wróbelek -zdjecia z próbnej fryzury: str. 35

Zaczęty przez wrobelek0403, 14 Gru 2007, 21:52:06

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Louve

coś z fuksją/różem... plus bukiet kulka (nie krzyczcie - ma piękny kolor)  8-)

wrobelek0403

Cytat: "Louve"coś z fuksją/różem... plus bukiet kulka (nie krzyczcie - ma piękny kolor)  8-)

Louve dzieki, hiacynty tak, te pierwsze rozowe - nie. Nie lubie cukierkowego, jaskrawego rozu.

Ewentualnie cos takiego, jak ponizej

chociaz cantadeskie mi sie troche opatrzyly...
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

gioseppe

Cytat: "wrobelek0403"gioseppe, co to jest, te drugie kwiaty???
o ile dobrze pamiętam to glorioza

Cytat: "wrobelek0403"a ja dzis w kwiaciarni zobaczyłam takie frezje, bardzo mi sie spodobały.
prawda, że piękne? u mojej babci kwitną na balkonie :) wyglądają cudownie!
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

mika

Cytat: "gioseppe"o ile dobrze pamiętam to glorioza

tak to glorioza - na żywo wygląda jeszcze piękniej - jest tylko w tym kolorze, a jak nie jest bardzo dojrzała to jest pomarańcozwo żółta

wrobelek0403

Cytat: gioseppe
Cytat: wrobelek0403a ja dzis w kwiaciarni zobaczyłam takie frezje, bardzo mi sie spodobały.
prawda, że piękne? u mojej babci kwitną na balkonie :) wyglądają cudownie!

tylko, zeby w sierpniu byly, bo dzis weszlam do kwiaciarni i dowiedzialam sie, ze piekne storczyki w kolorze przygaszonego rozu, ktore mi sie spodobaly, to sa dopiero od wrzesnia, w lecie moge o nich zapomniec. ech...

[ Dodano: 04-02-2008, 19:15 ]
wstawiam zdjecia z przymiarek, sukienka jest za duza o jeden rozmiar, ale nie bardzo dało się ją spiąc, wiec odrobine wisi.

walcie dziewczyny smiało, ale zaliczka juz wplacona, wiec nie ma odwrotu :)

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Bardzo mi się podoba :) Ten akcent kolorystyczny sprawia, że suknia jest inna niż wszystkie i się ją zapamiętuje :) Figura też wygląda bardzo dobrze :) Próbowałaś w niej chodzić? Wydaje się bardzo wąska w udach.
Imagine there is no hate

mika

ależ ty pięknie wygladasz w tej sukni :shock: bo to że suknia jest piękna to wiedziałam bo ją widziałam na żywo... ale Ty w niej wyglądasz po prostu super, elegancko z klasą, Twoje zdjęcie mogłoby być w katalogu aspery :mrgreen:

sierpniowajulka

mayagaramond

Wygladasz olsniewajaco!!!!!!!!!!!!! :)  :)  :-D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Basia

Cytat: "wrobelek0403"ja dzis w kwiaciarni zobaczyłam takie frezje, bardzo mi sie spodobały.
frezje małe.jpg

Hej,
a czy te kwiatki to na pewno frezje? mnie się wydaje że to orliki czy coś podobnego...
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

Kasia

WOW

super wyglądasz więc krytykować nie będę

miałaś założoną małą halkę??

jeżeli tak to jestem ciekawa jakby to wyglądało bez halki :)

no i sie zastanawiam czy nie szkoda zasłaniać welonem tej szarfy z tyłu :)

ale ogólnie cokolwiek nie zrobisz to i tak efekt jest zadowalający, wygladasz super :)

cumberland

zgadzam się z Kasią - welon krótki max za łopatki, tak żeby to szarfa a nie welon grała pierwsze tylne (?! wow ?! ) skrzypce ;-)

Monika

suknia piękna i Ty w niej pięknie wyglądasz! Tylko ja  bym tren, jak się da, trochę wyżej podpięła...

spragnienie

super, ta szarfa sprawia, że suknia wpada w oko, zgadzam się co do nie zasłaniania kokardy welonem (ale ja to w ogóle welonów nie lubię, więc może się nie znam na tym "jak powinno być")

wrobelek0403

dzieki dziewczyny,  :oops:

Cytat: "inkageo"Bardzo mi się podoba :)  Próbowałaś w niej chodzić? Wydaje się bardzo wąska w udach.

inka, wbrew pozorom nie, bo tren rozszerza sie dosc wysoko i wygodnie sie chodzi, probowałam nawet specjalnie dawac szerokie kroki jak do walca :)

Kasia, miałam halke, bez suknia wchodzi miedzy nogi, wiec odpada.

co do welonu - bedzie długi, bo tak sobie wymarzylam, ten w dodatku ma malutkie krysztalki i swietnie pasuje do sukni. zdejme go po pierwszym tancu, bo tanczyc sie w nim raczej nie da i wtedy bedzie pieknie widac szarfe :)

Kasia

Cytat: "wrobelek0403"Kasia, miałam halke, bez suknia wchodzi miedzy nogi, wiec odpada.

szkoda  :cry:

wrobelek0403

Cytat: "Basia"
Cytat: "wrobelek0403"ja dzis w kwiaciarni zobaczyłam takie frezje, bardzo mi sie spodobały.
frezje małe.jpg

Hej,
a czy te kwiatki to na pewno frezje? mnie się wydaje że to orliki czy coś podobnego...

basia, to sa na pewno frezje :)

rilla

woooow cąłkiem inaczej niż w tamtych sukniach! świetnie CI w takiej rybce! modeluje świetnie całą sylwetkę... według mnie fason super dobrany. I podoba mi się szarfa:) to teraz kwiaty..

aha, jaki kolor ma suknia?

wrobelek0403

Cytat: "rilla84"woooow cąłkiem inaczej niż w tamtych sukniach! świetnie CI w takiej rybce! modeluje świetnie całą sylwetkę... według mnie fason super dobrany. I podoba mi się szarfa:) to teraz kwiaty..

aha, jaki kolor ma suknia?

dzieki, rilla niby rybka, a jednak zupełnie inna, niz ta mary_poppins :)

suknia jest ecru, ale bardzo delikatna, taki smietankowa bardziej. Dopasowywałam buty w salonie i te skórzane ecru były przy niej zółte, za to pasowały satynowe.

Dostałam kawałek satyny, wiec nie bedzie problemu z doborem butów/koszuli dla M :)

dagi

ta suknia rzeczywiście robi wrażenie, zwłaszcza wstążka, gratuluję  :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

maroonbug

Ale pieknie! Wrobelek jestem olsniona :shock:  Ta szarfa to cos wspanialego po prostu! Wygladasz cudnie, suknia jest bardzo piekna. Mam tylko jedna uwage: podpiecie trenu powinno byc znacznie wyzej, najlepiej na wysokosci pupy (tej najszerszej czesci :)) lub tuz pod. Takie podpiecie jak na zdjeciach skraca Cie i nie wyglada najlepiej. Jeszcze dodam, ze cudony kolor ma ta szarfa, moze rozwaz paznokcie i kolczyki w takim kolorze?

mika

Cytat: "maroonbug"moze rozwaz paznokcie i kolczyki w takim kolorze?

ja bym jesdzcze dołożyła do tego bukiet z takim akcentem :mrgreen:  róże mają taki sam przygaszony piękny kolor, zaraz znajde bukiet o który mi chodzi :mrgreen:

mogłabyśś te róże wymieszać z innymi kwaitami np. białymi albo tak jak jest tutaj z zielonym santini (to te drobne zielone kwiatki, które ja też miałam w bukiecie)

maroonbug

rany, oczy ciezko oderwac od tych zdjec! mam tu w pracy kolezanke obok, ktora zerknela i wydala z siebie jek zachwytu  :)  kaze Ci napisac, ze jest zachwycajaco (stunning)  :-D

[ Dodano: 05-02-2008, 09:03 ]
Cytat: "mika9983"maroonbug napisał/a:
moze rozwaz paznokcie i kolczyki w takim kolorze?

ja bym jesdzcze dołożyła do tego bukiet z takim akcentem  róże mają taki sam przygaszony piękny kolor, zaraz znajde bukiet o który mi chodzi  

popieram, of course  :mrgreen:

wrobelek0403

jejku, dziewczyny, az sie zarumienilam,  :oops: dzieki za takie komplementy :)

co do bukietu, róże nie, ale inne kwiaty o takim bardziej kontrastowym kolorze jak najbardziej :) zresztą powyzej jest juz kilka propozycji :)

jo_miekka

wrobelek0403, nie ma się co rumienić!
Trafiłaś w 10 z tą kiecką!
Idealny fason dla Ciebie!
Warto było tyle szukać!
Kwiaty brałabym w kolorze sukni (śmietankowy?) związane wstążką w kolorze szarfy.