wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

Cytat: "wrobelek0403"walcie dziewczyny smiało, ale zaliczka juz wplacona, wiec nie ma odwrotu :)

uważam, że jest git! I tyle ;)

wrobelek0403

Cytat: "jo_miekka"
Warto było tyle szukać!
Kwiaty brałabym w kolorze sukni (śmietankowy?) związane wstążką w kolorze szarfy.

jo, przyznaje, ze warto, nawet juz zapomnialam, jak sie wkurzalam, ze nic nie moge znalezc :D

a co do kwiatów, to chyba jednak nie jest najlepszy pomysl. wszystko sie zleje w jedno.

Mysle raczej nad bizuteria perły kremowe lub rozowe (kolczyki i bransoletka) a bukiet kontrasotowy - fuksja lub fiolet.

Druhny chca sliwkowe lub liliowe sukienki, mysle ze bedzie pasowac.

Najgorszy problem - w co ubrać M, bo watpie, zeby dal sie zapakowac w cos rózowego  :mrgreen:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kata

wrobelek0403 piękna suknia, a Ty wyglądasz w niej naprawdę rewelacyjnie, Twój M. jak Cię zobaczy to chyba padnie z wrażenia :-)

Jesteś jednak pewna, że nie chcesz krótkiego welonu? długi zasłoni szarfę :-(
A co do kwiatów, to nie wiem czy fiolet tu będzie pasował - ale to lepiej się znają nasze Panie florystki :-) - bo czy to nie będzie za dużo grzybków w barszczu - śmietanka, róż i fiolet. A co powiedz na pomysł jo_miekkiej żeby kwiaty były śmietankowe i przewiązane wstążką w kolorze tej na sukni? wtedy może udałoby ci się też Twojego M namówić na brudnoróżowy krawat, jako dopasowanie całości - wytłumaczyłabyś mu przy okazji że to nie będzie taki róż jak ten, w który sie ubiera np. Doda :mrgreen:
Pozdrawiam

Kata

wrobelek0403

kata,

welonu jeszcze nie wybrałam, ale zawsze marzyłam o dlugim welonie. Przymiarke mam  w maju, wtedy bede przymierzac i myslec :)

co do kwiatow: wlasnie gioseppe zaproponowała bukiet w kolorze fuksji. I ten pomysl przypadl mi do gustu.

A ja tak sobie mysle, ze te kantadeskie tez nie beda złe.

acha, M chce stalowy surdut (pasuje) i cos przebąkiwał, że muche... hmmm różowa mucha...  :mrgreen:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mika

Cytat: "wrobelek0403"acha, M chce stalowy surdut (pasuje) i cos przebąkiwał, że muche... hmmm różowa mucha...  

ale byłyby jaja :mrgreen:

inspiracja

wrobelek0403,  Twoja suknia jest po prostu BA-JE-CZNA !  :mrgreen:  jak tak na Ciebie patrzę, to aż mi żal, że nie było mi zbyt dobrze w koronkach.... ehh...
Welon krótki odsłoniłby tę piękną kokardę, ale skoro od zawsze marzyłaś o dłuuuugim (tak jak ja :-)).... Mówią, że im dłuższy welon, tym szczęśliwsze pożycie. Może coś w tym jest  :-P
Napiszę raz jeszcze- wyglądasz nieziemsko  ;-)

wrobelek0403

maroonbug

Cytat: "rilla84"i wypatrzylam coś dla siebie:D

ktore? zdradz prosze :-D

emcia

Świetnie wyglądasz, suknia piękna, ale ja jestem stronnicza, bo moja "prawie taka sama" tyle że gładka bez szarfy. I też chciałabym tak się w niej prezentować, ale do przymiarek jeszcze daleko.

wrobelek0403

odgrzewam wątek, zamierzam zamówić buty. Zdecydowałam sie na taneczne i teraz tak mysle  czy kupić tylko te jedne, czy może do kościoła jednak z pełnymi palcami???

Mama kreci nosem, ze "sandały" do sukni nie pasuja.... A mnie to jakoś nie przeszkadza. Ale moze jednak warto sie zdecydowac na pełne????

wklejam kilka zdjec, moze doradzicie, ktore najlepiej pasuja. Oczywiscie kolor bedzie ecru.

jo_miekka

Ja do kościoła miałam pełne buty. Parę mies. przed ślubem je kupiłam i byłam w nich na jednym weselu. To doświadczenie przekonało mnie, że jednak potrzebuję butów do tańca na samo wesele (kiecka była krótka, więc do kościoła odpadało).
Chodziło głównie o pasek wokół kostki i miękka podeszwę. Polecam. Miałam model nr 3 z twoich obrazków.

inkageo

Ja miałam te drugie taneczne na przebranie.

[ Dodano: 19-02-2008, 13:53 ]
Cytat: "wrobelek0403"odgrzewam wątek, zamierzam zamówić buty. Zdecydowałam sie na taneczne i teraz tak mysle czy kupić tylko te jedne, czy może do kościoła jednak z pełnymi palcami???
Wg mnie te taneczne są ok na przebranie, ale na całą uroczystość ta tak średnio bo mimo wszystko są dosyć szkaradne ;)
Imagine there is no hate

emcia

Właśnie się zaczęłam zastanawiać... wiesz może ile kosztują te przedostatnie? i gdzie je znalazłaś?

wrobelek0403

Cytat: "emcia821"Właśnie się zaczęłam zastanawiać... wiesz może ile kosztują te przedostatnie? i gdzie je znalazłaś?

emcia,

na stronie: http://www.akces.biz/oferta/damskie.html

firma jest z krakowa, ale można zamówić przez internet, a w zakładce linki mają adresy sklepów współpracujacych - jakbyś chciała przymierzyc.

Koszt wyliczyłam ok. 200 zł. (wg cennika ze strony)

wrobelek0403

rilla

te kolczyki oglądałam wczoraj w kruku, bardzo blady ten róż w rzeczywistości. Niestety

wrobelek0403

dla
Cytat: rilla84 w 03 Mar 2008, 01:35:40
te kolczyki oglądałam wczoraj w kruku, bardzo blady ten róż w rzeczywistości. Niestety

dlaczego niestety?? Mnie sie nie wydawał taki blady.
Rozumiem, ze Ty szukasz czegos intensywniejszego???
może poszukaj tutaj:
http://www.kolier.pl/?mod=77&t=cP&cPath=4&prSearch[op][c]=28&prSearch[op][]=44&prSearch[any_op]=1

rilla

nie nie szukam, ale w porównaniu do zdjęcia to jest ogromna różnica. Zresztą parę, którą oglądałam w kruku miała nierówne perły, jedną z wielką skazą i chyba dlatego mi się nie podobały:) za to widziałam białe z jednym kryształkiem po środku na zawieszce - wyglądały fajnie- jak dla mnie:)

wrobelek0403

wracam do problemu bizuteryjnego

wciaz nie wiem co wybrac, zrobiłam zestawienie:
http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/Sukienki/photo#5175880045150617570

a dzis znalazłam ładne kolczyki w galerii, babki obiecały, ze zrobią bransoletke do kompletu.

I juz sama nie wiem, co wybrac... Pomozecie??????

buty mierzyłam takie:

ale tu raczej problem z wygodą nie pasowaniem, wiec musze sobie sama poradzic  :-\

mona_liza

Kolczyki z kruka o wiele bardziej mi się podobają. Do tego pasowałaby bransoletka z różowymi perłami, ale jakaś inna - nie ta którą wkleiłaś. Chociaż ta z cyrkonii jest też super!

maroonbug

Wedlug mnie kolczyki z Kruka plus bransoletka z cyrkonii, ktora wkleilas to lepszy zestaw niz te same kolczyki z bransoletka z perel. Cyrkonie na bransoletce maja bardzo podobny ksztalt do tych, ktore obejmuja perle w kolczykach. Wyglada to jak komplet. Natomiast bransoletka z perel, ktora pokazalas wedlug mnie wyglada plastikowo i jakos tak "zabawkowo".
Widzialam tez kilka razy (niestety nie mam zdjecia) taka wlasnie cyrkoniowa bransoletke, ktora w miejscu zapiecia miala zawiazana kokardke ze wstazki . Moglabys wybrac wstazke taka, jaka przewiazana jest suknia i ladnie by to korespondowalo z suknia i kolczykami :)

zuzia

Cytat: inkageo w 19 Lut 2008, 13:51:34
Wg mnie te taneczne są ok na przebranie, ale na całą uroczystość ta tak średnio bo mimo wszystko są dosyć szkaradne ;)
moje były bardzo ładne. Gdyby nie to, że trochę się bałam pogody a zamówiłam sandałki to na pewno bym je założyła na uroczystość.

Kasia

ja planuję kupić taneczne na całą uroczystość

nie będe zmieniała butów bo jakbym miała zmieniać to na buty na identycznym obcasie - nie chce zamiatać kiecką na weselu

i jeszcze jedno - ja zamierzam sobie kupić taneczne na miękkiej podeszwie :)