wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

dagi

no proszę, to ta sukienka co ją wklejałam w strefie mody, tylko o jakie bolerko chodzi?
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

dagi81 strona www ta sama ale sukienka inna ;)

wróbelek piszę CHYBA o trzeciej sukience z kolei
pierwsza jest ta twoja (różowe mazaje), druga jakaś zielono_żółta no i trzecia to ta wróbelkowa
fioletowa z gniecionego materiału z gniecionym bolerkiem :)

dagi

acha, już rozumiem ;)

ja niestety nadal nie mam sukienki a ślub już za tydzień :(
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

dagi to musisz się zmobilizować na jakiś maraton po sklepach
bo to już tuż tuż :)

wrobelek0403

dostała swoje buty taneczne - musze przyznac, ze nawet ładnie wygladają. Satyna ma kolor o ton ciemniejszy niz sukienka. Musze sie tylko przyzwyczaic do "wyłażących" palców :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

salsa

wrobelek0403 ojej, jaki sobie malutki obcasik wziełas:) ładniutkie

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

Cytat: salsa w 25 Kwi 2008, 18:37:15
wrobelek0403 ojej, jaki sobie malutki obcasik wziełas:) ładniutkie

a bo ja kiepsko sie czuje w zbyt wysokich, zaraz mnie kostki palców bolą i podbicie. A jak mam cała noc tanczyc, to nie wyrobiłabym w wyzszych :) Do koscioła mam 5,5 cm, a te 5 :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

wrobelek0403

no to lecimy z tym koksem :)

oto efekty pierwszej przymiarki

przymierzyłam tyle dodatków ile się dało, teraz drogie forumki, jak to połączyć w zgrabną całość?????

na końcu wrzuciłam zdjęcie weloniku-woalki, który próbowałam zrobić ze zwykłego w salonie ;)

mika

Wróbelku jest pięknie, nawet mojemu mężowi się podoba :D
toczek nie pasuje, za to rękawiczki: cud miód malina i ten welon na twarz - bosko będzie pięknie :D

Kasia

rękawiczki super

welon na twarz suuuuuuuper :)

i nawet z DALEKA wersja z bolerkiem mi sie podoba

powtarzam z DALEKA bo z bliska nie lubie innych faktur materiałów

marax

wroblek mowiac szczerze spodziewalam sie kapletnej klapy-ja braklam udzial tylko w poczatkowym watku jak mialas dosyc dziwaczne posmysly na suknie .Ale stara zaskoczylas mnie jest mega wypas i peirwszy raz mi sie rekawiczki podobaja a jak ladnie biust lezy !!

didi_loczek

wrobelek0403 toczek won!! mi najbardziej podoba się wersja z welonem na twarzy i rękawiczkami, chociaż osobiście za nimi nie przepadam
Będzie super!! :)

salsa

obejrzałam:)

toczek out
jesli rekawiczki to krotki welon w tym czyms na twarz i wtedy isc w styl retro-lata 20
w innym wypadku rekawiczki out, poniewaz rozmywa sie stylowośc sukni
ja generalnie rekawiczek nie lubie, ale w zestaiweniu z tym welonem na twarzy + lata 20 - byłoby fajnie:)

jesli z bolerkiem to bez rekawiczek:)

bolerko wyglada bardzo ładnie:)

ale masz biuścior , no no:)

goga

rękawiczki i welon na twarz :) jest suuuuper !!!!!!!!!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

goga

salsa - teraz ty mnie ubiegłaś :):)
a no i toczek won!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

Cytat: goga w 26 Maj 2008, 20:47:11
a no i toczek won!!

hahaha;) udało mi sie;) toczek wyglada jak nocnik :) sorki jupi

sonja

Ale fajnie z tymi rękawiczkami, no no no:) Sylwetka Audrey Hepburn mi sie przypomniała:)

wrobelek0403

dziewczyny, ale fajnie :)

podoba Wam się ta sama stylizacja, co mi :)

fryzura a la lata 20te, rekawiczki i woalko-welonik.

co do bolerka, najchetniej poszłabym bez niczego, ale wciaz nie wiem, jaki jest stosunek proboszcza katedry do golizny. W kazym razie, nie wyglada zle i od biedy się nada. Myslałam ewentualnie o etoli, ale w sierpniu to moze nie byc najlepszy pomysl  ;)

Cytat: maraxela w 26 Maj 2008, 20:39:12
wroblek mowiac szczerze spodziewalam sie kapletnej klapy-ja braklam udzial tylko w poczatkowym watku jak mialas dosyc dziwaczne posmysly na suknie .Ale stara zaskoczylas mnie jest mega wypas i peirwszy raz mi sie rekawiczki podobaja a jak ladnie biust lezy !!

hahahahahaha, marax, zapoznona jestes na maksa, ja juz po pierwszej przymiarce jakiejkolwiek sukni zrezygnowałam z czerwieni ;) a to było w grudniu  :D :D i przyznaje to był niewypał  :hammer: :hammer: :hammer:

Cytat: salsa w 26 Maj 2008, 20:47:51
Cytat: goga w 26 Maj 2008, 20:47:11
a no i toczek won!!

hahaha;) udało mi sie;) toczek wyglada jak nocnik :) sorki jupi

salsa, az oplułam monitor  lol lol lol chciałam przymierzyc woalke, ale pani nie miała i nasadziła mi rondelek ;)

salsa

wrobelek0403 na zdrowie;)
rondelek tez dobre;)

powiem CI jaki jest stosunek proboszcza-z bolerkiem czy bez bedzie zapuszczał żurawia w Twoj dekolt, wiec możesz sobie darować, bo pewnie i tak tego bolerka nie zauważy:P

aniak1211

Pieknie,jak dziewczyny pisza,
ja dodam ze mi sie podoba z halka bardziej niz bez

mika

Monika

popieram dziewczyny w prawie całej rozciągłości - krótki welon i rękawiczki super! Tylko mi się bardziej bez halki podoba, ale ja 'rybkowych' halek nie lubię!
a poza tym to pięknie!

jusia

wrobelku suknia jest zjawiskowa (Ty w niej) rękawiczki cudne, razem przepięknie do tego krótki welon, ale blagam...spal toczek (daj psu do pozarcia ) ;)
mnie sie podoba pierwszy pomysl z tym szalem ale on niestety zakrywa piekne zdobienia sukni, z bolerekim srednio, ale ja mialam tez takie bolerko (niestety), jak mus to mus (ja sie zaraz w aucie rozebralam z tego)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

biedny toczek   lol lol lol lol lol ale on nie moj, moze pani w salonie inna laske uszczesliwi ;) nie zamierzam go zakładac, ale przyznajcie, ze wszystko inne jest ładniejsze, jak się na toczek spojzy ;)

jusia

dalsze uwagi, jak ma być stylowo to mi sie kabaretki bardziej podobaja, no i chyba bez halki, wtedy ta sukienka zaczyna przypominac jozefinke, jestem na tak :) śliczna ta szarfa i ten przod
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"