wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zuzia

Cytat: Kasia w 10 Mar 2008, 11:59:08
i jeszcze jedno - ja zamierzam sobie kupić taneczne na miękkiej podeszwie :)
kasiu, przemyśl to jeszcze. Te buty nie są przystosowane do chodzenia w nich po ulicy. To jest mięciutka podeszwa. Każdy kamyk, każda nierówność w kościele, przed kościołem etc. będzie ci szła w stopy. I będziesz płakać!

Kasia

no właśnie się nd tym zatanawiałam

i po przemyśleniu wnioski są takie

że na dworzu będę tylko przez kilka chwilek

z klatki do samochodu jakieś dwa trzy kroki
z samochodu do kościoła kilkanaście kroków, teren wyrównany, będę omijała kamyki ;)
w kościele czysto, niekamieniście ;)
póżniej znowu pod kościołem też stanę w "czystym" miejscu

i później do samochodu
i do hotelu

a na salę to mój mąż może mnie wnieść ;)

to jeszcze nie jest ostateczna wersja, na razie tylko tak rozważam :)

może znajdę jakie ładne normalne butki i zrezygnuję z tych do tańca :)

zobaczymy :)

zuzia

Cytat: Kasia w 10 Mar 2008, 13:04:35
no właśnie się nd tym zatanawiałam
i po przemyśleniu wnioski są takie
że na dworzu będę tylko przez kilka chwilek
z klatki do samochodu jakieś dwa trzy kroki
z samochodu do kościoła kilkanaście kroków, teren wyrównany, będę omijała kamyki ;)
w kościele czysto, niekamieniście ;)
póżniej znowu pod kościołem też stanę w "czystym" miejscu
i później do samochodu i do hotelu
a na salę to mój mąż może mnie wnieść ;)

ja nadal uważam, że nie jest to dobry pomysł. Przymierzałam te butki - one z tą podeszwą naprawdę nadają się tylko do sali tanecznej.
BTW - co zamierzasz z nimi zrobić później? bo ja w nich po ślubie normalnie chodziłam po mieście a w takich stricte tanecznych to już na pewno się nie da.

Kasia

jak to co ;)
tańczyć będę

zapiszę się na jakieś tańce i tyle ;)

tak naprawdę to jeszcze nie wiem jak to będzie u mnie z tymi butami :)

wrobelek0403

dorzucam buty i obrączki :)

zostały mi: welon, bizuteria, kwiaty.

skłaniam się ku białej magii - bransoletka i kolczyki, ale z perłami w kolorze pudrowo-rózowym
http://butik.bialamagia.pl/235,komplet-perlowy-(na-zamowienie).html#morePhotos

kompletnie nie wiem, jaki welon. Ale to sie zastanowie przy przymiarkach :)

a tu przypominam, moja suknia
http://picasaweb.google.pl/wrobelek0403/Sukienki
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Buty nie w moim stylu, ale najważniejsze że dobrze się czujesz (ja mam czuby więc też mało w czym stylu).
ale co do sukni-ogólnie super, natomiast tą szarfę pod biustem umocowałabym trochę wyżej- wygląda z daleka jakbyś miała "długie" piersi.

konwalia

Wróbelek, poza tym jesteś z Pnia, ja też, jakbyś potrzebowała to mam kartę rabatową do kruka :)

rubin04

Wróbelek, mierzyłam tę bransoletke z Kruka z cyrkoniami, i ona jest strasznie szeroka! ja mam dłonie znacznych rozmiarów, coś jak bochny chleba, a i tak byłą na mnie za szeroka i podobno nie ma opcji zwęzenia..

konwalia

Ja mam kartę kruka i gdy ich pomęczyłam, to zwężą :)

wrobelek0403

konwalia dzieki, :)

buty sa przewygodne i w zasadzie to przewazylo, bo ja rzadko chodzę na jakimkolwiek obcasie, a co dopiero na takim :) zresztą sa tylko na slub, bo na wesele zamowilam taneczne :)

co do bizu, koniecznie chciałam, zeby kolczyki i bransoletka stanowily komplet i dlatego wciaz sie waham co z tym krukiem.
A co sądzicie o komplecie z bialej magii (kolczyki che wydluzyc o jedna perłe) ??? wklejam zdjecie.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Kasia

konwalia

Na zdjęciu super, chociaż tamte mi bardziej pasują do sukni.
A może pomęcz ich o bransoletę?
W kruku w plazie polecam przemiłą blondynkę- włosy do ucha, w browarze szczupłego faceta ok 30- tylko go często przerzucają (chyba kierownik salonu).
Mają też biżu nie wystawioną-pod ladą inne modele.

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 07 Kwi 2008, 10:01:50
a powiedz mi czy te perły w BM to prawdziwe?

tak, hodowlane

Kasia

no to super :)

podoba mi się to oblecenie tych pereeł :)

wrobelek0403

Cytat: Kasia w 07 Kwi 2008, 10:18:52
no to super :)

podoba mi się to oblecenie tych pereeł :)

tez mi sie podoba, no i zeby byly bardziej "pod suknie" mozna je zmienic na rozowe, sama nie wiem

mona_liza

Ja jestem za różowymi perłami, choć kolczyki z kruka bardziej mi się podobają!

wrobelek0403

ech, co chwila zmieniam koncepcje...

zastanawiam się teraz na bransoletką z kruka:

i do tego kolczyki - jakie?????????

chcę isć w stylizacje retro i jakoś mi ta bransoletka pasuje,

jeszczze znalazlam cos takiego: http://www.allegro.pl/item338782565_manualdesign_bransoletka_naturalne_perly.html#photo

(na dole strony sa tez kolczyki)

dodałam zestanwienie z suknia

rilla

biżuteria z Kruka bardzo fajna - opróćz tego różu kolczyków, pisałam już, że na zdjeciach milion razy lepiej wyglądają. Ale bransoletki nei widziałam na żywo... może jeszcze wycieczka do apartu?

wrobelek0403

Cytat: rilla84 w 11 Kwi 2008, 21:20:57
biżuteria z Kruka bardzo fajna - opróćz tego różu kolczyków, pisałam już, że na zdjeciach milion razy lepiej wyglądają. Ale bransoletki nei widziałam na żywo... może jeszcze wycieczka do apartu?

niewatpliwie sie wybieram, wywołałam sobie zdjecie w sukni i sie z nim wybieram - bedzie łatwiej cos dobrac, a nie tylko na pamiec :)

kolczyki widzialam na zywo i akurat mi sie podobały, bransoletki nie, przejde sie w przyszlym tygodniu, na szczescie wszystki trzy salony (kruk, yes, apart) i ze dwa miejscowe mam w poblizu :)

wrobelek0403

Cytat: dodaa84 w 12 Kwi 2008, 23:21:10
wróbelek, sukna śliczna :)
czy wybrałaś już fryzurę.
tak sobie pomyślałam, że ślicznie wyglądałaś na cywilnym, może poszłabyś w rozpuszczonych?

dodaa, dzieki :)

niestety rozpuszczone sie w sierpniu nie sprawdza - bardzo szybko sie pocą i ja sie czuje fatalnie.
wymysliłam cos w tym stylu, może nawet z falami a la lata 20, jak miała sierpniowa julka

wrobelek0403

no i problem bransoletkowy rozwiazał się sam - bransoletki z kruka nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie...

magdarynka

Cytat: wrobelek0403 w 14 Kwi 2008, 22:12:25
no i problem bransoletkowy rozwiazał się sam - bransoletki z kruka nie ma i nie wiadomo kiedy bedzie...

Wlasnie mialam wczoraj telefon w tej sprawie, odpowiedz ta sama

wrobelek0403

a ja sie pochwale, moja sister-druhna kupiła sobie sukienke :)

www.bolero.com.pl - ta fioletowa z bolerkiem :)

a że przyjaciólce-swiadkowej/druhnie tez sie ta sukienka b. podoba, to chyba bede miec takie same druhny ;)

ja generalnie utknela z imagem - poczekam do pierszej przymiarki, bo mam taki metlik w glowie, ze juz głupieje.

na razie umowilam sie na probny makijaz i fryzure na 24.05. pozyjemy zobaczymy...