sukienek które teraz pokazałaś, to mi też najbardziej podobasz się w tej ostatniej  :-D

Kasia

sincerity 3289

też ją przymierzałam i wiem że sukienka jest bomba :)
moja mama i moja siostra zgodne stwierdziły że pownnam ją brać :)

ona super modeluje każdą sylwetkę i ma piękny tren :)

ja jej prawie nie kupiłam -  używanej
znalazłam za jakieś marne pieniadze idealną rozmiarowo :)ale jak zadzwoniłam to było już nieaktualne :)

BTW fajne salony wybierasz że tak na luzie robisz zdjecia :)

mi w katrin nie pozwolili zrobić fotki w tej sukience :(

wrobelek0403

dzieki, nizej sukienki, które wchodzą w gre:

wszystkie sa dobre w talii, ale za duze w biodrach i biuście.

Jedynie julia byla tak za mala w biuscie ze jest niezapieta - nie widac jak sie uklada.
Koronka w julii podoba mi sie, i niesamowity welon :) MArtwi mnie tylko to, ze nie widze efektu koncowego (po zmianach).

maya, bedzie rybka, ale nie taka zdecydowana, bez mocnego podciecia w kolanach.

Kasia, no rzeczywiście lezała świetnie. I ten tren :) Załuję tylko, ze nie mam takich pomocnic, jak Ty miałas w salonie ;)
A salony super, tylko w dwóch nie pozwolili mi zrobic zdjec, wiec znalazłam inny salon z tymi samymi sukniami, m.in. sincerity :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Moje typy dla Ciebie to Cosmobella 7271 albo ta sincerity 3289. Mysle, ze w sincerity wygladasz najladniej.

Julia rosa do mnie nie przemawia - wzor na koronce jest za duzy...I te ramiaczka, moim zdaniem, nie pasuja do Ciebie. Masz ladny kawalek biustu  :) i jakos to tak nie harmonizuje.

Duzy biust ladnie wyglada w amerykanskim dekolcie, takiej szelce na szyi (ale nie jak w Obelixsie).

Kasia

Cytat: "wrobelek0403"Kasia, no rzeczywiście lezała świetnie. I ten tren  Załuję tylko, ze nie mam takich pomocnic, jak Ty miałas w salonie  

no moje pomocnice sa najlepszymi z najlepszych :)

a ta sinceriti super

jedyne co mnie do niej nie przekonywało to to że tonie był rybka tylko taki dzwonek sztywniejszy
i to że taka jednolita jest

ale tern miała super i super modelowała figure

piekna suknia :) i ty w niej dobrze wygladasz

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond

Julia rosa do mnie nie przemawia - wzor na koronce jest za duzy...I te ramiaczka, moim zdaniem, nie pasuja do Ciebie. Masz ladny kawalek biustu  :) i jakos to tak nie harmonizuje.

Duzy biust ladnie wyglada w amerykanskim dekolcie, takiej szelce na szyi (ale nie jak w Obelixsie).

maya, ramiączka byłyby inne - takie szerokie i dekolt przez to głębszy.

Amerykańskie mierzyłam, nie podobaly mi sie, mialam wrazenie, ze skracają szyję i umasywniają mój biust.

Monika

Cytat: "wrobelek0403"Amerykańskie mierzyłam, nie podobaly mi sie, mialam wrazenie, ze skracają szyję i umasywniają mój biust.
http://picasaweb.google.p...514758297157138
hmm... a moim zdaniem to właśnie w tej kiecce najładniej wyglądałaś! Wręcz przeciwnie, ta szelka Cię moim zdaniem wysmukla! Pięknie w tej sukience wyglądasz!

vobi

mayagaramond

Cytat: "wrobelek0403"Amerykańskie mierzyłam, nie podobaly mi sie, mialam wrazenie, ze skracają szyję i umasywniają mój biust.
http://picasaweb.google.p...514758297157138

To rzeczywiscie nie najlepiej wyglada. Dekolt musialby byc wiekszy i pod pachami trzeba by bylo zebrac.

Cytat: "wrobelek0403"maya, ramiączka byłyby inne - takie szerokie i dekolt przez to głębszy.

To moze idz jeszcze raz do tego salonu i tego z sincerity, przymierz obydwie i zrob w julia rosa zdjecie bez welonu. Zdejmi ramiaczka i popros pania o przypiecie innych (powinni miec cos na skladzie).

wrobelek0403

Cytat: "vobi"a mi sie wciaz najbardziej podobasz w tej 7271, nie wiem nawet co to za marka
http://picasaweb.google.pl/lh/viewPhoto?uname=wrobelek0403&aid=5158253317431680929&iid=5158253923022069714

uparta jestem ;)

vobi, to suknia z lisa ferrera, czyli albo demetrios albo cosmobella :)

[ Dodano: 25-01-2008, 21:42 ]
Cytat: "mayagaramond"
Cytat: "wrobelek0403"maya, ramiączka byłyby inne - takie szerokie i dekolt przez to głębszy.

To moze idz jeszcze raz do tego salonu i tego z sincerity, przymierz obydwie i zrob w julia rosa zdjecie bez welonu. Zdejmi ramiaczka i popros pania o przypiecie innych (powinni miec cos na skladzie).

mam zdjecie bez welonu, ale niestety z bolerkiem, wiec to nic nie da. Babka juz mnie zna, jak mnie zobaczy jeszcze raz i nie podejme decyzji to mnie chyba wyrzuci  :mrgreen:

A innych ramiączek nie miala, bo pytalam dzis. Mierzylam kiedys suknie, ktorej dekolt wkleiłam na wzor - bylo naprawdę super. Pokazywałam babce w salonie zdjęcie modelki w tej sukni, mowila, ze nie ma problemu z przeróbkami.

panikarola

w picasie podobalas mi sie jeszcze na tej trzeciej fotce, pierwszej w kolejnosci z lisy ferrery. i w tej sincerity 3289. a ta wulgarna? sorry, ze sie przyczepilam, ale ona sie wydawala fajnie modelujacy gorset miec. nie ma fotki?

wrobelek0403

Cytat: "panikarola"a ta wulgarna? sorry, ze sie przyczepilam, ale ona sie wydawala fajnie modelujacy gorset miec. nie ma fotki?

panikarola, no własnie tej wulgarnej nie mam, to jedyna suknia, ktorej nie udalo mi sie sfotogtafowac.
Lezała swietnie, żeby nie powiedziec doskonale. wlasnie na jej wzor chcialbym dekolt w juliirosie. Jedeny problem byl taki, ze miala gole plecy, a ja sobie nie wyobrazam wyjscia bez stanika. Poza tym cena jest dosc wysoka i nie chcialabym wydac tyle na kiecke.

panikarola

aa, czyli odpada? bo zamiast stanika sa takie miseczki wszywane i one tez trzymaja, ale jak ta boska odpada to nie ma sie co zastanawiac.

to ja jestem za tymi co mowilam wyzej.

spragnienie

najbardziej mi się podobają 3289 i 7271

najmniej ta 3143