wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

zosia2007

Cytat: wrobelek0403 w 31 Lip 2008, 14:09:59
dzieki dziewczyny  :drunk:, M pojechał z moim ojcem po wódkę, a ja wlasnie usadziłam gosci :) z rodzina M poszlo szybko, gorzej było z moją, w ogóle nie miałam koncepcji. Ale poszło. Jeszcze tylko wydrukujemu menu, dopiszemy brakujące winietki i bedzie luz.

Tylko nie zdązyłam się opalic  :'( :'( jedna wizyte w solarium przypłaciłam spalonym tyłkiem  :hammer: :hammer: Trudno, bede blada...

To możer sprobuj solarium natryskowe

szelma

Biorąc pod uwagę pamiętny odcinek Przyjaciół i to, ze do ślubu już niewiele czasu, chyba postawiłabym jednak na elegancką bladość niż ryzykowała ewentualne problemy.

cumberland

Cytat: wrobelek0403 w 31 Lip 2008, 14:09:59

Tylko nie zdązyłam się opalic  :'( :'( jedna wizyte w solarium przypłaciłam spalonym tyłkiem  :hammer: :hammer: Trudno, bede blada...

wrobelku, nie przejmuj sie, ja sie opalam od miesiaca i przy mojej karnacji efekt prawie taki sam jakbym sie w ogole nie opalala ;)

też trzymam kciuki, mocno mocno!! :)

zosia2007

Cytat: szelma w 31 Lip 2008, 15:45:53
Biorąc pod uwagę pamiętny odcinek Przyjaciół i to, ze do ślubu już niewiele czasu, chyba postawiłabym jednak na elegancką bladość niż ryzykowała ewentualne problemy.

ooo ja nie spojrzałam na suwaczek. jak slub w sobote to lepiej nie probowac

zuzia

lol lol lol lol lol lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

szelma no bo jeszcze zostanie "osemka" albo co gorsza portorykanka :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

Cytat: zuzia w 31 Lip 2008, 15:54:34

lol lol lol lol lol lol lol

no nic juz nie wymysle  ;D ;D ;D ;D do solarium nie pojde, a słonce jakos za chmurami dzisiaj... na razie jedziemy do spa nałeczów :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

tachogti

wrobelek0403 trzymam kciuki zeby bylo cudnie, pieknie i przepieknie  przytul
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

poli

powodzenia, a właściwie dobrej zabawy! :)

zosanka

wrobelek0403 powodzenia! Szampanskiej zabawy!

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

rilla

wróbelek a dopiro był wasz cywilny... ale ten czas leci! pięknego dnia życze!

wrobelek0403

dzieki dziewczyny, wpadłam tylko na chwile między manikiurem a wizytą w kosciele.

Nerwów jakby mniej, ale za pół godziny przyjezdza tesciowa i zaraz się zacznie ;)

pozdrawiam i bede się co jakis czas meldowac ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zosia2007

salsa

Wrobleku, ja CI juz życzyłam połamania szpilek w kalendarzu ale jeszcze i tu napisze:)

w ogolę to chciałabym was namówić, żebysmy życzenia wipsywaly do wątków kalendarzowych, dzięki temu będą wszystkie razem i osobie dla której są będzie łatwo je znaleźć - co Wy na to??

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa, dzieki :0

ja się jeszcze jutro zamelduje, tak miedzy fryzjerem a makijazem ;)

Basia

wrobelek0403 ja tez trzymam kciuki!
Powodzenia!

:flowers:

Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

konwalia

elizapj

wrobelek!!!
i jak???
zyjesz...???hahah ja nadal czuje nogi po wcozrjaszym
wsyzstkiego najlepszego!